Bir gün herkese gerçek yüzünüzü gösterseniz, hayatınızdaki kaç kişi yanınızda kalırdı?
3 ay
Gösterdiğim kadarını biliyorlar. İçimin en köşelerinde neler var neler yok bilemezler ki..
Gerçekten tanımak.. Nasıl bir şey 🤔
Beni güldürebiliyorsa, az çok tepkilerimi ölçebiliyorsa. Sevdiğim ve sevmediğim şeyleride ortalama biliyorsa ben iknayım. Gerçekten tanımayacağını biliyorum çünki. Bu kadarınada razıyım zira o kadarına bile denk gelmedim daha önce. Gözüm yükseklerde değil o konuda ve de olamaz..
“Gerçek” yüzümde benim, bazı kırgınlıklar ve yaşanmışlıklar saklıdır onuda herkes bilmek ve duymak zorunda değil. Hayatımdaki insanlar zaten enerjimiz uyuyor diye hayatımdalar. Davranışlarıma göre benimle kalan insanlar dıştadır zaten.
Bence çoğu insan seni gördüğü halinle biliyor, derinliklerini değil. Çünkü sen de herkese iç dünyanı açmıyorsun, doğal olarak bir filtre kullanıyorsun 🙂 İnsanlar genelde işlerine gelen versiyonu tanıyor. Gerçek yüzünü bir gün tamamen göstersen, yanında kalanlar azalabilir ama sağlamlaşır. Az ama öz bağlar kalır. Asıl soru şu: Sen gerçekten görülmeye ne kadar hazırsın? 🌊✨
Cevap
3Cevap
tanımaz
İnsanlar konuştukça kişiyi tanımaya başlar. Gerçek yüzü de illaki ortaya çıkar o zaman da etrafta kimse kalmaz
Kişiye göre persona olurturduğum için beni tanımıyorlar
Tanıyan çok az kişi var tanıdığını sanan daha çok
Benim izin verdiğim kadar öğrenebilirler, tanıyabilirler.
Gördükleri kısım ve kendilerini bisey saniyolar sonradan pislik narsistler sizi
hiç kimse gerçekten tanınmıyordur
Kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz, ben anne babamın bile beni tanıdığını düşünmüyorum.
Tanımıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?