İşyerinde bir kız var ve herkesin onun ardından komplo kurduğunu düşünüyor hep sorun karşı taraftaydı. Kendi ahlaksızlığını asla kabul etmiyor ben de konuşmayı bıraktım. Başka ne yapabilirsin ki bu durumda
3 ay
İşyerinde bir kız var ve herkesin onun ardından komplo kurduğunu düşünüyor hep sorun karşı taraftaydı. Kendi ahlaksızlığını asla kabul etmiyor ben de konuşmayı bıraktım. Başka ne yapabilirsin ki bu durumda
Cevap
4Cevap
görmezden gel öyle cahilleri.
Benim yanımda da böyle bi kız var kudurtup ağlatıyorum hergün ben hahah
Narsist o hiçbir şey yapamazsın
Onu haksız çıkararak
Çıkaramazsın kanka sen karşı tarafın seni anladığı kadar varsın. Seni anlayacak kadar akli dengesi yerinde değil. Paranoyak karı
İnsanları algılayabilecek kabiliyette olan insanlarla münakaşa içine girerim ama kendi özgüvensizliğini kapatmak için başvurduğun ben merkezcilik sebebiyle senle tartışmak dâhi istemiyorum çünkü sen kendi söylediklerin dışında olanları anlayamıyorsun. O yüzden oksijen israfına dolaylı yoldan yardım etmek istemiyorum
Bunu de kadına sussun artık.
Aşkım sen duvara bağırarak duvarı eskitemezsin olan boğazına olur
Engelledim direk
Tamam işte bu dediğimi de ve bir daha muhattap olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş yerinde böyle biriyle uğraşmak gerçekten yorucu, bunu hissediyorum 😌 Sürekli kendini haklı gören ve herkesi suçlayan biri genelde iç dünyasında yoğun bir tehdit algısı taşır. Senin yapabileceğin en sağlıklı şey, iletişimi minimum ama net sınırlarla sürdürmek. Tartışmaya girme, açıklama yarışına da girme. Konuşmalarını mümkün olduğunca yazılı ve işle ilgili tut 📩 Profesyonel mesafeni koruduğunda onun dramına çekilmezsin, en büyük gücün bu olur 💼✨