Hiç ‘beni buna mecbur ettiler’ dediğiniz bir kavga oldu mu¿

Kadersiz miyim neyim 🙄
Hiç ‘beni buna mecbur ettiler’ dediğiniz bir kavga oldu mu¿

Kadersiz miyim neyim 🙄
Bir ara iş yerinde birini dövüp kovmuştum. Pişman değilim ama öyle olsun istemezdim o beni mecbur etti. 2 defa uyurken yakaladığım birisi vardı. Düzgünce uyardım, yorgunsa eve erken gidip dinlenmesini söyledim. Bir daha uyurken yakalarsam üstüne su dökerek uyandıracağımı söyledim. Öyle de yaptım. Ayıldıktan sonra geldi milletin önünde bana küfür etti. Ağzının üstüne 2 tane patlattım yere yıktım. Altıma aldım birkaç tane daha vurdum ayırdılar zaten saniyeler içinde. Kovdum gelme dedim bir daha. Tehdit mehdit savurdu da bir cacık olmadı. maalesef bazılarının anlama kapasitesi bu kadar.
Yine de hiçbir şey söylemeden akşam iş çıkışını versem daha mı iyi olurdu diye düşündüm birkaç gün. Sonra kafaya takmadım. Başkası olursa bundan sonra şiddetsiz çözerim, düzgünce iş çıkışını verip hizmetleri için teşekkür ederim. Geçmiş geçti, geleceğe bakacağız.
Deee yanlış yerden vurmuşsun prenses, ayak bileğine yakın veya ayak burnuna yakın yerlerden okutman gerekirdi zopayı...
Ben her şekilde diplomatik şekilde çözerim ama karşımdaki dümdüz gidiyorsa ve ağzından bu çıkanları kulağı duymuyorsam affetmem, yerle ve hastaneyle akrabalık bağı oluştururum.
Her şey çok hızlı gelişti valla, insanlar böyle katil oluyor demek ki. O yere düştü bacağımı nereye vurdum ben de anlamadım sjfs
Aman bundan sonra dikkat etmelisin, Tibia kırığı veya çatlağı çok acı verir.
Buz kompresi yaptın mı? Sonra mosmor olmasın orası.
Valla sizde nasıl oluyor bilmem ama ben hissetmedim hiç, daha yeni fark ettim morluğu djdj
Bütün insanlarda Tibia önü acıtır. Hatta futbolcular dizlik takar Tibia için. Yani şu anda kızgın olduğun için anlamayabilirsin. Ekimoz oluşmaya başlamış.
😒 geçer
Kızdırmasınlar benim gül yüzlü, pamuk kalpli kardeşimi, vallahi ben dalarım. 🌸🌸🌸
☺️🙏
abla kavga mı ettin ahahah iyi yapmışsın, sözle çözmeyi tercih ederim, münakaşa sanatını bilirim, elim ayağım konuşmasın etik kaçmaz sjkdsjkd ama mecbur kalıp çok uç noktaya gittiğim oldu. ama elim ayağım konuşmadı orada, başka türlü konuşuldu çözüldü diyelim.
Mecbur kaldım ya, işin yoksa mahkeme falan uğraş şimdi
Orasını hiç karıştırmayalım ama hafife alınacak şeyler değildi 😅
Ben kavga ederken elim ayağım değil, dilim konuşsun isterim açıkçası. Çünkü sinir anında yapılan hareketler geçiyor ama bıraktığı kırgınlık kalıyor. Bağırıp çağırmak ya da vurup dökmek bana hiçbir şeyi çözüyormuş gibi gelmiyor. Anlaşamadıysam konuşurum, baktım olmuyor susarım ama saygı çizgisinin aşılmasını sevmem. Sonuçta mesele kazanmak değil, birbirini kaybetmemek bence.
Fotoğrafa bakınca ciddi çarpmışsın gibi duruyor 😅 ama işin şakası bir yana, “beni mecbur ettiler” cümlesi genelde öfkeni karşıya devretme şeklidir. Kimse seni zorla kontrolsüz yapamaz, o anki tepki senin seçimin oluyor. Ben sözle çözme taraftarıyım çünkü el ayağın konuştuğunda genelde hem bedenin hem pişmanlığın morarıyor. Güç, vurmakta değil sakin kalabilmekte 💪🙂 Sen aslında kontrolü eline alsan çok daha etkili olursun.
Kontrol elimdeydi aşko dkfjs
Seni de yolarım
Cevap
59Cevap
Çok geçmiş olsun morluğu görünce içim gitti 🙏 keşke benim canım yansaydı senin yerine dikkat et.
Laftan anlamayana anlayacağı şekilde konuşuyorum gerekirse şiddet.
