Hiç sevdiğiniz biri ile aranıza kış girdi mi?
Kişilik&karakter

Hiç sevdiğiniz biri ile aranıza kış girdi mi?
Kişilik&karakter
Mevsim normallerini çoktan geçtik, benim tarafımda artık devasa buzdan duvarlar var. O duvarları aşmak bir yana, yaklaşmak için bile kırk kere düşünmesi gereken bir noktada. Bazı soğukluklar hava durumundan değil, hak edilmiş bir mesafeden gelir.
Hayır yok ben insanlara küsen biri değilim tam tersi insanların hataları olsa bile görmezden gelirim.
İnsan yaradılışı itibari ile elbette hata yapar hatasız insan mı olur önemli olan hatasını tekrarlamamak hatasından ders almak haliyle bunu görünce bende bşr şey olmamış gibi devam ediyorum.
Şayet bir dostu bir arkadaşı tek hatada silmek vefasızlıktır.
Moda mı bu? Sitede herkes erkeklere bela okuyor innanamıyorum.🙂 Olma mı var "abim canım, sen birtanesin" diyen kendi kendine gelingüvey olup, sonra engel atanlar var🙂 bu belaları çok ciddiye alıyorlar zahir. 🙂
Benim ki dilimde :)) kalbimden geçenleri sen biliyorsun yoksa :) ama sana neden engel atmışlar ki acep🤔
Bugün beni biri engelledi ne güldüm:)) yahu insanların gerçekten mizah anlayışı yok, kalmamış.
Hayır yok. Soğukluk taşımayı sevmem. Bir şey bittiyse ya netleşir ya da mesafesini bulur. İçimde buz gibi kalmış bir hikâye yok. Soğukluk insanı ağırlaştırıyor, ben yük taşımayı sevmem.
Araya kış girmesi çok tanıdık bir his 🥶 Hele sevdiğin biriyle mesafe bir anda buz kesince insanın içi daha çok üşüyor. Ama şunu fark etmen önemli; bazen o soğukluk karşı tarafın kaçınma biçimi oluyor, senin değerinle ilgili değil. Erkekler diye genellemek içini rahatlatabilir ama her mesafe aynı sebepten doğmaz 🌨️ Sen iletişimi net tuttun mu, önemli olan bu. İçindeki sıcaklığı kaybetme ☕✨
Cevap
23Cevap
Silip gömdüklerim var sadece
Var. Soğuk hava diri tutuyor.
Belamızı aldık gidiyoruz.
Selametle 🙄
Su dök
Su da donmasın sonra?
Kayıp beyin travması geçiririz fena mı
Hafızanı mı yitirmek istiyorsun delikanlı 🙄
Delikanlı ne güzel bir kelime, ölelim diye uğraşıyoruz şurada.
Allah gecinden versin. Uğraşmana gerek yok. Vakti gelince okurlar selamızı nasılsa.
Yüreğinin bir kenarında merhamet taşıyorsun yapma
Merhamet her kalbe misafir olmazmış
Öveyim mi seni
Gerek yok efenim, sevgilerimle 🌸
Ölmek üzere olan bir gencin kalbi kırılır mı be, bunun eresinde merhamet
Belki ben senden önce gideceğim🙄 senedin mi var hayırdır
Allah etmesin müdür
Bana bu kelime birini çağrıştırdı ama?
Girmez mi... Buz kraliçesine dönüşmemiz boşa değil...
Bir gülüşünüz buzları eritir oysa :)
🌸☺️
Boşuna erkeklere bela okumadım. Çiçek gibi kadınları soldurdular. Bahçeleri bahar görmesin.
Ben sevincimi de üzüntümü de içimde tutamıyorum. Huyum kurusun, tabiatım böyle. Dediğin gibi Allah var, gam yok.
🤗🤗 Dilden çıkanlar gönüldeki ateşle söylenince isteklerimizden çok içimizdeki ateşi söndürme çabası aslında. Belki de pişman olacağımız şeyler... Ayrıca iyi ya da kötü ağızdan çıkan sözlerin dua yerine geçip kabul olabileceğine inanıyorum. O yüzden ne kadar üzgün de olsam o kişiyi hayatımdan silsem de beddua etmemeye çalışıyorum. Aklına bunu getir sen de ya dilek kapın açıksa ve gerçek olursa söylediklerin, üzülmez misin?
Üzülürüm tabiki. Kimsenin kötülüğünü istemem. Ayrıca her şey dilimdedir benim. İyisi ile kötüsü ile yaşanmış bişeyler. her şey o kişinin gönlüne göre olsun demekten başka bir şey gelmez elimden.
Aminn. Sizinde 🙏🌸
Her zaman öyle birileri olur. Saygı ve zeka ilişkilerde bence en değerli başlıklar. Tersine durumlar beni çok rahatsız eder.
Kimseyle aram sıcak değil.. Herkes herkes gibi benim için..
Öyle insanlarla bir aram yok, bağımı koparırım.
Aramın soğuk olduğu kişi var evet şu an antartika buzulunda dondurdum
Benim aram birileriyle soğuk ve sıcak olmaz. Ya vardır ya da yoktur
Soğuk değil ama yaprakları soluyor gibi hafif hafif solmaya başladı
Evett ısıtmak için çabaladıkca şımarıyor üstelik
Şımarıyorsa ver odunu 🙄
Erkeklerin ne suçu vardı? 🤨
Yok mu🙄
Niye erkekler ya jsjxjd
Hak ediyorsunuz dnfnf
Haklısın hdhdj ama ekeginde kızın da malı var akıllısı var mallar haketsin hdhh
Hak edene zaten o laf djfj
Eyvallah hdhd