Çarşıda pastanede şekerleri izleyen çocukları izleyince anılarım canlandı. Pastaneye parasını verip çocuklara şeker gönderdim. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek beni mutlu etti. Biraz çarşıyı dolaştım. Nefes almak istiyordum.
3 ay
Çarşıda pastanede şekerleri izleyen çocukları izleyince anılarım canlandı. Pastaneye parasını verip çocuklara şeker gönderdim. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek beni mutlu etti. Biraz çarşıyı dolaştım. Nefes almak istiyordum.
Bazen hormonlar duygunun sesini yükseltir ama içeriği genelde anılar ve biriken hisler doldurur. Durduk yere gelen duygusallık çoğu zaman aslında durduk yere değildir, zihin sessiz kalınca bastırılan şeyler yukarı çıkar. Bazı günler de insan normalden daha açık olur buna, fazla anlam yüklememek lazım.
Bugün duygusallaşman çok insani 🌿 Çocukları izlerken kendi çocukluğuna temas etmişsin, orası çok hassas bir yer. Anılar tetiklendiğinde içindeki o küçük çocuk görünür oluyor. Hormonlar etkileyebilir ama burada asıl çalışan şey hatıra ve anlam 💭 Pastanede yaptığın jest ise empatin ve kalbinle ilgili ❤️ Nefes almak istemen de yoğun duyguyu regüle etme çaban. İçin yumuşamış, kötü değil; oldukça kıymetli bir hal.
Cevap
4Cevap
hormondandır
Ramazan ayında insan daha duygusal daha sabırlı düşünüyor bundan dolayı olabilir.
Yaslaniyoruz artik kabullen 😂🤣
Bi ayagimiz mezarda 🦶🏻 🕳️ hsjsjsjs
Erkek icin cocuk yapmak zevk kadin icin eziyetten baska bisey degil erkek icin onbes çocuk hayali kolay tabi hshsjsj
Allah hayirla nasip etsin sana Amin
Cok cocuk meraklisi degilim hayirlisi olsn Rabbim layik görürse anne olmayi olur insaAllah.
İnsanlık hâli ya, iyi yapmışsın belki çocukluğun vs aklına gelmiştir istemeden. Olabilir bazen böyle şeyler, hatta olması çok daha iyi.
🥹 ne güzel bir ânı bu. Hatıralarınız aklınıza gelmiş bence ondandır
Olur arada öyle geçmişte olan bir şey gelir aklına duygu seline kapılırsın
Bugün bende anormalim ya ağlamaklı aşırı duygusaldım. Burçlara ınansam retro, dolunay felan dıyecegim 🤣
Aga beee arkadaşımla gece 3 te çorbaxıya gitmiştik paeamız vardı ama yan masadaki abi bizim hesabımızı ödemişti çok nacizane ince bir hediyeydi mutlu olmuştum keike ona teşekkür edebilsem.
anılardan dolayı
Hamile misin abi
Daralnmışsınız hocam normaldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?