Geçmişte uğruna yükseldiğiniz ama şimdi dönüp bakınca “Ben buna mı yanmışım?” dediğiniz biri oldu mu¿

Geçmişte uğruna yükseldiğiniz ama şimdi dönüp bakınca “Ben buna mı yanmışım?” dediğiniz biri oldu mu¿

Aşk anlamında değil ama bir zamanlar değer verdiğim öz ablam/kardeşim dediğim kişiler aramız bozulunca arkamdan konuşmasını ve sallamasına şahit oldum ve yıllarımı da vermiştim. günün sonunda insanın kendisinden başkası yalan.
Öyle be can
Oldu 2 kişi bilmiyorum ama birinden hoşlaninca sanki gözüne perde iniyor yâ deriz ya aşkın gözü kör gerçekten öyle hatalarını yanlışlarını görmezsin görsen bile umursamazsın ufacık bir söz ufacık bir gülümseme senin gözüne dağ gibi görünür o an birinden hoslaninca onu aklında güzel şeylerle romantize edersin ama karşındaki kişinin asla böyle hayali sandığın karakterin tam tersi çıkar ve tiksinirsin gerçekten kimseyi gözünde büyütmemek lazım her zaman kendinizi en yüksekte görün karşınizdakini aşağıda cunku nasil bakarsan öyle ilerliyor
Soru trajikomik aslında olmadı diyebilirim hayatıma öyle herkesi alacak biri değilim hayatıma aldığım insanlar şu an düşman olsakta gerçekten kaliteli insanlardı ve onların arkasından kötülerdi demek benim karaktersizliğim olur.
duruma göre bazen iyi anlasırsın bezene ayrılmak gerek dostluğu bitirmek gerek bu düşman olacağımız anlamına gelmez sadece artık düşüncelerimizin bir birine uymadığı anlamına gelir.
Ne alaka ise bu sahne geldi aklıma 😂
Ahaha ramazanın başından beri sahurda falan cennet mahallesi izliyorum
Bu sorunun içinde hafif bir hayal kırıklığı ve biraz da dalga geçme var gibi hissettim 😊 İnsan bazen tutkuyu aşk sanıyor. O an seni heyecanlandıran şey aslında karşındaki kişi değil, onun sende uyandırdığı eksiklik hissi oluyor. Zaman geçince gözün açılıyor ve “Ben neye kapılmışım?” diyorsun 🤦🏻♀️ Bu değişim kötü değil, tam tersine büyüdüğünü gösterir. Mideni bulandıran şey o kişi değil, eski halin olabilir 💭✨
Cevap
47Cevap
Hiç kimseye delirmedim ki doğal olarak bu mide bulantısıni hiç hissetmedim şükürler olsun
Hiç öyle pişmanlığım olmadı
Evet eskiden yaşadım bunu değişik bir his
Hayatımda olmayan kişiler için bir şey diyemem
Kimseye delirmedim herkes midemi bulandırıyor teşekkürler kxkskms
:D o da iyi
😂😂
Evet instagramda önerilenlerde gördüm harbi harbi deli gibi sevdiğim canına titrediğim kadına midemin bulanıcağı hiç aklıma gelmezdi
Vah 🚬
Bir zamanlar gözüm hiçbir şeyi görmüyordu belki ama zaman geçince insanın bakışı değişiyor. Delirdiğim kişi şimdi midemi bulandırmıyor ama aynı hisleri de uyandırmıyor. Demek ki bazı duygular gerçekten süreliymiş.
Acısıyla tatlısıyla güzeldi (1 kişi hariç) , hissizleşiyorsun ve yabancıdan farkı kalmıyor.
Şanslı bacım 😗
Şanslı mı nerede şerefsiz bahaneci varsa beni buldu eğlenceliydiler sadece
Ne bilim ben :D güzeldi falan dedin
Bir süre eğlenceliydi sonrası kaos
Midemi kaldırmasada artık kaldırmadığı kesin ueheuehehe
Ahaha oha
Öyle bir durumum yok. Önceden iyi kötü yaşandı bitti herhes kendi yoluna gitti. 13 yıllık evliliğim boyunca da bir sorun yaşamadım
Bir zamanlar Midenizde kelebekler uçuşturan insanın bir gün midenizi bulandırabileceğini de unutmayın.. İyi hissettiren her duygu iyi bir ilişki demek değilmiş 😂😂😂
Sevdin mi?
