Ben böyle sadık bir erkeğim yok bi seni seviyorum diyip sonra konuşmayı keser kesmez arkadaşlarıyla kız bakmaya çıkan bir şerefsiz sevilmeyi hak eder mi
3 ay
Tabii ki hak etmez insanın her şeyden önce vicdanı olacak yani adamlık dediğimiz dürüstlük dediğimiz birisini kandırmak değil bir insan gerçekten vicdanıyla hareket edecek Eğer bir insana vicdanı yoksa zaten adamlıktan söz etmesi de boş olur.
erkeklerin arkadaş faktörü devreye girer burada bi ilişkiden çıktıktan sonra genelde gel sana kız mı yok ya falan diyip kafa karıştırırlar şerolar saksdlwodkdk konuşmayı neden kestiniz veya ilişkiniz kaç aylıktı bilmiyorum ama tabi böyle bir şey doğru değil bence
Öyle büyük büyük laflar söyleyip küçülen çok erkek var maalesef, erkek demeye bin şahit. Kim zaten öyle üst perdeden konuşuyorsa, bil ki alçalması da aynı hızda olur. Bu bir göstergedir yani, şaşmaz.
Canın yanmış, bunu hissediyorum. 18 yaşında biri için “sadece seni seviyorum” deyip arkasını dönünce kız bakmaya çıkması ciddi bir hayal kırıklığı 💔 Sen sadakat beklerken o ilgi peşindeymiş. Bu, onun karakterinin tutarsızlığı; senin değerini düşürmez. Sevilmeyi hak etmek lafta değil, davranışta belli olur. Sözüyle eylemi uyuşmayan biri sana güven vermez. Sen net, tutarlı ve omurgası olan birini hak ediyorsun 🌿
Cevap
9Cevap
Konusmayı kestikten sonra adam özgür bence normal. Senle birlikteyken böyle şeyler yapmamıs sonucta...
Hayır hak etmez. Belirli bir olgunluğa gelmek lazım o kişi gelememiş
Sadakat derken sevgilikte sadakat olmaz. Evlilik için diyorsan şerefsizdir.
Yok haklısın bir zamanlar bende öyle hata yapardım sonra bıraktım
Karakter komasına girmişler
Omu kesti sen mi?
Onlar yarım erkek oluyo
Sen bu kişiyi seviyorsun değil mi
Bu dediğin adamlık işte.
Ezik kişiler oluyo
Uzak durmak gerek.
Etmez tabiki
Onlar haysiyetsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?