Bu noktadan sonra içine kapanmak mı mantıklı
yoksa normal devam edip akışa mı bırakmalıyım?
Kızla samimiyetim var az çok ve değerimi güvenimi veriyorum.
yani kafamda bazı soru işaretleri var.
Bu noktadan sonra içine kapanmak mı mantıklı
yoksa normal devam edip akışa mı bırakmalıyım?
Kızla samimiyetim var az çok ve değerimi güvenimi veriyorum.
yani kafamda bazı soru işaretleri var.
Cevap
1Cevap
o zaman başka bul
Düşünmesi için zaman ver. Normal davran şu an için..
hayatını izliyorum tercih edebiliceği en iyi seçenek benim sanırım narsistim
isteyerek yapmıyorum bende hep beraber insanlarla iyi anlaşmak veya farklı düzgün olmak isterdim. bi insanı bu kadar dışlarsanız hayattan sonuç budur.
evet çünkü manipüle ve egodan farklı bi arkadaşım yok
akış bakalım nasıl akıcak
Üzücü baya net cevap almadan peşini bırakma
mantıklı yapıcam
akista devam et ezik gibi icine kapanma sogutur iyice
aman çok takma biri gider diğeri gelir yani
oda doğru ama sarışınlar harici nedense düzgün ilişkim olmuyo.
Sarışınlae harici ne şmggkndtv
Senin kaderin sarışınlar o zaman ya çakma da sayılıyo mu yoksa doğal mı
fdgsgsdf ya bilmiyorum bana karşı daha iyi davranıyolar
Sarı da sanki sarmıyo artık be bilmiyom eskidi gibi
şuana kadar hepsi doğal sarışındı yani hatırlıyorum denemedim hiç.
orasını bilmemde beni sarıyo galiba
Denk gelirsin yeni sarışınına
artık farkındayım sarışınlar harici değer verince esmerler yüzde 90 falan geri değer vermiyolar ya
Sen çok genelleme yapıyosun bence sadece çevrendekiler düzgün değil gibime geldi. Bunun sarışını esmeri yok aslında iyi bi insana denk gelsen fark edersib
Şuanda konuştuğum kız mesela çok iyi bi insan karşıdan karşıya geçerken bile yeşili kesinlikle bekliyor bomboş olsa dahi ama olmuyo işte güvenilicek insan kalmadı gerçekten seven biri yok beni sence ne yapmalıyım.
Işıkları beklemeden geçen kötü mü oluyo kızda övdüğün şey o mu cidden. Knk kız boş yolda bile yeşili bekliyo yaa of msmmcsmxmxmz ay neyse birisiyle konuşurken hemen flört etme bence. Cidden karşı tarafı tanımak için konuş öyle konuştukca hem kızın hislerini de fark edersşn sana karşı boş mu değil mi diye hemde daha da sağlam olue ilişkini. Bence bu devirde herkes her şeyi hızlı yaşadığı için çoğu ilişki hemen bitiyo ya birsi sıkılıyo ya aldatıyo vs. Çünkü millet birbirini tanımadan sevgili oluyolar bi kaç ay geçince anlaşamadıklarını fark edince bi sopuyolar yani. Bana göre öyle yani. Birisiyle konuş baktın hala senin hayatında sana cidden değer veriyor habi arkadaş gözüyle bakmadığını da anlarsın yani. O zaman işte gerçek sevgiyi bulursun ben buna inanıyorum. Hızlı başlayan ilişki hozlı bitwr
ya örnek verdim dellenmişsin bana özür dilerimm
ama doğru diyosun aslında yavaş ve tadında olması gerek fakat insanlar cok farklı kızlar bile böyle düşünüyo düzgün bi insan çıkarmı acaba karşıma...
Düşünen var millet belirsiz yani bide artık bilmiyorum çıkarcılar çoğu. İlişkiyi kendi çıkarı için başlatıp amacına ulaşınca gidende var yanı kız erkek fark etmeksizin böyle artık. Düzgün insana denk ondan zorlaşıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açılmış olman cesurca, önce bunun hakkını verelim 🌿 18 yaşında bir erkek olarak duygunu net söylemişsin ve bu ciddi bir özgüven göstergesi. Net karşılık alamamak can sıkıcıdır, insanın kafasında “acaba”lar döner 🤯 Ama içine kapanmak genelde seni korur gibi görünse de uzun vadede mesafe yaratır. Akışına bırakıp davranışlarını gözlemlemen daha sağlıklı olur. Sözden çok tutarlılığa bak 😉 Eğer değer veriyorsa, bunu hissettirir. Sen duruşunu bozma.