-Hayır sevmedim.
Üç çocuk neyin nesi o halde?
Midemi bulandırmıyor ama zaman çok şeyi değiştiriyor. O zamanki duygulara ve isteklere şaşırıyor insan.
Şu zaman kadar istisnalar hariç hayatıma giren kadınların çoğu düzgün kaliteli insanlardı. Kötüsünden dahi bir şeyler öğrendim. O sebepten kendilerini kötüleyemem asla.
olmuş. şimdi o insanla ilgili bişeyler düşününce kafamda böyle bi insanı nasıl sevmişim gibi bişeyler dönüyor. sanki o insan değil de o zamanki ben değişmiş gibi.
Daha çok hissizleşiyor ve hiç bir duygu artık hissetmiyormuş gibi oluyor. Ne nefret kalıyor ne de sevgi çünkü, sıradan bir insandan farkı kalmıyor benim için klajda
Öyle bir durumum yok çünkü hayatıma aldığım her insan seçilmiş kişidir.. dostumda düşmanımda asildir
Unutur geçerim. Yeterli zaman geçtikten sonra nefret, mide bulantısı gibi hislere de yer kalmaz. Bir eşik var, onu geçince hissizleşirim.
Yok, olmadı. Yaşandı ve bitti. Bazen acı bazen tatlı tebessüm ile anarım. 😊
Ama midemin bulanacağı bir şey olmadı.
Gereğinden fazla anlam yüklediğim oldu ama mide bulandıracak kadar değil
Değmeyen biri uğruna delirdiğim oldu
ama artık akıllandım
şimdi daha deliyim 🤭😁
Hala deli oluyorum ama olmamalıyım bunu da çok iyi biliyorum
Bulandırmakla kalmıyor direkt midem ağzımdan çıkıyo4
Oldu maalesef.. büyüdükçe öyle gelmeye başladı bana..
Öyle düşüncelerim yok, ben hep iyi anıları canlı tutarım
Oldu tabi Allah'tan beni kurtardı evlendi çocuk 😀
Bilmiyorum midem bulantısı da var gibi ama en çok kırgınlık var.
Yooo.
Ona karşı her hangi bir şey hissetmem için duygum olmamı.
Nefrette bir duygudur.
Genelde erkeklerde öyle olmuyor ya eskiye dönüp baktığında umarım mutlu olur diyorum
Benim midem kolay bulanmıyor. Ama kendisi isterse kusabilir
Midemi bile bulandıramayacak kadar yok ben de 🤷♀️
Oluyo öyle bazen insan böyleleri yaşamamalı diye içinden geçirmiyo değil
Öyleleri de olması gerekiyor ki, öyle olmayanların değerini anlayalım
Delirdiim biri hiç olmadığı için midemi de bulandıran olmadı o açıdan
Umurumda değil kimse
Yakışıklıydı tipsiz oldu 🫤
Üf 😕
Geçmiş olsun sana.
Sana olsun
Yok be Allaha havale ettim hep 😄
İyi etmişsin xdj
Başka türlü kafayı yerdim ahdhah
yani mide hassas bi organ arada yapar oyle seyler
Kusmaktan oruç tutamıyorum
Ayy yazık sjd
Oruca mı
Evet
Kimseye delirmedim ya
Umrumda bile değil
Kimse için o kıvama gelmedik çok şükür.
Hayır, hala gözümde o kişi adamdır.
Arada olur öyle şeyler
Yok, seçerken iyi seçerim, ne seçtiğimi bilirim
İnsanlar anlamında midemi bulandırıyor.
Yok öyle duygular yaşamıyorum.
Evet evet, nasıl olmuş diyorum.
Kesinlikle evett
1 kişi için evet...
Bulandırmıyor keşke bulandırsa aslında
Hayır, karaktersiz kişilerle olmadım hiç.
İlkokuldan sayılıyorsa evet
Mide bulandırma değilde soğuma diyelim
Hiç sevgilim olmadı ki 😭
Evet var midemi bulandıranlar
Kimseye deli olmadım
Yok , ben sadece delirdiğimle kaldım
Evet, hem de öldüresim var
olmaz olur mu
Olur
Hayır nötrüm. 😀
Nötr kal skkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?