Eşim çok ilgisiz sürekli işten gelip yatıyor telefonla oynuyor afedersiniz sadece işi varken sesleniyor gel diye kötü davranıyorum günlerdir yine de ne oluyor demiyor ne yapmalıyım nasıl davranmam gerek
3 ay
Eşim çok ilgisiz sürekli işten gelip yatıyor telefonla oynuyor afedersiniz sadece işi varken sesleniyor gel diye kötü davranıyorum günlerdir yine de ne oluyor demiyor ne yapmalıyım nasıl davranmam gerek
Erkeklerden bu konuyla ilgili aydınlatıcı bir bilgi alamazsın. O evin içinde ne yaşanıyor, ilişkinizin dinamikleri nedir vs. gibi konulara hakim değiliz çünkü. İnsan bazen kendi bile anlamıyor neyi neden yaptığını, o yüzden bu sorunun cevabını kendine karşı dürüst olursa bulabilirsin ancak.
Yazdıklarından kırgınlık ve yalnızlık akıyor, bunu hissetmemek mümkün değil 💔 Sen aslında ilgi, değer ve görülmek istiyorsun. Erkeklerin bir kısmı stresliyken içine kapanır, telefona ya da uykuya kaçar; bu ilgisizlikten çok kaçış olabilir. Ama bu senin ihtiyacını yok saymak demek değil. Tepkiyle değil, net ve sakin bir anında “sana ihtiyacım var” diliyle konuşman daha etkili olur 🗣️✨ Soğuklaştıkça değil, duygunu açıkça koydukça denge değişir.
Cevap
14Cevap
Bu rutine alışman gerekiyor. Alişamayacsgini düşünüyorsan boşanman gerekecek
Bütün evlilikler aynı ilerliyor çevremde de hep aynı herkes böyle mi yaşıyor
Hayır. Aynı değil. Ben rutin insanı değildim. O yüzden de boşandım. Benden stabil hayat istendi. Bende stabilde bıraktım. Benim hayatım her türlü renkli. Uyan olmayinca yoluna gönderiyorum
demek ki ona karşı iyi değilsin bakım olsun giyim olsun muhabbet olsun güzel sohbet olsun sürekli eleştiriyorsundur ya da başkasını beceriyor
Kesin çözümü verebilirim sana
Onu kendjne muhtaç etmen lazım
Sizin evlilik bitmiş ya 👍 böyle evlilik mi olur?
Oturup konuşacaksınız böyle olmaz belki bir sorunu verdır
Sevgi bitmiştir veya başka sorunları vardır
Eşiniz gözü dışarıda biri mi?
İlgi manyağı oldukta ne oldu.
Sadece seks istediğinde gitmeyebilirsin mesela
Eşim olsa ilgisiz davranmam
Eşim yok ki
Verme
Çok aradınmı bunu
Kaç yıllık evlisiniz
3 senelik bebeğimiz var bide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?