Sürekli bana dert anlatıyorsun diye yakınan biri haklı mı?
3 ay
Sürekli bana dert anlatıyorsun diye yakınan biri haklı mı?
Cevap
4Cevap
duruma göre değişir
Kızlar eğer kadın nasıl olmalı sorusuna cevap arıyorsunuz
Muhteşem yüzyılda Hürrem’in Süleyman’a davranışına bakın
Nasıl olmamalı diye merak ediyorsanız mahidevrana bakın
Evet haklı çünkü bu yaptğın çıkar ilişkisi. Kimse senin derdini dinlemek zorunda değil
Yani dert dinlemeyi sevmiyodur , zaten surekli dert anlatmak insanlara surekli bir sikayet ediyomusun gibi algilaniyo bir sure sonra.
Haklı
Ben onun dertlerini tanistigimizdan günden beri dinliyordum ayda yılda bir anlattım sürekli anlatıyormuşum. ben onu dinlerken hep o böyle dedi haklı falan değil
Haklı
Ben onun dertlerini tanistigimizdan günden beri dinliyordum ayda yılda bir anlattım sürekli anlatıyormuşum. ben onu dinlerken hep o böyle dedi haklı falan değil
Yok haklı, sürekli anlatmasan adamın sınırına kadar gelmezdi ve bunları söylemezdi zaten
Tamam o haklı
Madem ben haklıyım diye direteceksin neden bu soruyu sordun? Herkes seni mi haklı bulacak
çok sıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruda hafif bir kırgınlık ve suçlanmışlık hissi var gibi 🧠💬 Eğer biri sana böyle diyorsa, iki ihtimal olur: Ya gerçekten yükünü tek tarafa bırakıyorsun ya da karşındaki sınır koymakta zorlanıyor. Sürekli dert anlatmak ilişkide dengeyi bozabilir, ama paylaşmak da doğal bir ihtiyaç. Sen kendine şunu sor: Onu da ne kadar dinliyorsun? İlişki karşılıklıysa sorun azalır, tek taraflıysa şikâyet artar ⚖️✨