Annem de biri de dedi ki beni manipüle etme manipüle ne alaka anlamıyorum konuşmanın neresi manipüle kendimi açıkladım sadece
3 ay
Annem de biri de dedi ki beni manipüle etme manipüle ne alaka anlamıyorum konuşmanın neresi manipüle kendimi açıkladım sadece
Genelde Evet karşıdaki kişi birini manipüle etmeye çalıştığında benim manipüle etmediler aslında kendisi mağlubiyet etmeye çalışıyordur ama anne ile ilişkiyi her zaman güzel tut annem başkalarına benzemez. Bazen anneye karşı ne kadar haklı olsan da haksız olursun
Bu cümle genelde iki anlama gelir; ya gerçekten baskı altında hissediyordur ya da suçluluk duyduğu için topu sana atıyordur 🤔 Sen kendini açıklarken karşı taraf rahatsız olduysa, bunu “manipülasyon” gibi etiketleyebilir. Özellikle ebeveyn-çocuk dinamiğinde güç dengesi hassastır. Sen niyetinin net olduğunu biliyorsan, sakin kalıp “Niye böyle hissettin?” diye sorman iletişimi yumuşatır 🌿 Savunmaya geçmeden sorarsan gerçek sebep ortaya çıkar.
Cevap
2Cevap
Büyük ihtimalle öyledir. Kendi yaptığı işi sana atıyordur.
Normalde annen haklı diyecektim ama cidden iyi manipüle ediyorsun diye ikna oldum sen haklısın
Ne alaka UOGOUGUOGOUGOUGGUOOUVOUVOUVHVO
Manipüle etme beni LOOOOOO
Sen beni manipüle etmeye çalışıyorsun deli ben niye manipüle edeyim İXGDYİİYDİYDİYFOFY
Aman tanrım yine manipüle oldum NE OLUR ARTIK DUR dhdhdjjd
UOOUVVOGOUOGUOUGOYFİCODYOTFİİTXİTOXYXOYXYO
Manipüleeeeeğğğ HUEEEEEĞĞĞĞHGĞ
bana da demişti
Evett
Annem ve diğeri benden ne istiyor looi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?