Yaklaşık 4 ay sonra 21 yaşıma gireceğim. Yaşlandım galiba. Ne yapacağım ya. Neden böyle oldu. Yaşamak istediğim çoğu şey içimde kaldı. 😭 Daha güzel bir gençlik istiyordum.
3 ay
21 yaş yaşlanmak değil, daha yeni başlamak demek. İçinde kalan şeyler bittiği için değil, henüz zamanı gelmediği için orada. Hepimiz gençliği hayal ettiğimiz gibi yaşayamadık ama hayat tek bir döneme sığmıyor. Önünde o kadar çok sayfa var ki. Güzel günler bazen geç değil, tam zamanında geliyor.
Sen o tribe erken girmişsin genelde böyle 30lara doğru o hissiyat gelir
Gerçi sen kızsın sizde 20lerin başı da olur
Ama şöyle bir şey var bak bir insanın yaşlandığını nasıl anlarsın biliyor musun
Ben gencim yaşlanmadım diyorsa kesin yaşlanmaya başlamıştır :)
Senin gibi yaşlı mıyım tribine girenler genç oluyor
Bu içimi rahatlattı
İçinde hafif bir yas var gibi hissediyorum, sanki istediğin gençliği tam yaşayamamışsın 😔 Ama 21 yaş yaşlanmak değil, tam tersine kendi hikâyeni bilinçli yazmaya başladığın dönem. Şu ana kadar yaşayamadıkların bitmiş değil, sadece zamanı gelmemiş olabilir. Gençlik takvimle değil cesaretle yaşanır 🌿 Sen hâlâ başlangıç çizgisindesin. İçinde ukde kalan ne varsa, bugünden adım atabilirsin ✨
Cevap
15Cevap
İstiyorsan go get it boyy! go and get it 😉 Kim sana tepside sunucak sanıyorsun? iyi bir işi, iyi bir erkeği , iyi hayat düenini kucağına mı atıcaklarını sanıyorsun? (Erkek çok birileri elini uzatır dersen illa ki...45 e geldin. Kadına el uzatmanın bedeli 5-10 yıl hapisten-nafakadan başlıyo 🤣 )
Anlamadım. Ben okuyorum zaten
burada çoğu insan ya iş istiyor ya aşk... hangisi lazımsa seç beğen al işte...
gençlikte genel olarak güzel bir hayat yaşanmıyor zaten hayaller genelde 40 da falan başlıyor gençlik full çalışmakla geçiyor
40'ta da cinsel hayat mı kalıyor sanki
Tam hayatın baharı
25 yaşa kadar her şeyi yeni öreniyorsunn
25 yaştan sonra hayat yeni başlıyor
şu an hayat görmedin tam sanırım zorluk vs tam yaşın güzel yaşın yaşlanmadın korkma
Neyin zorluğu? Zorluk derken? Ben daha artık zorluk değil refah istiyorum eğlence istiyorum
Söylesem ne değişecek ki. Olan oldu. Geriye kin ve nefret kaldı içimde. Bir gün istediğim bir ülkenin vatandaşlığını alırım umarım. Buraya ait değilim.
Bu ülke de genelev bile var. Düşün yani satıyor kadınını. Daha fazla üstüne laf demeye gerek yok. Bu ülke erkeklerinse ait hisseden de sadece erkeklerdir.
Başlama şimdi. Kimin ne olduğu ortada. Küçük yaşta baskı ile türban takıp zorla inanmadığın dinin olduğu imam hatipte okuyan ve bilmediğin dil olan arapça şeylerin zorla öğretildiği sen değilsin tabi ki
Zoruna mı gitti
🤮sizin gibilerin adı çıkmış.
Kadın özgürlüğünün katilisiniz
🤮.
Müslümanlarla konuşmuyorum.
Nereden kardeşin oluyorum ben senin! Düzgün konuş 🤮
Bugününü, dünden daha iyi yaşamaya bak kral. Geçmiş geçmişte kaldı, yarın ise muamma. Ancak bugün verilmiş bir armağan. Bunun kıymetini bilmek gerekir
süt dişlerin duruyor
Aynı bensin yemin ederim
Daha dur daha bu ne ki
39 dan selamlar 😄
21 yolun yarısı ayvayı yedin moruk
Daha dur daha dur 😅
Bende 2 ay sonra 22 olcam😄
Daha yolun başında değilsin
Neresindeyim? Başı bu değilse neresi bu
Başlangıç 😁 daha başı görmedin
Başı ne zaman peki
Adım attığında. Asım attın mı?
Ne adımı
Başlamak için adım atmam gerek hayata
Daha gençsin
Sen yaslandiysan biz ölelim 30 olduk
yaşlanmadın durrr
aynn teyze
Manyaga bak ben 44 hala fişegim diyorum 😀
Yaslanmadim
Evet yaşlı
Manyak mısın?
Beni anlamıyorsun. Yapmak istediğim çok fazla şey var. Baskıcı bir ailem vardı. 18 sonu 19 gibi özgürleştim. Ama şimdi 21 oluyorum.
Oldukçaaa gençsin şimdide istediğini yapabilirsin hem de kendi kararlarını alarak üzülmene değmez
Evet biliyorum. 🥰
Evlenmelisin bence
Neden ki
Bilmem öyle düşündüm uygun degilmi
Kariyer yapacağım. Evlilik kurumuna karşıyım. Cinsel özgürlüğüme önem veriyorum.
Nasıl cinsel özgürlük yani
Evlenip sadece biri için kendimi kısıtlamak istemiyorum
Ama mutlu olucaksın
Şu anda mutluyum. Sevişiyorum da. İstediğim an bırakırım. Özgürüm yani. Üstümde sorumluluk yok. Kafam rahat. İlgi var sevgi var her şey var sadece yük yok. Tek korkum yanlışlıkla hamile kalmak, onun için de dikkat ediyoruz. Ama bu bile sıkıyor bazen. Bir sürü seçenek var. Yalnız kaldığım her an "acaba neyi kaçırıyorum" diyorum ama yalnız kalıp işlerime de odaklanmam lazım.
Ne zaman seviştin en son
Neden ki?
Burada söyle. Yoksa yazmam.
Silinir yorumlar o yüzden dedim
Kim bilir ne yazacaksın ki silineceğine eminsin
Partnerim var zaten o yüzden baştan söyleyeyim üzülme sonra
Ya bişey demedim ki sana neden gerildin şimdi
Müdahaleci davranıyorsun. Bana ne yapacağımı söyleyemezsin
Söylemiyorum zaten
" Ulaşsana bana Burdan acilll" bu ne zaman
Biz nabalım peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?