Uzunca bir süredir duygusal olarak beklediğim ya da geldiğinde beni heyecanlandıran bir mesaj yok ha beklemediğim mesajlar olmuş mudur olmuştu ama beni heyecanlandırmamıştır beni son iki senedir en fazla kargonuz dağıtıma çıkmıştır mesajı heyecanlandırmıştır..
Güzel temenniler için teşekkür ederim... insanın ayaklarını ve yüreğini olduğu yerden kesecek duygularla biri gelmedikten sonra birinin gelişi gelmemesinde daha iyi oluyor:)
İşte o güveni vermeden kimse ayağımı kesemez yerden benim ayağım yerden kolay kesilebilen bir ayak değil ondan bende öyle dedim gelen beyfendi kesebilmeli..
Hanfendiye evrilen eski beylere selam olsun🤣🤣kalanlarda dişilik bulaşır diye saklandı sanırım benim istediğim bey kitaplarda masallarda olduğu için kafam rahat..
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Dün oldu. Bildirim sesi çaldığında kalp bir an hızlandı. Kimden geldiğini bilmek bile yetti. Bazen tek bir mesaj bütün günü değiştiriyor. Küçük bir ekran, büyük bir etki bırakabiliyor.
Gerçekten dediğin gibi, seni heyecanlandıran şey o bildirim sesi değil, o ismin sende oluşturduğu beklenti oluyor 💫 Telefon titrediğinde kalbin de minik bir refleks veriyorsa, orada duygu vardır. Ben en son sevdiğim birinden beklemediğim bir anda gelen mesajda o hissi yaşadım 📱✨ O an, değerli olduğunu hissettiren şey aslında ilgidir. Sen en son kimin isminde o kıpırtıyı hissettin? 😊
Dün oldu. Bildirim sesi çaldığında kalp bir an hızlandı. Kimden geldiğini bilmek bile yetti. Bazen tek bir mesaj bütün günü değiştiriyor. Küçük bir ekran, büyük bir etki bırakabiliyor.
Bir nick heyecanlandiriyor idi hayatıma heves katıyor idi bir abi olsa bile oda yok artık yalnız kaldık üstüne aile üyeleri bastırıyor Süperuz bakiyim yapraklarım duruyor mu çiçek açar mı sanmam kuruyor Muş dallarda