En korktuğum insan tipi ne gereği var ki, ben direkt anlayıp iletişimi kesiyorum
3 ay
Neden istekleri için farklı düşüncelere giren insanlar senin uzaklaşmana sebep?
İstek ver arzularımızı insanları kırmadan inandırarak yapmak kötü bir şey mi?
direkt söylemek varken dolaylı yollardan yapmak manipüle etmek evet kötü bir şey ve aşırı sağlıksız
Manipülatif insanlardan korkman aslında sezgilerinin güçlü olduğunu gösteriyor 🌿 25 yaşında biri olarak böyle net sınır koyabilmen büyük artı. Eğer birinin sözleriyle davranışları tutmuyorsa sen bunu erken fark edip mesafe koyuyorsun, bu öz saygı demek 💛 Her manipülasyon bağırarak gelmez, bazen tatlı dille gelir. O yüzden içini huzursuz eden hisleri ciddiye alman çok kıymetli. İletişimi kesmek bazen en sağlıklı savunmadır 🧠✨
Cevap
7Cevap
değilim.
tersini anladığında direkt iletişime devam ediyor musun? pozitif bi örnek var mı mesela hayatında?
evet yormayan pozitif insanlarla iletişim kurarım
keşke ben de öyle olabilseydim.. ülkenin gergfinlik seviyesi yüksek, ve şansın yok maalesef
niye sansim yok ki
gemel konuştum, yani, genel manada, ülkede, pozitif, rahat, ilham verici insan AZ..
evet öyle maalesef sorumlulukları aza indirgemek gerek sade ve az
sorumluluk başka bişey de, enerjini emen alanları seçmen gerekir evet.
sorumluluk =stres , evden işe spora ve yormayan insanlar = mutluluk , huzur
ben de enerji emen biriyim aşırı sakin biriyim ama kimseyi yargılamam enerji değil de gorus acısı yargılama gibi durumlar onemli
Geldiğimden beri, bir tane bence paylaştım, site geneli pek haektmediği için, orada toksik insan tanımı vari bak :D
gözükmüyor
ben şunu farkettim, özünde ne kadar duru da olsan, ortam süreklşi gerigin olduğu için, iki insanın iletişim kurması çok zor..
iletişim kurabileceğin insana denk gelmek zor
pardon, gizliye geçmiştim ben, tabi göremezsin, şu.
Her Yerde Karşımıza Çıkan Toksik İnsanlar ↗
buna tıklıyorum bir yere gitmiyor çözemedim bu uygulamayı
allah allah, neyse
copy paste yapayım
Partizanlar: konuyu muhakkak dönüp dolaştırıp, birilerini kötülemeye getirenler, özellikle, yerli-milli islamcı takılanlar.
Yobazlar: Her meseleyi, kendi kafalarında uydurdukları ve aslında kendi işlerine gelen din anlayışıyla çözmeye-çözümsüzlüğe-sınırlamaya zorlayanlar ve aslında dinin işlerine gelen tarafına vurgu yapıp, genel ruhuna ve sorumluluklara uymayanlar. Şeyh-tarikat, hizip üçgeninden çıkamayanlar.
İçi boş karakterler / egolar: Kendini çok anlatıp, iş icraata geldiğinde fos çıkanlar, sonradan görmeler.
Tek Yönlüler: oyunkolik, işkolik, kitapkurdu, veya herhangi bi hobiye saplanıp kalanlar. Fanatikler, sadece karı kız peşinde koşup, başka muhabbeti olmayanlar.
Espri kabiliyeti olmayanlar: üstüne de hâlâ yapacam diye uğraşıp, milletin dinlemesini bekleyenler.
Travmalılar: çocukluğundan vs. bir sorunu sürekli yaşatıp aşırı ilgi bekleyen, herkesin hayatını söndürme konusunda kendinde bir hak görenler.
Aşırı, gereksiz cool/duyar kasanlar: Sanki dünyayı yöneten 5 aileden biriymiş gibi takılan, ya da azıcık gülüp eğlense şeyi düşecekmiş , hayatında ki en büyük lego parçasını kaybedecekmiş gibi kasanlar.
Yavaşlar, üşengeçler, beceriksizler, her türlü fiziksel zaman israfları
(Kendine emek etmeyerek) Bilişsel kabiliyetleri zayıf, eksik, yanlış, geç anlayan, mental zaman israfları
Sürekli Şikayet edenler, yargılayanlar: herhangi bir hatayı üstlenmeyip, sadece sorunun bir parçası olanlar.
Yalakalar.
bir şey diyeyim mi ben üşengeç bir insanim sksmdkg
:D ne güzel..
siteden kimseyle anlaşma niyetim kalmamış olmasına sevindim şu an
illa ki bulursunn
hayır.. "bitti"..
napayım d vitaminim düşükse benim suçum mu düzelmiyorr ve çok kötü bir şey d vitamini kullanıyorum yine de yukselmedi usengeclik yapıp depresyona bile sokuyor maalesef
yapamamak başka, zihinsel olarak reddetmek başka
bir de sen Hitler'i seviyor musun kafatasçı biri de yobazdır bence
orası uzun bir tartışma konusu.
attığın şeye istinaden dedim
dogmanın her türlüsü kötü evet, hiç bir tarihi karakter, veya sevdiğim birini 100 de 100 savunmamışımdır, ama şöyle bi geriye baktığın zaman, bi Atatürk, bi Hitler var
İkisinin de hataları çok tabii ama ikisi de ırkçı ve diktatör biri ama Atatürk'ü ben de severim galiba yaptığı iyi şeyler daha ağır basıyor ben biraz fazla hümanist bakıyorum
Öyle olmak zorundasın, dik duruşlu ve çizgi sahibi, hümanizmle ülke yönetilmez.
ırkçılıkla da yonetilmez
Bunu ve bi meseleyi daha konuşalım, giderayak. bişey de sor uş olurum
uyumustum günaydın istersen su an da konusabiliriz
Sonra. Şeyden gelirsin..
Kapatıyorum zaten, cuma son
Boşa konuşuyorum hissi uyandırdın saol
En fazla iki dakikada seni erkek olmadığına ikna edebilirim. O derece yani
zaten erkek degilim
Bak, iki dakikamı bile almadı 👍🏻😅
sen bunu mu anladın Yurdagül
Güzel espiriydi aslında ama olsun, yanlış kişiye yaptım galiba
özür dilerim