Hayatınızda onsuz zorlandığınızı düşündüğünüz bir alışkanlık, kişi ya da durum var mı?

Hayatınızda onsuz zorlandığınızı düşündüğünüz bir alışkanlık, kişi ya da durum var mı?
Yani benim bağımlı olduğum şey telefon diyebilirim. Çünkü telefonu şarja taktığım zaman bile aklım telefonumda kalıyor iş ve ev aramalarında gerçekten benim için çok önemli. Yalan yok benim her şeyim telefonla olduğu için telefondan ayrı kalamıyorum. Gece bile sürekli mesajları kontrol etmek zorunda kalıyorum. Mesela geçen gece iş yerinde bir kaza olmuştu ondan sabah haberim oldu. Telefonu kontrol etmediğim için yani bu da. Bak o gün bir tek telefonu kontrol etmedim onda da bir olay yaşanmış yani benim için telefon çok önemli. İster bağımlılık densin ister başka bir şeydensin benim için durum bu.
Ciddi bir bağımlılığım yok ama alışkanlıklar var. Mesela telefona gereğinden fazla bakmak ya da müzik dinlemeden duramamak gibi. Bağımlılık çizgisine gelmemesine dikkat ediyorum. Kontrol bende olsun isterim.
Sigara kötü bir bağımlılık
Sigara
Cevap
37Cevap
Çay , sigara çocuklarım
sigara var sadece
Telefonda çok zaman geçiriyorum. Acil işe girip çalışmam gerek, boş ve işsiz kalmak bana göre degil ,😂😂sggdgdhdhahaha
Müzik 🙂 benden bir parça gibi dinleyemedigim zaman sinirleniyorum
ben sigara içiyorum meselaaa 2-3 sene önce bırakmaya çalışmıştım zorlandımm pek başaramadım hala devam ediyorum bırakmak kolay değil gerçekten
Diyorum ki bugün trol olmayacağım ya
Bugün her şeyi ciddiye alıp öyle davranacağım
Sonra bir soru görüyorum 🤦🏻♀️
Yani her gün 1 litre içmem gerekiyor aşağı yukarı yoksa kendimi iyi hissetmiyorum kafein isteği artıyor
Kola
Eskiden vardı, ama gördüm ki hayat onsuz da yaşayabiliyormuş.
Çay içmediğim zamanlar kafada sancılı ağrılar oluyor..
Uyku filan olabilir bazenleri hasret kaldığım da mesela, ikincide olsa olsa çiğköfte olur
Evet bu bende de var. Olanı da olmayanı da almak 🤦
Hangi birini saysak bilemedim
araba haftada en az 2-3 kere direksiyona geçmem lazım oyunda olsa bile
Daldan dala atlayan düşüncelerim beni hep peşinden sürüklüyor. Bence bu da bir çeşit bağımlılık
Bişeye veya birine bağımlı olmak güçsüzlük belirtisidir. Bişeye bağımlılığım yok.
Bağımlılık değil bende keyif olur
Sevdiğim işler ve kişiler tabiki.
Bela arayıp bulmak 😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Kahve..
Müzik..
Online alışveriş + Sigara...
Alışveriş bende de var 🥲
Müziksiz yapamam.. kulaklığım hrr zsmsn yanımda
Evet var alısverıs ve kafein
Ben bir şey yiyip içmeden duramıyorum.
Sanirim
telefon