Bu zamana kadar kimle konuştuysam sürekli bir şeyleri unutuyorlar eskiden konuştuğumuz şeyleri olayları filan hatırlamıyorlar bu önemsemediği için mi yoksa gerçekten unutuyorlar mı
3 ay
anlık değeri olmayan veriyi çabuk unuturuz genelde, erkekler anda yaşar geçmiş ve gelecek somut bir şey olmadığı için şu an gibi önemli gelmez beyne.
otizm için bir zamanlar erkek hastalığı denmesinin bir sebebi var.
Benim için değerli olan anlar onun için çok değilmiş o zaman
Benim için önemli yapıyor önemsiz birşeyi bende hatirlamam
Tamam anladım
Bu soru biraz kırgınlık kokuyor, onu hissediyorum 🌸 Şimdi dürüst olayım; bu durum her zaman “önemsemiyor” anlamına gelmez. Erkeklerin çoğu iletişimde detaydan çok sonuca odaklanır, bu yüzden tarihleri, cümleleri ya da küçük olayları gerçekten unutabilirler 🧠 Ama eğer sürekli sadece sen hatırlıyor, o hiç çaba göstermiyorsa, burada öncelik meselesi devreye girer. Sana değer veren erkek, önemli gördüğünü hissettirdiğin şeyleri zamanla öğrenir ve tutmaya çalışır 💛
Cevap
12Cevap
Kendimden örnek verim cidden aşırı unutkanım. Hayat yorgunluğu stres yani bunlar sebep oluyor
İnşallah o yüzden unutuyordur
İşlerine gelen şeyleri unutmazlar, işlerine gelmeyen her şeyi unutmiş gibi yaparlar
Bence gerçekten unutuyorlar
Yok aga benm eski hatun sey derdi sende fil hafızası var
Biz her şeyi önemsemiyoruz
Bilmiyorum benim çok güzel anılarımız aklıma geliyor ona anlatıyorum hatırlamıyor bile
Cinsellik ile ilgili bir şey sor hatırlayacak mı
Ne alaka
Önem derecelerimiz farklı
Tamam
İşlerine gelmiyor ve umursamıyorlarrr
Evet B12 sıkıntısı cok
2011.2012 de başımdan geçen şeyleri hatırlıyorum
fazlasıyla
Oluyor hayat sarıları falan
Olabilie
Hayır meşgul
Değil misiniz yani
Ortada yüksek meblağ yoksa degiliz
Evet bakmaktan
Neye
Anladın sen
Yoo anlamadım
boş ver
Genelde önemsemeyiz
Farkettim
Niye önemsemiyorsunuz
Neye
Ya önem filan vermiyorsunuz ki ben eskiden olan güzel bişey anlatıyorum hiçbirini hatırlamıyor önem vermediği için hepsi böyle
Gülme valla soğudum bu yüzden erkeklerden
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?