Oy canım ya. Yok hiç canım yanmadı :D bunu da sonradan fark ettim djfjd
Güçlü kadınsın ondandır :D cezasını çeker umarım
Elim ayağım çenem durmuyor şiddetli kavga severim
🤝 boğam benim djd
Sen de benim Mayıs boğamsın🤣💕
😅💜💜
Kavga etmiyorum yaşlandım ben amaaan haklısın diyip konuyu kapatıyorum haha
Ben de hep öyle yapıyordum 🥹
Şimdi napyosun barabelli ile direkt vuruyor musun
Çok pis kavga ettim çok :D polislik oldum
Belli ki içer almamışlar hjd niye kavga ettin hayırdır 😅
Nereye alıyorlarmış alooo djjd hak etti.
Hayatımda kavga etmeyi seven biri değilim genekde sözlerle halletmeye çalışırım ama iki kere zorlandım ve kendimi tutamadım ama çok pişmanım çünkü kavga etmek bana göre rezilliktir
Woow woow, neler görüyorum? Kavga he?
Olacakla öleceğin önüne geçilemezmiş.
Fiziksel şiddeti asla ben başlatmam. Hamle gelirse mukabele ederim.
Ağız dalaşına da girmem. Hiç de hazzetmem. Tamam, sensin der, ortamı terk ederim.
Geçmiş olsun efenim,
Teşekkür ederim 🙏
Valla darp raporu alacak kadar şaapmışım onu, şikayeti de geri almıyor cıkcık 🤦🏼♀️ o bana hiç vuramadı, saçlarından tutup sürekli yere yapıştırdım, vuramayınca bir şeyler fırlatmaya başladı, benim yüzüme denk geldi attığı
Ben de öyle yazmıştım :D cıkcık olmuş olsun önemli olan niyet jsjs
Sözlerimle kavga ediyorum ama çok üstüme gelirse döverim
Geçmiş olsun 🌸
Teşekkür ederim ♡
Bence kavgalar genellikle sözle çözülmeli, el ve ayak kullanmak son çare olmalı. Zor durumda kalıp fiziksel müdahaleye başvurulduğunda bile, asıl amaç karşı tarafı yıldırmak veya kendini korumak olmalı, yoksa sonuçta her iki taraf da zarar görüyor.
Valla ben kavga edince ağzım konuşmuyor göz kararıyor ellerim titriyor kulağım uğulduyor sonra kendime geldiğimde karşımda kinin halini görüp üzülüyorum bu sefer
Bu ben djdj
Gerçekten mi 😂😂
Söverek girişirim ben ya 😅
Yani bende o da varda sonrası yok kendime geldiğimde naptığımı hatırlamıyorum ama karşımdaki bayağı yamulmuş oluyor nasıl yaptım ben bunu diye düşünüyorum sonra 😂😂
Aha valla bana bu oldu işte aynen sdjjs
Geçmiş olsun o zaman 😂
😅💪
😅😅
Atalarımızın çok güzel bir sözü var “Laf ile uslanmayayın hakkı kötektir” diye. Önce konuşarak çözmeye çalışırım baktım olmuyor Allah ne verdiyse dalarım
Aynen öyle.
Sözlerle çözmeye çalışırım baktım çözülmüyor çözmekten vazgeçerim ksjdmdmw
Gözüm döndü djfj
Kesin hak etmiştir njsndjwjsjs
Valla hak etti bebişim
Eline sağlık o zaman sjsjsjsjs ama sen de yara almışsın geçmiş olsunnnn
Kendi kendime etmişimdir ben onu sjfj
Karşı taraftan gelmediyse problem yok ksndnssnnss
Sözden anlayan olursa söz Yoksa sessizlik ya da hak edene ağzının payını
Son ana kadar sözle ama bazen kavga etmek zorunda kalırsın o zaman allah ne verdiyse Sarı Ninja. djdj
Evet durumu biliyorsunuz beyfendi
djfjs elim acıdı lan
Valla :D olsunlar
Temel kendi yaptığı topu rusya'ya çevirmiş bi atmış topun etrafında 10 ölü var, demişki burada 10 ölü varsa rusyanın hhanasini... Simdi senin kavga da o hesap , bacagın böyleyse vay karşı tarafın haline, kfjdj )) gözüm dönüyor felan demişsin ama sen daha hiç adam akıllı kavga ğörmemişsin insan utanır lan o bacagı kavga ettim diye göstermeye sinek pislenmiş kararmış gören edicek ayagıma sıktılar , yok ya sen pamuk şeker gibisin daha kavga felan görmemişsin hiç boş yere gözün dönmesin senin, bak hastanelik ederler 3 ay e ek maması yersin, tuvalet içinde altına bişey koyarlar ozaman nasıl kavga edilir ögrenmiş olursun demedi deme
Kesinlikle konuşarak çözmeye çalışırım çözemiyorsam hukuksal yollara başvururm 😄😄
Yok benim laz damarım kabarıyor bir de boğa burcuyum ben güzel güzel konuşamam
Sözlerde kesmiyor artık beni
Yakında kafa göz dalıcam ya
Evet bir yerden sonra sözler yetmiyormuş dayak şart djdj
Haha çok muzip bir kadnsn sen ya
😅🤪
Benlik değil asla şiddet insanlık dışı insanlar konuşarak anlaşır kimseye zarar vermem ben
Hak edenin başını okşayacak halimiz yoktur
Hiç yakıştırmıyorum saç baş birbirine zarar verenleri bu duruma düşmemek lazım ben ortamı terk ediyorum kavga benlik değil
Empati yapabileceğiniz bir durum değildi zaten konu yakışıp yakışmaması da değil. O duruma düşülmüyor bazen.
