Bağlanmayacaksın bir şeye öyle körü körüne demiş zaten Can Yücel de
3 ay
İnsan zaten hayatta korktuğu birçok şeyi yaşamak durumunda kalır Evet bazen bağlanmaktan korkarım birisine alışık ondan sonra onun beni bırakması veya birisiyle sohbet edip onun benden gitmesi çoğu zaman bana büyük acı veriyor ve ister istemez sanki bir anda gereksiz ama dünyam kararıyor gibi hissediyorum fakat şöyle bir durum var hayat bazen istediğimiz gibi gitmiyor biz ne kadar birine bağlanmayalım desek de bağlanmak durumunda kalıyoruz ya da bağlandığımız kişi hayatımızdan gitmesin desek de ölümlü bir dünyada yaşıyoruz yaranın ne olacağını hiç bilemeyiz yani bazı şeylerden korksak da yaşamamız gerekiyorsa yaşamak zorunda kalıyoruz k
Bağlanmak aslında korkulacak bir şey değil, ama incinme ihtimali insanı ürkütüyor 💔 Sen de belki bağlanınca kontrolü kaybedeceğini ya da hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorsun. Can Yücel’in sözü biraz da “kendini kaybetme”yi anlatıyor. Körü körüne değil, bilinçli ve kendin kalarak bağlanırsan korku azalır 🌿 Bağlanmak zayıflık değil, doğru insanda güçtür. Önemli olan sınırlarını koruyabilmen 💫
Cevap
12Cevap
Hayır korkmam
Nope. Bağlanırım:D
Sürekli bağlanmayız ha djdj
Olabiliyor dkfk
Bilmukabele dkfj
Yanlış kişiyse evet.. (genelde de yanlış çıkıyordur..)
Korkanın etine, kemiğine demiş atalarımız.
bağlanmak istemem bir şeylere
evet, kimseyi yük edinmek istemiyorum.
Korkutucu olduğu doğru
Korkmanin ne demek oldugunu bilmiyorum
Bağlanmaktan değil bağın kopmasindan
Baglanmam baglatirm
Aslında biraz
Korkmam
Wifi cekmio bende
Yarı yarıya
Yok neden korkayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?