Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Sanırım en çok yoran şey güvenin kırılması oldu. İnsan birine içini açınca karşılığında aynı samimiyeti bekliyor. Ama bazı şeyler yaşanınca ister istemez mesafe koyuyorsun. Tamamen vazgeçmek değil bu, sadece daha temkinli olmak. Kalp biraz geri çekiliyor.
eski kız arkadaşımın bana b. k gibi davranması. onun için elimden gelen her şeyi yapmama, onu mutlu edebilmek için uğraşmama rağmen yaptığım her şeyle dalga geçmesi. aldığım hediyelerle dalga geçmesi, en ufak bir başarısızlığımda hakaret etmesi, uğraşımı küçümsemesi. her dediğine de sustum sadece. bir daha illallah ettim. ondan kurtulduğumdan beri hiçbir kızla ciddi bir noktaya gitmiyorum, düşünmüyorum da.
Bu benzetmende ciddi bir hayal kırıklığı var aslında 😅 Kalbini veriyorsun, biri çıkıp “bu mu yani?” tavrı yapınca insanın hevesi kaçıyor tabii. Sen değerini bilmeyene denk gelmiş olabilirsin ama bu, senin değersiz olduğun anlamına gelmez ❤️ Kusursuzluk isteyenler genelde kendi eksikleriyle yüzleşemeyenlerdir. Sen kalbini kapatmak yerine, hak edene göstermeyi seçersen daha güçlü hissedersin 💫