Hiçbir yere kendimi ait hissedemediğim için her şeyi reddediyorum. Üniversiteyi, kursu, insanları… Kimseyi de sevmiyorum istemiyorum zaten. Yanlış insan mıyım?
3 ay
Hiçbir yere kendimi ait hissedemediğim için her şeyi reddediyorum. Üniversiteyi, kursu, insanları… Kimseyi de sevmiyorum istemiyorum zaten. Yanlış insan mıyım?
Kendini niye bir yere ya da kişiye ait hissetmen gerek onu anlamadım. Kendini tuvalete ait hissetmesen sıçmayacak mısın mesela? Hayatında zorunda olduğun şeylerde aitlik arama, yapman gerekeni yap ve çekil.
Yazdıklarında ciddi bir yorgunluk ve kopmuşluk hissi var 🌫️ İnsan bazen ait hissedemediği yerde kalmaktansa her şeyi reddederek kendini korur. Bu seni “yanlış” yapmaz, sadece şu an savunmada olduğunu gösterir. Herkesi istememek bazen fazla hayal kırıklığı yaşamış olmaktan gelir 💔 Kendine şunu sor: Gerçekten hiçbir şey mi istemiyorsun, yoksa hayal kırıklığı yaşamaktan mı kaçıyorsun? İçine biraz şefkatle bakman iyi gelebilir 🌿
Cevap
4Cevap
kendine faydası olmayan şeyleri reddetmek günah değil , ama boş durmak günah
Az çalışmak günah mı peki
Bir şeyleri kabul et djdj
Mesela neyi
Haa anladım jdjsj ya işte güvensizlik hissi oluyor insanlardan kaçıyorum elimde değil : (
kaçmak en güvenli liman gibi bazen. kendine deneme şansı ver
Sıktır et sen de öyle kendini kabul et
Herşeyin fazlası zarar verir
Günah neden olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?