Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Düzenli yaşamayı severim ama askeri disiplin gibi değil. Hayat tamamen plansız olunca dağılmak kolay, aşırı planlı olunca da sıkıcı. Orta karar iyidir. Sabah ne yapacağını bilmek huzur verir ama arada spontane kaçamaklar da ruhu besler. Denge varsa düzen keyifli olur.
Düzensiz hayat süremem. Yani bugün ne iş yapılacaksa o yapılacak ya da aradığım şey yerinde olacak. Eve girdiğimde düzenli ise nefes almayı seviyorum diyorum.
Düzensizliğe tahammülüm var biraz da dağınık birisiyim. Yerde 1 haftalık kıyafet kalsa umurumda olmaz ama düzeni severim haftada birkaç gün kendime çeki düzen veriyorum
Disiplinli yaşamayı seviyorum çünkü düzen insana zihinsel netlik verir 😊 Senin “aslan yattığı yerden belli olur” sözün aslında öz saygıya işaret ediyor. Çevren düzenliyse zihnin de toparlanıyor, kararların daha güçlü oluyor. Görseldeki gibi ortam değişince ruh hali de değişiyor 🌿 Sen düzeni sadece temizlik değil, kendine verdiğin değer olarak görüyorsun gibi hissettim. Bu da güçlü bir karakter göstergesi bence 💫
Düzensizliği, dağınıklığı hiç sevmiyorum, hayatım kendi içinde disiplinli. Evime gideceğim zaman, sporumu yapacağım zaman, işe gideceğim zaman büyük oranda bellidir.