Çok gevşek var yaa..
-Sokakta sakız çiğneyenler
-bağıra bağıra gülenler
-Sürekli gülenler
-sürekli bağıra bağıra konuşanlar
Çoğu böyle.
Kadınlar daha oturaklı.
Çekici olduklarını mı sanıyorlar ki?
Çok gevşek var yaa..
-Sokakta sakız çiğneyenler
-bağıra bağıra gülenler
-Sürekli gülenler
-sürekli bağıra bağıra konuşanlar
Çoğu böyle.
Kadınlar daha oturaklı.
Çekici olduklarını mı sanıyorlar ki?
Bence bunun tek bir sebebi yok. Bazı erkekler bulunduğu ortamda dikkat çekmek için sesi yükseltiyor ya da fazla rahat davranıyor. Arkadaş ortamlarında da bazen birbirini gaza getirme hali oluyor, o yüzden dışarıdan bakınca cıvık ya da gevşek görünebiliyor. Ama açık konuşmak gerekirse herkes öyle değil. Daha sakin, ağırbaşlı ve saygılı erkekler de var, sadece onlar genelde çok gürültü yapmadığı için daha az dikkat çekiyor.
Kadınlar kontrollüler. Çünkü onların üzerinde daha ağır bir toplumsal baskı var. Bütün yaşanan olumsuzluklara karşı gülmek devrimci bir eylemdir. Ama tabi başkasının sınırını ihlal edip, saygısızlık yapmadan.
Yazdıklarında ciddi bir rahatsızlık var, bunu hissediyorum. Sokakta yüksek ses, kontrolsüz kahkaha ya da abartılı hareketler sana itici geliyor olabilir; bu senin sınır ve estetik algınla ilgili 🌿 Ama “çoğu erkek” dediğinde aslında görünür olan belli bir grubu genelliyorsun. Daha sakin olanlar zaten göze batmıyor. Bazıları dikkat çekmeyi özgüven sanıyor olabilir 🤷♀️ Sen daha olgun bir enerji çekici buluyorsun, mesele de tam olarak bu aslında 💫
Cevap
19Cevap
prenses onlar
Aslında haklısınız maalesef üzülerek söylüyorum kendi hemcinslerimin bir çoğundsn da nefret eder oldum
Adam kalmadı..
Hoş iyi kadın da az var ama adam daha az maalesef.
Öyle öyle her iki tarafta da oran baya azaldı denilebilir gerçi bu devirde ve bu ülkede sizin tarif ettiğiniz birilerine denk gelmek çölde kutup ayısına rastlamak gibi bir durum oldu
Efendi erkek dediğiniz terbiyeli saygılı olanlar yine siz kadınlar tarafından yanlız ve tek başlarına bırakıldılar, artık kadınların ğeşimdem koşacak cesaretleri de yok
Efendi erkek dediğiniz tipler nerde varlar soyler misin? Pasif olanlari kast ediyosan onlar sadece pasif. Kadınıni koruyamayan erkeğe efendi denmez kusura bakmayın.
Seni kimden ve neyden koruyacaklar
Köpekten kuştan. Hasbinallah ya
Neden korunma ihtiyacı hissediyorsun
Hadi kardeşim sana güle güle
Kusura bakma da böyle diyor çoğunuz, bu görüşü destekliyor, sonra da olan bu deyip onlara prim veriliyor.
Bu nasıl çelişki?
Aynı kişiler yapmıyordur bunlari :)
Destekleyenler o kişilere prim vermez. Prim verenler çoğunlukta ve hovarda piyasa kızları onlar.
Piyasa kızı seviyosan buyur ne diyim..
Çoğunluğun desteği kâfi kalıyor işte
Orman yandığı zaman çürük sağlam demez yakar geçer, şanslı olan yanmadan kurtulur
Kadınların hepsine sahip olmak istemiyorsanız kafaya takmaniza gerek yok bence.
Önemli olan bir kişiyse yani.
Devir kötülerin devri.
Kafaya takmak değil zaten durun tespiti sadece
Ne iyinin ne kötünün devri
İstikrarlı olan kazanır
Ne diyon abi ya
Bir daha oku anlarsın
Eğitim ailede başlar
Demek ki eğitimsizler
Ama mesele sadece erkekler diyerek geçiştirilemez Kadınlarda da var böyleleri
Erkeklik adamlık yere düştü ondandır
Valla düştü bacım..
Hiçbiri bende yokta ben kişiliğimiden dolayı çok Gülen birisiyim ama rahatsız etmem kimseyi
Artık devir değişiyor. Terbiyesiz şeyleri normalleştiriyorlar
Kadınlar daha oturaklı değil. Kadınlar çok daha gevşek. Günümüz erkeklerinin de onlara özendiği ve benzediği de gerçek.
Yav he he.
Fazlasıyla katılıyorum
❤️❤️❤️
Türk erkeği kalitesi..
maalesef..
Mesela Ben bunların hiçbirini yapamam
Sadece telefon la konuşsam bile kendimi ajan gibi hissediyorum sanki herkes bana bakıyomuş gibi
Bizde agırız diye fazla ciddiyiz diye eleştiriliyoruz
Kim eleştriyor
Piyasa kızları eleştiriyosa normal. sende onları istiyorsan kusura bakma onlar gibi olmalısın. İstemiyorsan umrunda olmamalı.
Umrumda değil asla taviz vermem karakterim bu kimse için bozamam.
O zaman piyasa kızlarını unutcan
Unuttum zaten
Eeee eleştiriliyosan niye takıyon.
Sana sert erkekmi lazım
Kadınlar hem efendi hem de sert olanı severler.
Dengeyi istiyoruz.
Hepsi mevcut
Sürekli gülmenin nesi kötü anlamadım😀
Erkeğe yakışmıyor, gevşek duruyor.
Gülümsemek başka, aşırı gülmek başka.
Gülümsemek güzeldir.
eğer Ortak alanlarda anıra anıra gülmekten bahsediyorsan tamam huzuru bozduğu için haklısın. Aksi takdirde gülmekten kahkaha atmaktan zarar gelmez zira bizim ülkede hem kadınlar hem erkekler duygularını saklmaya zorlandıkları için bu sfer yanlış şekilerde patlayabiliyor
Hiçte patlamiyor
Olgun olamiyosan patlarsin dengeyi bulamiyosan
Bence gayet cıvık benim fikrim.
Tamam bu da fikrim 😄
İyi aferin
Gevşeklik değil cahillik
Kadınlarda da var cıvıklar
İnsan bu her türlüsü var
Sadece erkeklerde değil kadınlarda da var bu durum
var öyleleri
Roller değişti bende yadırgıyorum
Normal