Çevremdeki insanlar beni çok fark etmez, kimseyle tanışma fırsatım olmuyor kimseyi hayatıma alamıyorum bunu nasıl yıkabilirim
3 ay
Kafana bir huni tak herkes seni farkeder. Zeki bir insan farkedilme isteğine değil farketme isteğine sahip olur. Farkedilme isteğine sahip olman göstermektedir ki sen de vasat eğilimlere sahip bir T. C. vatandaşısın.
Olmayan şeye havale olamıyorum bir türlü. Boşluğa havale etsen daha makbule geçerdi.
Bak böyle dedin pişman oldum. Özür dilerim.
Demek ki sende iz miz bırakmamış. Umarım iz pembe gtünden çıkmaz ve ömür boyu onunla yaşarsın.
Aha maha ve Tanrısal adalet diye bir şeye inanmıyorum. Kim her ne kötülük yapıyorsa yanına bal gibi kâr kalıyor bu dünyada. Ben yine de bayağı kırıldığın için pişmanlık hissettim, özür diledim ve sen kaybol dedin ondan sonra damarıma bastın. Kusura bakma ama farkedilmek istiyorum diyen biri de bu yazdıklarımı sonuna kadar hakediyor. Ünlü ve pop yıldızı falan mı olmak istiyorsun?
Bir de sana düzgün yorum yazan birine abla biraz gereksiz konuştun ya yazmışsın. Kibarlık bekleyene bak.
Ben yine de sana karşı olan yazdıklarımdan dolayı pişman oldum seni kırdığım için. Yine de bana her ne dersen de insaniyet namına özür diliyorum.
Sen "bu sözün bende bıraktığı iz" falan deyince cidden içim cız etti ve kendimi kötü hissettim. Bu yüzden özür dilerim dostum. Bakma işte iğneleyici konuşuyorum. Topluma karşı nefret doluyum sadece.
Evet, iyi bir ruh hali içerisinde değilim. Umarım özrümü kabul etme büyüklüğünü gösterirsin.
Teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.
Seni görünmez hissettiren o duygu insanın içini yoruyor, anlıyorum 🌫️ Ama görünür olmak biraz da enerji meselesi. Ortama girdiğinde omuzlarını dikleştirmen, göz teması kurman ve net bir ses tonuyla konuşman bile algıyı değiştirir ✨ Sen kendini geri planda tutarsan insanlar da seni öyle konumlandırır. Küçük sosyal riskler al; ilk selamı veren, sohbeti başlatan taraf ol. Cesaret pratikle büyür 💬🌸 Sen görünmeye karar verdiğinde, dünya da seni fark etmeye başlar.
Cevap
6Cevap
kendin ol yeter
Ben senin İstediğin Hayattan vazgeçdim Getçekten Yalnızlık da Çok zor Kazanılıyor ben nelerden Vaz Geçdim Yalnız kalmak için , Ha bide İnsanlar O kadar Önemli değil Yalnızlığın Kıymetini bil Anlayan anladı beni.
sende Fazla Vizyonsuzmuşun , O yüzden seni silklemiyolarya
ben Türk değlim aptal , Yurdışındanım Ne kadar canım lan sen Onun için Kimse seni İstemiyorya Obez
😂😂😂😂😂😂😂😂Yarram bir sikdir git be * belani kardeşim kuzum Yapamıyorsun İşte , Taktik arıyorsun sikdir git be kim * seni
Sürekli evde olduğunuz için mi yoksa yapınız gereği mi? Sosyal hayatınız yok sanırım.
Mesleğiniz var mı?
görünüş olarak nasilsin
Kimseyi alamıyorum derken çok çekingen misin
Normal arkadaş olarak mı yoksa sevgili olarak mı
Anladım ama işte bir yerde kalmayacaksın karşındaki de insan arkadaşların çevresinde bekar bir çocuk varsa olur bu iş
*kalmayacaksın yazmış kasmayacaksın olacaktı *
Kariyer
Oncelikle hedefin kendini gelistirmek olmali ama biri seni kesfetsin diye degil sen kendin icjn gelistirmelisin
Tabiki okumakkkk
Olabilirsin benceeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?