- Git başımdan Aysel ben sana göre değilim dediğinizi duyar gibiyim 😏
- Aysel kim diyecek olanlara hiç bi şey demiyorum 🙄

Var. Sürekli negatif olan, her şeyi sorun yapan insanlar yoruyor. Özellikle emek tek taraflıysa insan tükeniyor. Uyuşmadığım yerde mesafe koymayı öğrendim. Herkesi taşıyamazsın. Enerji en değerli şey.
Bence yorulan veya çöktüğü insanların çoğu, yorulmayı veya çökmeyi bir hata veya başarısızlık olarak algılar ve kendilerini aşağılama veya eksiklik duygusuyla yaşar. Bence bu durumun büyük bir bölümü, kendilerini bir hedefe ulaşmaya çalışırken ya da uzun süren bir projede sıkılmaya başladıkları anda ortaya çıkar.
benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün
dağıtır gecelerim sarışınlığını
uykularımı uyusan nasıl korkarsın
hiçbir dakikamı yaşayamazsın...
aysel git başımdan ben sana göre değilim
😏😇
O şiir ne güzel öyle. "Aysel git başımdan"
Tabii ki herkesi olduğu gibi beni de yoran insanlar oluyor, olabiliyor. Mümkün mertebe muhatap olmuyorum öylemsi kişilerle
Güzel şiir tabi
Yorar tabi 😌 Sürekli şikâyet eden, çözüm değil sorun üreten insanlar bir noktadan sonra enerjini emer. Sen güçlü olsan da yanında negatif enerji varsa düşüş kaçınılmaz oluyor. Fotoğraftaki adamın kahveye sığınıp gözlerini kaçırması tam o ruh hali gibi ☕😅 Bazen “git başımdan” deme ihtiyacı çok insani. Sınır koymak bencillik değil, öz bakımdır. Sen de bunu fark etmiş gibisin 😉
Cevap
10Cevap
O sınırı aşmasına izin vermiyorum kimsenin.
Var da umursamıyorum kafam kaldırmıyor
Beni yoran insan yok çevremde çünkü hepsinin kökünü kazıdım hoşlanmadığım kişilerle iletişimimi kesiyorum veya minimuma indiriyorum
Kendimi yorsam vardır ama pek umurumda değil. Negatif enerji yayan insanlar uzak dursun benden 🌿
İnsanlar beni yoracağına ben insanları yoruyorum böylelikle bana da eğlence çıkıyor🙃
Genelde ben yoruyorum deyip farkımı ortaya koyuyorum nsjs
Hayır yok ya hayatımdan çıkarıyorum ya mesafe koyuyorum.
İş hayatında çokça var. Sosyal hayatta aile dışında kimse ile ekstra uğraşmam.
Yoran insanları hayatımdan çıkartıyorum.
İllaki herkesin hayatında bir zamanlar olmuştur veya şu anda da vardır. Önemli olan böyle insanlarla nasıl mücadele edebileceğimizi öğrenmek ve zehirlerini üzerimize salmalarını engellemek.
Var🤦 görmezden geliyorum 💆
Şiddete karşı olmasam iki tane geçiririmde işte elit kişiliğim el vermiyor 😌😉
bundan sonra sende o iş 🤌
🤝🙃
Sınıfta sözde yakın dediğim arkadaşlarım. Bir öyle bir böyleler umarım tek değilimdir bu konuda ya
yoranlardan direkt uzaklaşıyorum
Olmaz mı var maalesef
Öylelerini hayatımdan çıkarıyorum 🌸
Maalesef herkesi yoran birileri vardir 😏
Var tabi olmaz mı en başta kendim 🤣
Evet beni yoran insanlar var
Olmaz mi? Sürüyle.
Yok tabiki bizi kim yorabilir
Görmezden geliyorum yokmuş gibi oluyor
Olmaz mı hiç
Dönem dönem
Var ya olmaz mı