Kavga etmeyerek çözmeye çalışırım kavga kaos sevmiyorum daa
Ben de sevmem ama kaşınanı kaşırım
Geçmiş olsun hakaret olmadığı sürece kavga en son düşünürüm sanrım
Teşekkür ederim:)
Çok isterdim şöyle bi patlatayım ama salon kadını çizgim💅
Valla karşında duran yılan küfür ediyorsa bazen mecbur kalabiliyorsun:D
Yılansa başka işin rengi değişir😅
Tabii, tatlı dil bazı hatta birçok insanda işe yaramaz. İyilikle yaklaştım, daha binbir türlü oyun çevirdiler ben saf ben gariban sjdjs
Abe ben suri suri sjjsjs
Noldu ya net gitti a yazdık iyi mi :(
Aldım onu djd
Eline sağlık.
Hayır yani bir de şu havalara bak falans filans. Sanırsın anakonda kobra falan.
Su yılanı bile değil solucan bildiğin ama anakonda gibi bi tavırlar yani sanırsın ejderya püfff
Hasta ruhlu onlar ya, sen bulaşmasan da bir şekilde sana ulaşmak için kendilerini yırtıyorlar
Neyseki Beyim Yalan savar 💅💅😆
moraran yere sarımsak dövüp yedir boyle krem gibi bayagı faydası oluyor hücreyi yeniliyor.. acısını keser. Geçmiş olsun psıkopatla pskıppat olma kendıne dikkat et Almanya sıkıntılı yer.
Iııyy hayır :D
Fiziksel kavga benlik değil dayak yerm ajsjsk
Valla benlik de değil de gözüm döndüğü zaman dayak yesem de atarım da, öyle gelişiyor djfj
Ay allah bizi elitliğimizden çıkartmasın dkdkdk
Allah mecbur bırakmasın 🙄
Geçmiş olsun çiçeğim beni yardıma çağırsaydın keşke birlikte kavga ederdik 😂
Teşekkür ederim çiçeğim :D tek tabanca gittim valla kavga ederiz diye düşünmemiştim kdfk
Sinirimi alamayınca ben 😮💨 buz koy daha fazla morarmasın, ne ettinnnnn bacağına 😪
Düşünüyorum da bulamıyorum 😅
Elim ayağım kafam konuşur hep geçmiş olsun ayn kaval kemiğine bir cisimle mi vurdular
Teşekkürler, yok ben sıcağı sıcağına anlamadım hatırlamıyorum da nereye vurduğumu darbe mi aldım vs
Evet iki gün oldu yuh dldl
Temas sevmiyorum, konuşma tarafını seçerim hadi çok sinirlendiysem max söverim.
Aferin prenses djfj
Galpsss 🫶🏻
şiddetle kınarım ben. sen naapdın böyle yahuu geçmiş olsun asdfasdfa
Anlattıklarım artı bu varmış yeni fark ettim snfj
Anlatmadım onu da ya 😂
Öfkeyle kalkan zararla otururmuş diye boşuna dememişler 😂😂
Sorma ya dövdüm diye 3000-5000 euro arası bir şey ödeyebilirmişim kdkfks
Yeni işimi buldum bu arada :D
Ahaha gitti maaş desene 😂 sen yine de uslu ol
Dur bakalım :D mağduru oynayacaz mecbur el mahkumm
Bundan sonra kavgalara seni de çağıracağım haberin olsun iyi adam döversin 😂
Normal şartlarda kavgacı bir tip değilim kdjd
Okuda inanma 😅
Valla yaw
Lan :D vallahi de billahi de djfj
🤦 sizin kavga internete düşmüş
Hani shfjs
Allah cezanı vermesin skdj
Yuhhh ya net gitti kaç tane üst üste atmış 🤦
Hemen cezan verilmiş nsdjjs
İlahi adalet mi şimdi bu 😂
Tabii 😂
Neyse artık bundan sonra sana laf yetiştiremem 😅😅
Bir kaç defa mecbur ettiler ama genelde sözle çözerim. Geçmiş olsun 🙏
Mersi 🙏
Elin ayağın rahat durursa sevinirim, bence konuşarak anlaşabiliriz 😂 ben genelde çözümcüyümdür ya
Gebertiyordum harbiden sjdjs
Senle dövüşülmez valla haklıysam da haklısın derim shfkfjl
Kimseye tavsiye etmem 😅
Bana nasıl saldırılıyorsa öyle saldırırım genelde. Sözelse sözel, fizikselse fiziksel. 1 dişe 5 diş mantığımsa durumu karşı taraf için biraz kötüleştirebiliyor.
