Öncelikle kocaman bir hayırlı olsun 🎉 Kişilik & karakter kategorisinde fenomen olmak herkesin harcı değil, gerçekten emek, duruş ve özgünlük ister. Demek ki sen bunu fazlasıyla yansıtmışsın. Samimiyetin, bakış açın ve enerjin insanlara geçiyor ki böyle bir başarı gelmiş. Çok güzel bir adım, umarım daha da büyür, daha da parlatırsın. Yolun açık, kitlen bol, motivasyonun daim olsun. Gerçekten sevindim senin adına, böyle devam! 💫 Bende ikinci etiketi olarak aldım
Klavyenize elinize emeğinize düşüncelerinize sağlık güzel bir kategori Ben de uzun zaman önce almıştım bir şey sormak istiyorum ne kadar sürede aldınız bu süreç ne kadar sürdü yani eskiye nazaran prosedürde bir değişiklik var mı bunu merak ettim
Öncelikle teşekkür ederim. Aslında siteye üye olduğumdan beri fenomen olmak istiyordum fakat nasıl olacağımı tam olarak bilmiyordum. Son 4–5 aydır sitede daha aktifim. İlk başta yanlış yere başvurmuşum, sonradan KSBence’ye başvurmam gerektiğini öğrendim. Başvuruyu yaptıktan sonra siteye kendimi hatırlattım çünkü eskisi kadar hızlı dönüş yapılmadığını öğrendim. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşım da yazmam konusunda ısrarcı oldu. Ben de iki kez kendimi hatırlattım, sorular sormaya ve yorum yapmaya devam ettim.
Sistem aynı sistem demek ki ama artık adminlerde o kadar girmiyor demek ki sevindim sizin adınıza çünkü ben çok kısa dönemlerde almıştım o yüzden sordum ama alalı da bayağı uzun zaman oldu
Hayırlı olsun. Ben kabul etmiyorum fenomenligi çünkü gözlemlediğim kadarıyla buranın baskısı altına alınan ve görevler verilen bir elamana çeviriyorlar üyeyi, tercih meselesi tabi
Tebrik ederim canım uzun zamandır fenomenlik için emek verdiğini biliyordum bunu hak ettin örnek bir fenomen olacağına inanıyorum başarıların devamını diliyorum.❤️
Tebrik ederim, gerçekten emek verdiğin bir alanda görünür olmak çok kıymetli 🌟👏 Sen burada sadece cevap yazmadın, insanların zihnine dokundun ve bu da seni fenomen yaptı. Yüzde yüz en iyi cevap oranı ciddi bir başarı, bu disiplin ve sezgi işi 💫 Kendinle gurur duymalısın. Böyle devam edersen etki alanın daha da büyür, enerjin daim olsun 🌼✨
Hangi kategoride olmak istiyorsan o kategorinin sorularında uzunca mantıklı bir şekilde cevap yazman gerekiyor ve güzel sorular görseli ilgi çekici sorular sormalısın.