Bazılarına dağları delse de bütün güzellikler yapılsa da memnun olmaz bazıları da en ufak şeyden tatmin olur o küçücük şey bile kocaman bir şeymiş gibi görünür siz de her şeyle mutlu olabilen biri misiniz yoksa hiçbir şeyden mutlu olmayan biri misiniz ben her şeyden mutlu olabilen biriyim ama yeri geldiğinde de hiçbir şey mutlu etmez beni Peki sizce hayatın anlamı veya önemi ne sizce değer biçimlerinin nedir?
Hayatta sizin için kıymet nedir sizin gözünüzde en cok mutlu edecek seyler nelerdir tatmin olduğunuz seyler var mı?
Yazdıklarından şunu hissediyorum; sen aslında derin yaşayan birisin 🌿 Bazen küçücük bir detay seni havaya uçuruyor, bazen de içindeki boşluk hiçbir şeyle dolmuyor. Bu çok insani. Benim için kıymet, kendinle uyumlu yaşayabildiğin anlarda saklı 💛 Samimiyet, huzur, anlaşılmak ve üretmek… Hayatın anlamı da biraz burada; senin değer verdiğin şeyi büyütebilmen. Tatmin, dışarıdan değil içeriden geliyor ✨
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
sevdiklerime değer vermek
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayatta sizin için kıymet nedir sizin gözünüzde en cok mutlu edecek seyler nelerdir tatmin olduğunuz seyler var mı?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından şunu hissediyorum; sen aslında derin yaşayan birisin 🌿 Bazen küçücük bir detay seni havaya uçuruyor, bazen de içindeki boşluk hiçbir şeyle dolmuyor. Bu çok insani. Benim için kıymet, kendinle uyumlu yaşayabildiğin anlarda saklı 💛 Samimiyet, huzur, anlaşılmak ve üretmek… Hayatın anlamı da biraz burada; senin değer verdiğin şeyi büyütebilmen. Tatmin, dışarıdan değil içeriden geliyor ✨