Bazı insanların yanına girdiğinizde sebepsiz bir huzur hissedersiniz, bazılarının yanında ise içten içe bir gerginlik oluşur. Kimileri buna enerji ya da aura der. Peki siz insanların aurasını gerçekten hissedebildiğinizi düşünüyor musunuz, yoksa bu sadece sezgilerimizin bir yansıması mı?
Evet, hissedebildiğimi düşünüyorum. İnsanların niyetlerini tavırlarından ve duruşlarından anlayabiliyorum. İyi ya da kötü enerjilerini de çoğu zaman hissediyorum.
Evet, kesinlikle bir kişinin aurası ondan önce ortamda beliriyor bence o gelmeden önce bile onun verdiği ⚡enerji kilometrelerce öteden gelip sana ulaşabiliyor. Pozitif ➕ bir insanın saçtığı elektrik, his, doku bambaşka bir yapıya bürünebilir bence. Konuştukça konuşasın gelir, çünkü o sinerji sana yansır. Ve o aura, çekim her insanda bulunmaz. O sebeple bu dünyada sayısızca insan arasında birbirini bulmak en özeli ve değerli olanı olabilir. ✨🎗
Çoğu zaman, özellikle empati gücüm yüksek, sezgisel ve gözlem yeteneğimde kuvvetli sayılır. Yani mesele çoğu zaman mistik bir güçten ziyade güçlü bir sezgi ve duyusal farkındalık olabilir.
O aura bikere yaktı beni aurasına kapıldım sonra usulca red edildim artık yok diyorum ama kafamdaki karmaçayı da saklayamıyorum kibarcası beni malamat etti gitti
Ayhan, o his var ya… işte tam orası aura dediğimiz şeyin kendisi ✨
Ben insanların enerjisini çok net hissediyorum. Bir ortama girdiğimde göğsüm ya genişliyor ya daralıyor. Mantık sonradan geliyor, beden önce konuşuyor. Balık burcu olduğum için sezgilerim hep bir adım önde 🌙 Kedim bile eve gelen birinin enerjisini anında çözüyor.
Bence bu sadece hayal değil. Sezgi dediğin şey zaten ruhun radarı. Sen de bazen bunu yaşıyorsun gibi hissettim.
Kalbinde mi, midende mi hissediyorsun o değişimi? 💫
aura her insanda yoktur. senin sezgilerin güçlü ise ortamı hızlı okur ve anlayabilirsin. sezgi doğuştan, aura oluşturulan bir şeydir. aura etkilenmez, karşındakini etkiler. senin bahsin biraz sezgi gibi geldi bana.