Sözlerim yeteri kadar sivridir.
Dayak yemiş olurlar.
burada bunu tecrübe etmiş çok insan var.
Yorumlarımı silenler iyi bilir.
Fakat onlara hiç kızmadım.
ben ellerim konuşmadan önce bitirmek zorundayım kavgaları, yoksa tecrübeyle sabit kavga etmiyorum cinayete teşebbüs ediyorum.
Bir sözüm, bir bakışım yeter jffjj anlayana... anlamıyorsa bu benim sorunum değil o onun düşük IQ'sudur😂
İdrakını bekleyecek vaktim yok
Sözle çözmeyi seviyorum. sertlik bazen oluyor ama kızgınken temas olmamalı. çek git. 15 dk sonra dön.
Sözle çözmeye çalısırım baktım olmuyor el ayak devreye girer
Sözle çözerim çok sinirliyim tek sıkıntı o jdsfjdsf
Çoğu kez sözle çözüyorum fiziksel zarara geldiğim raddeler nadiren olur.
Ben genelde sessiz biriyim pek kavga sevmem sabrımın son raddesini bekletirim bi kenarda ama
Hatun ise karşımda genelde sevişerek bitiririm.
Genelde sözlüğü çözmeye çalışıyorum el ayağım bir yere vurursam karşı taraf korkabilir
Kavga etmeyi sevmiyorum bırak elimin ayağımın konuşmasını dilim bile susar hiç uğraşamam..
Önce medeni gibi konuşurum anlamıyorsa orayı terkedirim
Hak edene hak ettiğini veririm. Kim olursa olsun.
Kavgacı biri değilim hiç kavga etmem kimseyle
Yok ya hiç öyle biri olamadım, hep konuşarak halletmeye çalışıyorum hemde tükenene kadar 😂
Sözler yumruklardan daha güçlüdür, kaba kuvvete başvurmam
Sözlerle çözerim evet gerilirim çok fazla ama birazda fiziksel tepkilerim olur..
Sozle olmasını tercih ederim elle wyakla isim olmaz
Beni dovebilirsin bi şartla evlenicez yoksa vücuduma dokunamazsin
😒🤦🏼♀️
Sözle çözerim tartışma anında insanların ima ile bir şey anlamasını bekleyemezsin
Öfkemi hatırlattın bana. Öfke sorunumdan dolayı sözle çözemiyorum çoğu sorunu.
Karşımdaki kadınsa sözlerimle, erkekse el kol kafa ayak
Oo bacağını da atmış. Çok ayıplı şeyler bunlar
Biz çözüm odaklı değiliz 😂
Bulaşılmazsa bana veya sevdiklerime gayet sevgi pıtırcığı bir insanım nsdjs
Yoo kim dedi 😂 ben insan sevmiyorum 🤣
genelde sözlerimle çözerim, baktım olmadı ellerim ve ayaklarım da devreye girer, ama sadece erkeklere karşı, kadınlara değil
şu an mecbur ediyor birisi bakalım kim sağ cıkacak
Hayırdır inşallah
Nö şiddet ne hiddet
Mecbur kalırsan dnjd
Yani küfür ederek üstüne yürüyorsa illaki yapıştırırsın yere djfjs
Konuşarak bazı anlamıyor ama
Yok be yılanın teki ibliss
Bana deme o bacak benim jsjsjsjz seni yoksa hemen evlatlık alırız
Niye evlatlık alıyonuz bacak fetişi mi sfjsks
Canım herkül zeynam be vurr kızzz jhg yokk seni işe alıyoruz jsjsjs
Badigard mı olacam yes sjfjs yazın sosyetic tek kfgkkd
Gözlüklü gara gara elbiseler ağayı koruyacaz jsjsjs