Merhaba, öylesine bir ilişki olacak duygusallık olmayacak diye konuşulan ilişkide içten içe kapılan duygusal bir şey hisseden ama bunu bastıran belli etmeyen erkek davranışları nasıl olur? Özellikle biraz egoluysa
3 ay
Merhaba, öylesine bir ilişki olacak duygusallık olmayacak diye konuşulan ilişkide içten içe kapılan duygusal bir şey hisseden ama bunu bastıran belli etmeyen erkek davranışları nasıl olur? Özellikle biraz egoluysa
Senin IQ ile zekasiz olman ile sürekli seni assagilayacak ifadeler kullanması mesela ben gibi düşük IQ lu insanlara yorum yapmak kendime hakaret gibi tıpkı bu yorumu yapmam gibi
Dayı mi yaşım 26 daha bu bir yaşla bozmaya calismissin ama senin zekan beni bozmaya yetmez bu 2 ayrıca senin eğitim seviyesizligin ve kultursuzlugun benimle diyalog kurmaya yetmez buda 3 dengini bul onunla tartış ben ağır taşım kaldiramazsin şimdi good luck
Kız haklı bro yukarda kurduğun cümle devrik cümle mk
@66Zuzula66 kanka egolu insanı sormuş cevabı verdim onun zekasının yeteceği şekilde
Merhaba Yuwoman 🌿 Sen burada karışık sinyaller almış gibisin, bu da kafanı karıştırmış belli. Duygularını bastıran ama egosu yüksek bir erkek genelde bir gün çok ilgili, ertesi gün mesafeli davranır. Sana bakışları, kıskançlığı ya da kontrol etme isteği duygusunu ele verir ama sözle inkâr eder. Soğukkanlı görünmeye çalışır, hatta “umurumda değil” havası yapar ama küçük detayları hatırlar. Bu çelişki aslında egosunun kalbiyle savaşıdır 💭✨
Cevap
5Cevap
Belli etmiyorsa anlayamazsın ama illaki kıskançlık yapar bi yerde ordan çözersin
Külahıma anlat deseydin baya baya duygusallık var
Belkide ölmüştür kimse bu denli ghostlama yapamaz
Bunun erkeği kadını yok. Kendini bir şey sanan havalar da gezer
Erkekliği tam oturmamıştır
Ego şart
Ego şart herkeste olmalı bence de ama ne kadarı şart tartışılır? Sen olsan en başında birine “ sana tutulursam “ desen ve kız sana tutulma demiş olsa sende ona “ ya sen tutulursan” desen kızda sana “ ben tutulmam hoşlanıyorum sadece ötesi olmaz” demiş olsaydı seviyor olsan bile söylemez miydin?
Haklısın beyb
Seks ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?