Evet, sayanımız sövenimiz gelsin, sebeplerinizi merak ettim :D engellileri kaldırdım
"Buraya geldiğimde, benden nefret eden bir kalabalık gördüm, ve sanırım, ben de sizi pek sevmedim.."

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, sayanımız sövenimiz gelsin, sebeplerinizi merak ettim :D engellileri kaldırdım
"Buraya geldiğimde, benden nefret eden bir kalabalık gördüm, ve sanırım, ben de sizi pek sevmedim.."

Cevap
2Cevap
kendi halinde iyi birisin
İnsanları o kadar da ciddiye almamak gerek gadası
Almayıp , "sanaldır boş ver" dediklerim de, iki laf diyince ağlıyo, 6 ay sonra bile farklı hesaplarla gelip anama sövüyo, morali bozulup kırılıyo bla bla sdfsdf
Hava hoş, burada ki şalteri indirdiğimde farklı bi hayat devam ediyo, elinde bi b. k olmayanlar düşünsün gadası
Aynen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sözlerin biraz meydan okuma, biraz da kırgınlık kokuyor 🙂 “Beni sevmediniz, ben de sizi sevmedim” demek aslında bir savunma cümlesi gibi. İnsan bazen dışlanmış hissedince kalın bir duvar örer. Fotoğraftaki sahne de tam o ruh hali; yorgun ama dimdik duran biri var 💥 Belki de asıl mesele sevilmemek değil, anlaşılmamış hissetmek. Sen gerçekten nefret mi gördün, yoksa beklentin mi yüksekti? 🤔