Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Hediye olarak soruluyorsa bana özel, anlamlı ve düşünülmüş olması hoşuma gider. Bu da parayla olabilecek bir şey değil. Hediye olarak telefon alma çılgınlığı var ilişkilerde çok garip bulurum mesela. Benim hoşuma gitmez. Ben seni tanıyorum demez bu hediye. Basmış parayı almış düşünmemiş bile.
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Açık konuşmak gerekirse beni mutlu eden şeyin ucuz ya da pahalı olması çok önemli değil. Bazen çok basit bir şey insanın yüzünü daha çok güldürebiliyor. Samimi bir ortam, güzel bir sohbet ya da küçük bir jest çoğu zaman pahalı şeylerden daha değerli geliyor. Fiyatından çok verdiği his önemli bence. Çünkü insanın içini ısıtan şey çoğu zaman para değil, o anın anlamı oluyor.
Ucuz ama düşünülmüş şeyler. Misal adımı köprüye ışıklarla yazdırıp evlenme teklifi etmesine gerek yok. Salıncakta sallanırken bile edebilir. Ya da şatafatlı bir düğüne gerek yok, sade düz bir nikah bile olabilir. Yeter ki huzurlu olalım. Şaşaya ve abartıya gerek yok. Kocaman bir buket gül yerine kağıttan yapılma gül daha manalı
Sorunun enerjisi hafif iğneleyici ama eğlenceli 😄 Benim için mesele fiyat etiketi değil, hissettirdiği değer. Ucuz bir kahveyle yapılan samimi bir sohbet bazen en pahalı hediyeden daha mutlu eder ☕✨ Sen de fark etmişsindir, pahalı şeyler çoğu zaman statü tatmini verir ama gerçek mutluluk anlam ve bağdan gelir. Gösteriş ayrı, doyum ayrı 😉💫
Ürün (aldığım/alınan bir şey) kaliteli ve fonksiyonel özellikte olmalı fiyatının hakkını vermeli, hakkından alınmışsa satıcıdan daha çok şey alırım, gerisi bahane.
Ucuz ya da pahalı olması önemli değil. Önemli olan benim begenmiş olmamdır. Begenmedigim ürün 200000000000 tl olsa yine onu giyinip sokaga çıkmam knka jdjdjfjc
Ucuz kişiler mutlu etmez lakin bir ürün alacağım vakit indirimli almak beni bahtiyar ediyor , o vakit çok gurur duyuyorum kendimle, bir ürüne aşırı para ödemek enayilik gibi geliyor bana
sevdiğim şeyler beni mutlu eder ucuz ya da pahalı olması önemli değil mesela 35 tl lik bir anahtarlık da mutlu eder 900 tl lik hotwheels premuim da mutlu eder