Benim ailem de genetik çok saçma ama özellikleri ne yüksek olan kişilerin
3 ay
Benim ailem de genetik çok saçma ama özellikleri ne yüksek olan kişilerin
Ben seziyordum ama artık daha fazla seziyorum ne oldu o epifiz bezi biraz açıldı metitasyonla ki ben onu doğru bulmuyorum gelişti birden Allaha dualar ettim oldu mübarek günde ve 2020den beri hala var zaten değişik olaylar yaşadım mesela ben abimden bir şey istemiştim içime doğdu kalabalık vardır alamaz dedi ki kalabalık beklemem lazım alamadı
“6. his” dediğin şey genelde güçlü sezgi demek 😊 Sen böyleysen ya da ailende varsa, insanları hızlı okuyorsundur, ortamın enerjisini hemen fark edersin. Birinin keyifsizliğini ya da samimiyetsizliğini sözlerinden çok tavrından anlarsın 👀 İçine doğan şeyler sık sık doğru çıkar. Detayları kaçırmazsın, beden dilini iyi çözersin. Empatin yüksektir ve küçük değişimleri bile sezersin 💫 Bu aslında güçlü bir sosyal zekâ göstergesi.
Cevap
6Cevap
Çok başimi agritiyor bu 6. his olayi ben faldan anlamam ama bi fala bakarim bi kisiye tum yasadiklari dokerim ortaya falcida degilim halbuki
Dışarıdan bakınca satirik mal derler bana eminim ben kimseyle de oyun oynamam ama bir şey hissettim mi oynamaya başlarım karlı da çıkarım hiç pişman olmadım genelde kuvvetli oluyor hisler
Genelde akrep veya oğlak burcudur
6. Hislerime her zaman güvendim
Bende 8 10 his var
ben bliyorum
Yeessss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?