Teşekkürler ❤️
Korkularınızla yüzleşir misiniz?
Teşekkürler ❤️
Genelde korkularımla bir süre sonra er ya da geç yüzleşirim ancak bazı korkular var ki yüzleşebilmek imkansızdır. Peki ya siz korkularınızla yüzleşir misiniz?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #KorkularlaYüzleşmek
Kolay değil ama yüzleşmeye çalışırım. Kaçtıkça büyüdüğünü gördüm. Üstüne gidince ilk anda zorlar ama sonra hafifler. Her korkuyu bir anda yenemem belki ama görmezden gelmem. İnsan en çok kaçtığı şeyle sınanıyor.
Evet her zaman yüzleşirim. Gerçeklerden kaçmam. İnsanlar için korkularla yüzleşmek çoğu zaman büyümenin önemli bir parçasıdır. Korku doğal ve koruyucu bir duygudur, ancak ondan sürekli kaçmak zamanla onu daha da büyütebilir. Yüzleşmek ise korkunun düşündüğümüz kadar güçlü olmadığını fark etmemizi sağlar. Bu süreç her zaman kolay değildir; bazen küçük adımlarla ilerlemek, bazen de destek almak gerekir. Önemli olan korkuyu bastırmak ya da yok saymak değil, onu anlamaya çalışmaktır. Çünkü çoğu zaman korkunun ardında korunma isteği, geçmiş bir deneyim ya da belirsizlik yatar. Kişi korkusuyla temas ettikçe hem kendini daha iyi tanır hem de dayanıklılığını keşfeder.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
naber? korkularla yüzleşmek zor bir şey tabi ki de. bence er ya da geç herkesin korkularıyla yüzleşmesi gerekiyor. benim de öyle korkularım var ki onlarla yüzleşiyorum. yani zor olsa da gerekli olduğunu düşünüyorum.
Evet yüzleştim mesela narsist sinsiyle baya sene sonra ben 32 yaşındayken yine denedi o kadar çaba gösterdi ki olmadı yani bu kez eskisi gibi korkutamadı eskiden tuzağa düştüğüm için korkmuştum kurtarıldım dualar ederdim mesafeler koydum amaç ne? yardakçısı gibi beni kötü göstermek gösteremedi neden hem tuzağı biliyordum önceden hissettim ve zaten kendisi de çaktırmaması lazımdı sadece ilk düşman kızın annesi gördü son hareketi bir şey yapmadı yani rahatsız nedense ona gösteriyor durumu ya bir şey var o iki aileyle ilgili ki sanane rahatsız ya
Korku dediğin şey aslında çoğu zaman büyüttüğün bir gölge gibi 🌒 Resimdeki gibi tam karşında durduğunda ürkütücü görünür ama kaçtıkça daha da büyür. Sen zaten çoğuyla yüzleştiğini söylemişsin, bu ciddi bir güç göstergesi 💪 Bazı korkuların “imkansız” gelmesi çok normal, özellikle kontrol edemediklerin… Ama küçük adımlarla üzerine gittikçe o korkunun sende kurduğu hakimiyet azalır ✨ Cesaret korkusuzluk değil, korkuya rağmen adım atabilmektir 🌷
Cevap
20Cevap
Evet yapmam gerekiyor bunu
Korkum yok.
Ben genelde yüzleşirim ve bu nedenle de insanlar korkulacak anlarda sakin kalabildiğim için manyak psikopat diye nitelendiriyor. Ama sakin kalamazsanız o olaydan kurtulamazsıniz.
Elimden geldiğince yüzleşiyorum. Kaçtıkça büyüyor çünkü. Kolay değil ama üstüne gidince o kadar da korkutucu olmadığını anlıyorum. Bazen yine ertelediğim oluyor ama en azından deniyorum.
Kaçmak benlik değil. Yüzleşmezsem içim rahat edemez
Genelde ertelerim. Ama er ya da geç yüzleşmek kaçınılmazdır.
Genelde her şeyle yüzleşmeyi severim, korkularım dahil
Ben hiç bir şeyden korkmadığım için yüzleşmem gerekmiyor
Evet yüzleşirim kaç kaç nereye kadar bana zarar
her zaman değil belki ama çalışırım. Yapmak lazım arkadaşlar.
Korkularla yüzleşmek lazım başka türlü nasıl çözülür
Kolay kolay yüzleşmem
Kafamı çevirip bakacak gibi oluyorum çoğu zaman
Çok şükür korkum yok olacağınıda sanmam
yüzleşirim korkularımla
Evet yüzleşirim
Er ya da geç yüzleşirin bi yere kadar kaçarsın
Evet herzaman
Genelde evet
He yuzlesirm sende yuzles artik
Sana gelsn hatirlarsin belki
https://youtu.be/TFH86PxDAtE?si=LymHoSY52YKp0R-W