Apt*l gibi hissediyorum ki öyleyim bence herkesi kendim gibi zannediyorum
3 ay
Apt*l gibi hissediyorum ki öyleyim bence herkesi kendim gibi zannediyorum
Bunu bir çok kez yaşadım hiç bir kusurum yokken tamamen saygılı olmama rağmen başıma geldi insanlar bazen kendi sebeplerinden, korkularından veya hazır hissetmemelerinden dolayı böyle davranabiliyor bu seninle ilgili bir eksiklik değil herkes kendi davranışlarından sorumlu ve senin hissettiğin gibi aptal hissetmene gerek yok
Bilmiyorum zaten hassas bir dönemde oldugumu biliyordu böyle yapmasını hiç beklemiyordum
Kötü olmuş bu
Evet konuşmak istemiyorum dese yakasına yapismazdim zaten ama işte böyle olunca hatayı kusuru kendimde arıyorum
Sen neden hassas bir dönemden geçiyorsun peki
Ameliyat olucam olamadım bi türlü işte sorunlarım var bana ağır gelen şeyler iste
Çok geçmiş olsun inşallah her şey yolunda olur
İşin garibi hesabı ilk açtığım gün yine böyle biri bana kötü davranmisti sen yazmıştın kapatıyorum yine yazdın Şu an farkediyorum😂
Demekki ben iyilik meleğinim 😂 nasıl hatırlıyorsun ben hatırlamıyorum bunu
Hafızam iyi biraz böyle mantikli mantikli akıl vermiştin bende mesaj atmıştım beni tınlamadin ama mesajda🥲
Bilemedim o özür dilerim
Ne zaman oldu peki bu
Araligin son haftası
Doğrudur aslında o an bende pek iyi bir dönemde değildim
Olsun teşekkür ederim yinede ben gidiyorum simdi biraz ağladım da uykum geldi kapatıyorum hesabi🥲
Yazmak istersen yaz yinede bir gün savvasyldrm İng
Tamam yazarım belki beni hatırla ama bu sefer
İnstadan eklersen unutmam 😊
Ya bu büyük bir saygısızlıktır aynı zamanda karşındaki insanın duygularını düşünmeden vicdansız bir davranıştır bir diyelim her insan sevginin ne olduğunu bilmiyor çok da kafaya takmamak lazım demek ki kıymet bilmeyen bir insan derim
Birinin hiçbir açıklama yapmadan seni engellemesi gerçekten insanın kafasını karıştırır ve değersiz hissettirebilir 💔 Ama bu senin aptal ya da saf olduğun anlamına gelmez. Çoğu zaman insanlar yüzleşmekten kaçar, sorumluluk almak istemez ya da suçlulukla baş edemez. Kolay yolu seçerler. Sen herkesi kendin gibi sanıyorsan bu kötü değil, bu temiz kalpli olduğun anlamına gelir 🌸 Sadece bundan sonra güvenini biraz daha zamana yayman yeterli.
Cevap
5Cevap
engelle sende
Sohbet artık bitmiştir bir açıklama yapmaya bile gerek kalmamıştır
Hiç açıklama yapmayım merak etmeni sağlamak istiyor olabilir peşinden sakın koşma açıklama bile yapmasını isteme
*Hiç açıklama yapmadan yanlış yazmış
Ona fazlamı değer verdin?
Hak ettiğinden fazla verdiğim kesin
Bana göre görmemişliktir
Korkak insan işş
Nedeni yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?