Dürüst olun hee.. gizli cevap da serbest
Az önce bir posta kurtuldum gibi hissediyorum. Hem farklı insanların farklı görüşleri yaşadığın duruma ayrı bir pencereden bakabilmemi sağladı. Aslında bu çok kıymetli bir şey
Dürüst olun hee.. gizli cevap da serbest
Az önce bir posta kurtuldum gibi hissediyorum. Hem farklı insanların farklı görüşleri yaşadığın duruma ayrı bir pencereden bakabilmemi sağladı. Aslında bu çok kıymetli bir şey
Kafaya taktığım bir şeyi burada daha önce hiç gizliden sormadım. Burayı ciddi kullanan az kişi var. Bir üst akıl olarak görebileceğim, fikirlerine başvurmak isteyeceğim pek kimseye rastlamadım.
Benim bahsettiğim akıl alma değil içindeki bir huzursuzluğu paylaşıp rahatlama, çünkü dediğin gibi zaten akıl alınacak olsa daha farklı, doğru ve kesin alternatifler çok
Bu his çok tanıdık 🌿 İçinde tuttuğun bir şeyi anonim de olsa dışarı bırakınca zihnin gerçekten hafifliyor. Çünkü düşünce kafanın içindeyken büyüyor, paylaşıldığında şekil değiştiriyor. Sen de fark etmişsin; farklı bakış açıları insana bambaşka kapılar açıyor ✨ Bazen çözüm değil ama anlaşılma hissi bile rahatlatıyor. Demek ki içinde tutmak yerine ifade etmek sana iyi gelmiş 💭💛
Cevap
9Cevap
Burdan bazı şeyler sorulmuyor
Sorulabilecek şekilde soruların yok mu
Var onlar ağır değil soramadıklarım ağır geliyor
Gizliden sor işte
Ya kaldırılır ya da çok tepki gelir şikayet edilme ihtimalide var
Tabi herşeyde burada paylaşılmıyor basit şeyler daha çok, ben aşırı düşünen biriyim kendi düşüncelerimde kayboluyorum çoğu zaman ufak şeyler bile çokca birikebiliyor benim için
Bende bu aralar düşüncelerde kayboluyorum kuzenimle ilgili
Anladım umarım bir sonuca varır
Anlatırsa herşeyi ona göre bir şey yapıcam işin kötüsü kuzenim daha küçük 11 yaşında kız
Eğer anladığım şeyse bu suç değil mi
Şeyi diyorsan ben değil başkası yapıcak engel olmam lazım ama anlattıramadım
Eğer gwrçekten böyle bişey varsa bence direk polise filan söylemen daha doğru değil mi onların çocuk psikologları iletişime geçmşyor mu
Yeterince kanıt toplayabilirsem zaten şikayet edicem büyük ihtimal kuzenimden çıplak fotoğraf almış kuzenim korktuğundan söylemiyor kuzenimi yapma derdinde bence
Bence ihbar etmelisin bu ciddi bir şey ailesine haber ver ya da
Yeterince kanıt toplayabilirsem şikayet edicem zaten ailesinden ablasının haberi var o suçluyu koruyor annesi biliyormu bilmiyorum
Karışıkmış baya kolay gelsin umarım sonuç kötü bişey olmadan hallolur
Evet herşeyi anlatsa hemen çözülcek uzun zamandır bu kişiyle takipleşiyordu kuzenim ne konuştular söylemiyor korkutmuş
Anladım
Önerin var mı yazın gelceklerini söylüyor gelirse sıkıştırıp konuşturmaya çalışayımmı sence
Aslında ailesinin bşzzat ilgilenmesi daha sağlıklı biraz hassas bir konu çünkü
Ailesi suçluyu koruyor
Çocuk çok küçük neden bu iletişim onaylanmış anlayamadım
Benim anlamadığım ablası nasıl şikayet etmiyor niye suçluyu koruyor tecavüz etse dahamı iyi yani kaldıramaz bunu
Sorun ben benim zaten
En yıpratıcı olan da o
Ben değişmem ki ne değişecek gücüm kaldı ne yaşayacak şununla mutlu olacaksın deseler bırakın ben öleyim derim
Bu fikirlerle birlikte yaşam zaten zorkwn daha da zorlaşıyor
Ben kendim yaşayamam birlikte nasıl yaşıyim
Sen ciddi arızaya yakalanmışsın kesinlikle destek almayı düşünmelisin ve gayet doğal bişey bence
Ben uyusam utanmasam çok iyi olur
Uyusan mı nasıl anlamadım
Ben uyusam ve hiç utanmasam dedim bişey demedim neyse sizlere iyi geceler
Uyanmasam baslicam bu düzeltmeye hayat hep bana ters...
Hm anladım bazen bende öyle düşünüyorum
Ben denedim olmadı işe yaramadı ilaçlar
Destek aldın mı
Yok
Bence bunu tek başına halledemezsin
Halletmiyim işte
Sen memnunsan sıkıntı değil
Yo uzun sümrez zaten
Evet yapmıştım bunu 😅
Şaşırtıcı şekilde işe yarıyor
Ben açık açık yazıyorum neyse
O da iyimiş fkfkd
Gizli soru sormuyorum ya
Zaten anonim hesaplar aslında evet
hayir cunku insanlar sacma cevaplar veriyor
Çoğu öyle ama arada bir kaç kişi bazen denk geliyor ve yararlı bile olabiliyor. Gerçi burada kasıt fayda bilgi gibi değilde daha çok desteklenme gibi olunca yani amaç daha yararlı oluyor gibi
Paylasdim burasi onun icin var 😅😅😅
Evet bu kadar beklemiyordum içimi dökmek iyi geldi valla
Ben rahatlayamadim daha, sormaya çekiniyorum
Elbette oldu
Evet
Dert yok
Güzel
Cevap gelmiyor ki 😆
Bir de o sıkıntı var evetama ne sorduğuna da bağlı biraz değil mi
Cinsellik harici sorulara cevap gekmiyoe erkeklerin soruna cevap gelmiyor
Evet çok haklı bir isyan bu durum can sıkıcı bence de
Özellikle erkekler hep kızların sorusuna gidiyor