Kendinizle barışık olmak, kendinizle dalga geçmek bana hep havalı gelmiştir. Kardeşimiz de ufak bir espri yapmış görünce sizinle paylaşmak istedim... :)

Kendinizle barışık olmak, kendinizle dalga geçmek bana hep havalı gelmiştir. Kardeşimiz de ufak bir espri yapmış görünce sizinle paylaşmak istedim... :)
Kendim ile barışığım ve bu gerçekten insan psikolojisini iyi etkileyen bir şey ben böyle olduğunu düşünüyorum. Her insan kendisiyle barışık olmalı. Çünkü bir insan kendisini sevmezse başka insanların da onu sevmesini beklememiz saçma olur. Yani şunu demek istiyorum:İlk önce sen kendini seveceksin ki o zaman da başkaları da seni sevmeye başlasın. Aynı zamanda insan kendisiyle barışık olmazsa bu tabii ki de en fazla özgüvenini etkiliyor. İnsan kusursuz bir varlık değil az da olsa hepimizin kusurları vardır ama bizi biz yapan da zaten bu kusurlardır. Bu kusurlar karakteristik olarak da olabilir veya fiziksel olarak da olabilir. Tabi karakterolarak vicdandan empatiden yoksun insanlara söylemiyorum mesela sosyopatlarda empatisizlik merhametsizlik var bu yüzden yine de onları sevmeliyiz tarzında bir şey söylemiyorum ama mesela bir insan çok açık sözlüdür dobradır bu tarz kusurlar kabul edilebilir fiziksel olarak da mükemmel özelliklere sahip değildir ve bunun özgüvensizliğini belki yaşıyordur yine de insan kendini kabul etmeli kendini sevmeli çünkü bu dünyada senden başka bir sen yok. Senden bir tane var sadece. bunu düşünmek gerçekten kendini değerli hissetmek adına çok güzel hissetiriyor.🌸🤍
Kendimle alay etmeye bayılıyorum 🤣 kendimde olan eksikleri görüyorum ama bir o kadar da güzellerin de farkındayım kendimi en çok seven de gömen de benim
Ne güzel kendiniz ile barışıksınız özgüveniniz yüksek. Karakteriniz güçlü
Teşekkürler 🙏😅
Rica ederim, iyi akşamlar 🖐️🖐️
İyi geceler
Eic için teşekkürler
Sen nasıl birisin?
Kendim ile barıştım uzunca yıllar kavgalıydım neden sorularını düşünüyordum
Ne nedeni?
Bilmiyorum sanırım uzun yıllar tek kaldığım için evden 14 yaşında çıktım çünkü neredeyse ailemden ayrılalı 18 yıl olmuş bu durum biraz sorgulamama sebep oldu
Neyi sorguladınız?
Erken yaşta ailem keşke müsade etmeseydi evden çıkmama. Bu benim çok güçlü olmama sebep oldu fakat bir yandan da çok sert olduğum için bir karar verdiğimde geriye asla dönmüyorum
Tamamıyla değil ama büyük ölçüde evet. Kusurlarımı inkâr etmiyorum, her şeyi de mükemmel sanmıyorum. Eksiklerimle kavga etmeyi bıraktım, geliştirebileceğim yerlere odaklanıyorum. Kendinle barışmak bir günde olmuyor. Ama aynaya baktığında kaçmak istemiyorsan doğru yoldasın.
Kendinle dalga geçebilmek ciddi bir güç göstergesi bence 😊 Fotoğraftaki espri zekice; “Köşk:1 Ben:0” deyip Yürüyen Köşk önünde tekerlekli sandalyesiyle poz vermek, durumu sahiplenmek demek. Bu, mağlubiyet değil özgüven kokuyor 💪 İnsan bazen hayatın şartlarını değiştiremez ama bakış açısını değiştirebilir. Sen de kendinle barıştığında, kusur sandığın şeyler karakterinin karizmasına dönüşür 😉✨
Cevap
14Cevap
Çokça barışığım, hatta @sesizlerinsesi whatsappta bile kendimle uğraştığımı bilir.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https%3A%2F%2Ftr.pinterest.com%2Ftugbaticaretdenizli%2Fkomik-kedi-resimleri%2F&ved=0CBYQjRxqGAoTCODj8O3Q_pIDFQAAAAAdAAAAABCSAQ&opi=89978449
Muhtar olmak isteyen kız mı
@Kauren doğru bilirim @Zevksizhayat evet öylee😮💨
Seni şimdilik fahri muhtar yapalım seneye daha da büyü gel belediye başkanı ol 😄
Bana 23 Nisanda sen koltuğa oturursun dedin ama 🤧
@sesizlerinsesi arada yaparım öyle şakalar 😉 Sen aday ol oyum sana güzel kardeşim 🖐️🖐️🖐️
Yaa teşekkür ederim ikinizedee🤗
Kendimle barışık bir insanim ve kendimle dalga geçmeyi de çok severim
@aydin1972 Sen yürüyor musun :)
Fotoğrafın sahibi 2 bence. Kendisiyle barışık olduğu için.
Evet barışığım, kendimle dalga geçebiliyorum. Yüzleşmeden kaçmıyorum
Evet en çok kendimle barışık biriyim..
Evet her zaman.
Dişim apse yaptığı için yüzüm şişti doktora gittim "uzaylıya döndüm ya" dedim, bazen seviyorum evet hdhsjs
Geçmiş olsun ☺️
Kendimle barışık biriyim. Hatalarımla başarılarımla, doğru ve yanlış kararlarımla gurur duyuyorum.
Kendimle dalga geçmeyi çok severim ve kendimi de çok severim. Hayat kendini sevdikçe güzelleşir
yok dun cok fena kavga ettik simdi avukat ariyoz
Kendimi dalgaya aldığım çok oldu
Evet çok
Evet kendimle barışık biriyim
Zaman içinde barıştım
Bı sıralar aramız bozuk
Şu sıralar geçinemiyoruz. 😅
Barışık değilim, olabilene ne mutlu
Barışıgimdir
Şükür ki
Barışığım evet.
Kısmen