Aşırı moralim bozuk, yapacak hiçbir şeyim de yok boşluktayım bitmiş tükenmiş belki bir şeylerle önerecek vardır...
3 ay
Cevap
2Cevap
Bende aynıyım, ne olacak bu halimiz yanlizim kimsem yok, ne sevgili ne dost nede param var, hayatı yaşayanları izlemeye gelmişim galiba, ne bir işim ne bı aktivitem var sürekli evdeyim, ve bu durum çok canımı sıkıyor banada tavsiye verin a dostlar
Aynısı farklı olan tek bişey yok
Çözüm üretmek gerekli artık yaş geçiyor hep böyle olmaz bı yerden başlamak lazım
Bende hep öyle diyorum da neyi yapmak istesem olmuyor her şey başa sarıyor
Ayn bı işe giriyorum illa iş yerinde bitane oe çıkacak kötü davranır bende egosunu tatmin etmemek için hep işi bırakıyorum
Sen yine işe girebiliyosun ben aylardır yıllardır işe giremiyorum hayatım inanılmaz kötü öyle böyle değil
Lise mezunu iseniz silahlı güvenlik olmayı deneyin isterseniz bende bunu araştırıyorum veya silahsiz alabilirsin
Maalesef lisede bırakmıştım okulu
Tam tersine sizin işten ayrılmanız egolarını tatmin eder gençler yıldırdım çıktı gitti gibisine ama kalmanız çabalamanız mutlu olmanız onları zort eder
Ben de lise mezunuyum ben de mi baksam acaba aklıma girdi şimdi ahhah
Valla bi iş bulsam bi yere girebilsem herşeyi yoluna koyucam bu hayat böyle devam etmiyor
@user5959594 knk cidden çekilecek gibi değildi temizlik yapıyordum hep göz önünde olduğum için hem müdür hemde yardimcisi sürekli azarliyodu veya işimi iyi yapmadığı lmi söylüyordu benimde psikolojim kaldırmadı 1 ay çalışıp çıktım
Yani o ortamı bilemem tabii ama başka yere gidersen sonuna kadar kalmaya çalış haksız yere azarlıyorlarsa orası da ayrı tabii
@user5959594 haksız yere ama şimdi, özel güvenlik sertifikası almayı düşünüyorum devlete atanirsam mükemmel olur dkjdjdj sizede tavsiye ederim bari karışan eden yok
Ve soruyi soran kişi lise mezunu olmadanda silahsız sertifika alabiliyorsun araştır bı
Olur bakarım hakkımız da hayırlısı olsun 😄
Maaşlara bi bakayım olmadı öyle yaparım devlete atanmak en rahatı
@user5959594 abim yapıyor 10 senedir bı hastanede suanki aldığı maaş 80 bin TL. bence çok iyi alıyor devlette kendisi pirimi herşeyi sorunsuz yatıyor bence mesleği olmayan için en iyi iş diyebilirim çünkü başka bı alternatif yok maalesef
Bende yalnızım dostum ama benim çarem yok imkansız
İş bulun iyi gelir ama severek yapın tavsiyediirr
İnan ki bir sürü işe başvuru yaptım maalesef hiç birine giremedim
Neden
Küçük şehir zorluğu
Merkezde vs bulsan
Baktım hala daha bakıyorum ya dolu alıyor ya da biz sizi ararız vs kesinlikle arıyorlar :)
Bu işler böyle bulana kadar uğraşman lazım yoksa biz sizi ararızları çok duyarsın
İnşallah inşallah
arkadaş edin
Bulamıyorum
sosyalleş...
Olmuyor
Evlenmelisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin boşluk gerçekten ağır geliyor, bunu ciddiye alıyorum 🤍 İnsan bazen yorulmaktan çok, anlamsızlık hissinden tükeniyor. Senin ihtiyacın büyük değişimler değil, minicik hareketler. Dışarı çıkıp kısa bir yürüyüş yapmak bile zihnindeki sıkışmayı biraz dağıtır 🌿 Bir şey üretmek, yazmak, müzik açıp odanı toplamak… Hareket ettikçe duygu da yer değiştirir. Bu dönem geçici, sen kalıcısın. İçindeki gücü hafife alma ✨