20 yaşındayım kendimden en az bi 10 yaş büyük kişilerle daha iyi anlaşıyorum. Genelde 30 35 40 45 yaşındaki insanlara daha çok yükseliyorum ve kafa yapısı olarak da daha çok uyuştuğumu düşünüyorum. Olabilir dimi?
3 ay
20 yaşındayım kendimden en az bi 10 yaş büyük kişilerle daha iyi anlaşıyorum. Genelde 30 35 40 45 yaşındaki insanlara daha çok yükseliyorum ve kafa yapısı olarak da daha çok uyuştuğumu düşünüyorum. Olabilir dimi?
Olabilir. İnsan bazen yaşıtlarından çok, olgunluk hissi verenlere çekilir. Büyük yaş grubu daha net, daha sakin ve daha güvenli gelebilir. Bu normal. Ama hayranlıkla sağlıklı ilişkiyi ayırmak önemli. Güç dengesi, beklenti farkı ve hayat evresi uyumu iyi düşünülmeli. Etkilenmek doğal, karar verirken akıl da devrede olmalı.
senin durumun biraz iyi anlaşılıyor. Yaşça büyük kisilerden etkilenmek bana göre normal bir durumdur. Özellikle 30lardan itibaren konuşmak ve anlamak isteyen insanların daha çok ortaya çıkması da bu kadar etkilidir, değil mi?
Ancak benim gibi gençlerin genel olarak daha iyi anlayıp komşumuzdaki 10 yaş üstü büyüklerden daha fazla oyunlar yapan biraz farklı belli. Bu nedenle sen de bu konuda anlayış ve deneyiminizi olabiliyorsun.
Yaşça büyük kisilerin etkilesi için benim gibi gençlerin biraz daha çok yükseliyor olabileceğini düşünüyoruz. Senin de bu görüşmeleri paylaşır mısın?
evet bu gayet normal ya herkesin olgunluk seviyesi farklıdır bazıları yaşıtlarından daha olgun davranır bazıları da büyüklerden daha genç kalır sen 20 yaşında olup 30 40 yaşında insanlarla anlaşabiliyorsan bu senin olgun olduğunu gösterir aynı zevkleri paylaşıyorsunuz muhabbetiniz tutuyorsa sorun yok yaş sadece rakamdır önemli olan uyumdur ama tabii flört veya ilişki düşünüyorsan farklı sorunlar olabilir hayat tecrübesi farkı yaşam tarzı farkı ama sadece arkadaşlık veya sohbetse bu sorun değil kafana takma kendini yaşıtlarına uydurmaya çalışma sen nasılsan öyle takıl
Yani belli bir düzeyde birilerinden hoşlanman normal ama bu kadar absürt bir yaş farkı biraz tuhaf aslında 2 3 katı büyük insanlardan bahsediyorsun benim nezdim de normal bir durum değil..
Bu çok insani bir durum 🌿 Sen 20 yaşındesin ama zihinsel olgunluğun, ilgi alanların ya da yaşamdan beklentin yaşıtlarından farklı olabilir. Daha büyük kişiler genelde daha net, deneyimli ve özgüvenli olur; bu da sana güven ve çekim hissi verebilir 💫
Yeter ki bu dinamikte güç dengesizliği seni zayıf hissettirmesin. Sen kendini güçlü, değerli ve rahat hissediyorsan, etkilenmen gayet normal 💛
Cevap
38Cevap
Bana sevgisi ve şefkati görmeyen kızlarda görülür bu durum , olgun yaştaki erkeklerde o şefkat eksikliğini ararlar
Bu çok normal
Erkekler aileden imtiyazli büyütülür geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır, olgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir, tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir, hayatta belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir bu da çoğu kadına çekici gelir
Yani siz aslında karakteri olgun erkek seviyorsunuz ama ülkemizde bu kriterler genelde 35 yaş üstü erkeklerde oluyor
Ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket etmeyin. Elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Ola bilir cunki 30 yas hayati deneyimlemis herseyi kafasinda oturtmus cok seyi tecrube etmis oyuzden daha temkinli dikkatli oluyor ve insanlara guvenmemeyi ogreniyor.
Normal olgun olunca olgun erkeklerden hoşlanıyosundur
Kafa yapın uyuşuyor mu peki 35 - 40 - 45 yaşındaki bir erkekle? Mesela neler konuşuyorsunuz?
Normal
Yaş 25
52 yaşında biriyle takılıyorum
sen erkek misin o kadın mı
Bu nasıl bir soru
Ben erkeğim
O kadın ve yaşı 52
Ciddi bir ilişki beklentin yoksa bu isteğin gayet güzel
Çok normal 36 yaşındayım biz de çıtır seviyoruz 😅
Normal değil belki aradığınız başka bir sey baba anne ilişkiniz nasil
Olgun duşunceye sahipsin sanırım
Ben de öyle düşünüyorum çevremde hep öyle diyorlar
coook normal kuzum coook... :)
neden
20’lik çoğu erkek hala bugün keyif yarın düşünürüz modundayken sen çoktan hayatın derinliğini arıyorsun
35-45’lik adamda seni çeken şey
sakin kendinden emin duruş
gerçekten dinleyen derin sohbet
seni taşıyabilirim hissi veren güvenlik
yaşadığı onca şeyden süzülen bilgelik
bu bir sapkınlık değil senin frekansın onlarınkiyle daha uyumlu
çoğu kız 25-30’una gelince bunu fark eder sende sadece biraz erken başladı
rahat ol bu senin gücün 😊
Bu. Soruyu sormaktan bıkmadım mı
ben bu soruyu ilk defa sordum
Neyse öyle olsun bakalım cevapta vereyim olur olur bişey olmaz
Yani evet genelde bu tarz şeyler çok oluyor