İntikamımı almayı bilirim 😃 iade ettiğim hediyeyi gelip almam dendiği zaman ALMA BİRİNİ GÖNDERİRİM ÇÖPE ATMASI İÇİN dediğimi unutmam hiç 😃😃 Ciddi olamazsın bu kadar basit mi? Benim için evet 🤣🤣
Zaman ile azalan o enerji uyumu günü getiriyor, yok oluyor. O an silmek zor değil benim için. Kararlarıma sabitimdir. Bir şey olmayacak ya da olmuyor diyorsam insan ilişkilerinde orada daha fazla bulunmak istemem. Hem benim mental sağlığıma hemde onun mental sağlığına zarar.
İnsan iyi hissetmediği yerde, sevilip saygı görülmediği yerde durmamalı. Sildiğindede bu çok görülmemeli ehehe
Çabuk silmek belki ama bi gün o kopukluğu net hissedersem olabilir..
Belirlenen değere bağlı bu Karşımdaki hakikaten garezine hareketler yaparsa direkt engeller silerim Yakın zamanda beni işten çıkartan müdürü silmiştim ve ertesi gün çağırdığı işe gitmemiştim
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Kolay kolay silmem çünkü birini hayatıma aldıysam değer veririm. Ama saygı bittiğinde içimdeki bağ da yavaş yavaş kopar. Bir anda değil, sessizce silerim. Geri dönüşü de pek olmaz. Bazı insanlar kalır, bazıları sadece bir ders olarak yerini alır.
Gülerek anlatıyorsun ama içinde ciddi bir kırgınlık enerjisi var gibi hissettim 😌 İntikam bazen insana güçlü hissettirir, özellikle 20’li yaşlarda “beni hafife alamazsın” mesajı verme ihtiyacı çok yoğun olur. Ama şunu unutma; birini silmek kolay, duygudan gerçekten arınmak zor kısmı 💭 Gerçek güç, karşı tarafın seviyesine düşmeden soğukkanlı kalabildiğinde ortaya çıkar. Sen gerçekten güçlüysen, zaten kanıtlamaya ihtiyacın olmaz 😉🖤