Bölümden bi çocukla yeni tanıştık powerbankimi alıp bana versene bana satsana diyor, aynamı alıyor bana versene diyor. Amaç ne yani
3 ay
Bölümden bi çocukla yeni tanıştık powerbankimi alıp bana versene bana satsana diyor, aynamı alıyor bana versene diyor. Amaç ne yani
Cevap
4Cevap
Dikkatini çekmek istiyor aklı sıra ama üni moduna girememiş
kanka diyor ama bazen
Ne desin aşkım diyecek değil ya
ya kime desem bunu diyor slwmsşwö yani bana kanka deyince beni arkadası olarak görüyor diye düşünemez miyim
Yavrum kanka ayağı popiş ayağı demiş büyüklerimiz. Sen pas vermeyeceksen sınırını çiz zaten onun g*tü yemez sana takılmaya. Yok gönlün varsa böyle slalıklarına az kıkırda o yavaştan dökülür zaten.
İlgi çekmek
ne geçcek ki eline
geçecek*
bir şey peşinde işte amacı farklı olabilir
Belki tanışmak istiyordur
arksdas olmak mı istiyor
Olabilir bazı insanların üslubu farklıdır biraz
Deli değil oe
neden
ne gibi knk ne yapabilir ki
Aşık
of kardes ya
La aynısını bende sevdiğim bi kıza yapıyodum ordan biliyom
ya biz daha yeni tanıstık iki kere gördüm
Seni beğeniyo
ama bazen kanka diyor
Hemen abazan zannetme diyedir
Bişey sorabilir miyim bölümde bir kız var samimi değiliz ama birbirimizin adını biliyoruz. Bir gün benim eskiden okuduğum bölümü söyledi şaşırdım sınıftakiler biliyordu ama ondan duyunca şaşırdım. Bir defa hoca derste kart dağıttı kim alsa tahtaya kalkacakti o kalkmamak için kendi kartını bana verdi. Güzel bir kız ama sevgilisi var mı bilmiyorum. Instagram dan istek atsam çok mu tuhaf durur
ya şöyle söyleyeyim samimiyetimizin olmadıgı sadece muhabbetimizin oldugu bi erkekten öyle direkt instagramdan istek gelince biz soguyoruz, bence yüz yüze muhabbeti ilerletmeye çalış, sevgilisi olan kız direkt uzaklasır zaten bi bahaneyle ama istek atma
Hmmm anlaşıldı patron. Ama yüzyüze bir tık utanıyorum
utanma ya ne utanacaksın. hatta heyecandan slk slk espriler bile yapsan kızın dailgisi varsa güler anlamış olursun, yoks ne saçmalıyorsun vs diye çirkefleşir zaten
Peki önceki tavırları nasıl sence yukarda yazdığım
o kart olayını anlamadım ki tam
Hoca kart dağıttı üstünde yazılar yazıyordu. Kimlere denk gelirse o tahtaya kalkacakti. Kız da kalkmamak için kendi kartını bana vermeyi teklif etti kabul ettim aldim
utanıyrdur konusmaya öqmaiwmsia
Olabilir tahtada utanmistir kfjfng bana karşı nasıl sence
yani şu an bi şey yok gibi daha cok sey lazım
Haklısın bu arada takipleselim mi sadece kanka olmak için burada pek arkadaşım yok
istk attm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni tanıştığın birinin eşyalarına böyle rahatça talip olması tuhaf hissettirmiş, normal yani 🤔 Ama bu “deli” olduğu anlamına gelmez. Büyük ihtimalle sınır yokluyor ya da şaka yaparak iletişim kurmaya çalışıyor. Bazı insanlar absürt isteklerle muhabbet başlatmaya çalışır 😅 Senin rahatsız olup olmaman önemli. İçine sinmiyorsa net bir şekilde mesafeni koyman en sağlıklısı. Sınır çizebilmek sosyal zekânın göstergesidir 😉