Sanırım bunu yaşayan çok kadın ve erkek arkadaş vardır. Bu konuda psikoloğa gideceğim artık ve kendimi , hayatımı düzeltme istiyorum.
3 ay
Aşırı zor. Ben 2 senenin sonunda ayrılabildim ve 1 sene boyunca gerçek anlamda depresyondaydım. Sürekli ağlıyordum inanamazsın berbat bir dönemdi. Sürekli çalıştım zihnimi yoğun tutup kendimle konuştum. Ruhumu sakinleştirmeye çalıştım başardım. Tavsiye ederim
Çok haklısın zihnim boş olunca olmuyor. Peki bir şey soracağım. Benimki sürekli ulaşmaya çalışıyor heryerden dışardaki telefon kulübelerinden bile. Ama takıntılı aynı şeyleri yapıyor. Heryerden engelliyorum gene ulaşmaya çalışıyor. Bu ilk zamanlar sevgi sanıyordum ama artık anladım sadece kontrol kaybı
Teşekkür ederim
Aynı şey yakın bir arkadaşımın başına geldi çocuğun psikolojisi bozuk ayda 2 3 sefer ayrılıyorlar nişanlı olduğu için kız nişan atamıyor korkuyor ama gözünü karart ve kararını ver ailenle beraber yaşıyorsan kendi memleketindeysen daha rahat kafanı toplarsın benim arkadaşım gurbette
Bunu yaşıyor olman gerçekten yıpratıcı… Narsistik özellikler gösteren birinden ayrılmak sadece fiziksel değil, zihinsel bir kopuş süreci de ister. Sen şu an bir farkındalık yaşamışsın ve bu çok kıymetli 🌿 Psikoloğa gitme kararın kendine verdiğin değeri gösteriyor. Suçluluk, özlem ya da kafa karışıklığı hissedebilirsin; bunlar zayıflık değil, bağın etkisi 💭 Sabırlı ol, hayatını yeniden kurma gücü sende var 💪✨
Cevap
4Cevap
Bencil olsn kendi hsyatıns baksan benden zçuzak dursun derim
Yeminlere sözlere kanmayacaksın. Narsistten kurtulmak biraz da sana bağlı ama.
Kesinlikle çok mantıklı, hiçbir yerden ulaşamasın sana, tamamen hayatından çıkar
Düzelir miyiz diye çok uğraştım ama en sonunda ben kendime zarar verecek duruma geldim. Ve yaşamayanın nasıl bunlara izin verirsin diyeceği şeyler yaşamak zorunda kaldım
Evet öğrendim artık
Neden ayrılmıyorsun
Ayrılıyorum geri her şey güzel olacağına yalvarıp yeminler ediyor sözler veriyor ve sonra gene aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?