Işık saçan insanların etrafında genelde negatifler ordusu var, farkında mısınız?

Işık saçan insanların etrafında genelde negatifler ordusu var, farkında mısınız?
Yok, mutlu insanlardan rahatsız olmam. Aksine içten bir mutluluk görünce insanın içi de biraz hafifliyor. Gerçekten huzurlu ve iyi niyetli bir mutluluk bulaşıcı gibi. Bana göre sorun mutluluk değil, yapay olanı. Samimi olan mutluluk insanı itmez, tam tersine iyi hissettirir.
Hayır yok herkes mutlu olsun isterim hiç kimse üzülmesin. Ama bazı insanlar mutluluğu hak etmiyor onların mutlu olmasını hiç istemem gerçekten. Onları kıskandığım için değil mutluluklarını kıskandığım için değil mutluluğu hak etmedikleri için. Çünkü başkalarını üzüyorlar kendileri mutlu olmak için egolarını tatmin etmek için başkalarını üzüyorlar onların mutlu olmasını asla istemiyorum. Ben bunlara iki yüzlü ve nankör insan diyorum. Sırf kendi çıkarları için karşısındaki insanı satarlar gözlerinin yaşına bakmazlar. Hiç acımadan sana zarar verirler. Senin ne düşündüğün ne hissettiğin umurlarında olmaz sadece kendi düşündükleri ve kendileri önemlidir her zaman. Bu tür insanlara mutluluk haram bence.
ığğ mutlumu o ne be öyle bokunda boncuk bulmuş gibi
Hayır yok ama mutlu insan görünce yüzü gülen tiplerden de değilim.
Cevap
30Cevap
Çok mutlusun döverim seni😅
Hayır yok aksine daha mutlu olmasını isterim.
Mutlu olurum hiç öyle kıskanç değilim şükürler olsun..
Mutlu olan insanlara karşı bir fobim yok herkes mutlu olsun ama bazı insanların mutlu olmayı hak etmediği halde mutlu olduğunu gördüğüm de az biraz gıcık oluyorum..
Aksine onları görünce daha çok mutlu olan taraf benim gadası
Karanlığı seviyoruz! Işık saçma, bizim karanlığımızı bozuyorsun!
Elbette fobim yok. Herkes mutlu olabilir. Mutlu olup, beni de o anlamsız, bayat mutluluğuna çekmeye çalışıyorsa, fobim oluşur.
Hayır yok:) Gerçekten mutlu olan insandan rahatsız olmam, aksine iyi gelir.
Ama mutluluğu gösterişe çeviren varsa, ona biraz mesafeli olurum.
Öyle rezillleri köpürtme makinasına çevirmek çok hoş baya eğleniyorum 😀 bide bunlarıın düşeceğimizi sanmaları mevzunun başka bir lezzeti
Mutlu insanları birçok insan kıskanır Ben ise Mutlu İnsanları çok seviyorum Dünyanın en zararsız insanları…
Mutlu olan insanlarla sorunum yok. Benim mutluluğumu, hayat enerjimi elimden alıp kendisi mutlu olan insanlarla sorunum var. Seve seve intikam alırım, hiç de üzülmem.
Mutluluğa değil ama mutluluğuna şımarıklık eşlik eden insanlara karşı var.
Öyle fobi mi olur. Bir insan bana zararı olmadıktan sonra dünyanın en mutlu insanı olsun banane
Kimsenin mutluluğunda gözüm yok. Allah daha çok mutlu etsin🙏
Hayır yok. Dilerim ki bütün insanlar mutlu olsun. Zalimler hariç
Valla negatif ruh emen insan çevremde barindirmiyorum. Aleni ve direkte söylüyorum :))
Tam tersi hobim var 😅enerjisi pozitif olan ve güzel bakabilen mutlu insanları çok seviyorum
Aksine severim 😍
Işın saçan insanlardan neden rahatsız olayım ışığından faydalanırım
Mutsuz insanları mutlu etmeyi seviyorum İnstagram karan0072074
Hayır yok insanlar mutlu olabilirler.
Mutsuz isem görmeye katlanamam
Hayır yok Allah daim etsin hepsinin mutluluğunu
Hayır yok. Mutlu olurum
Severim mutlu kisileri
Aksine mutlu oluyorum
Kessin slktır diyorum 😂
Renkli güzel insanlar mutlu eder herkesi
Negatif insanları dövüyorum
Başkasının mutluluğu ile mutlu olabiliyorum
Kıskanç insanlar her yerdeler.
Rahatsız oluyorum ya ne yalan söylim? Onlar gibi olamadığım için sinirleniyorum
Mutluluk bulaşıcıdır
Hayır yok daim olsun
Hayır aksine bayılırım enerjis yüksek insanlara :)
Sasasasaçmalama
Mutlu insanlar mutsuzlarca boykot edilir
Mutlu insanlar beni daha çok mutlu ediyor
Yok mutlu insan severim
keşke herkes mutlu olsa
Yok her insanın mutlu olmasını isterim
Hayır, yok.
Yok :)
Hayır sizin var mı
hayır neden olsun
Mutlu olun...
Sürekli mutluluk sahte sadece