Arkadaş olur, aile olur, eş olur şu olur bu olur... isim vermeden içinizde kalan şeyleri yazın bakalım.. bazen düşüncelerden özgürleşmek lazım , bizden çıkarsa belki kalbimizde boşluk kalan o yere sevgi yerleşir🌺🧡

Arkadaş olur, aile olur, eş olur şu olur bu olur... isim vermeden içinizde kalan şeyleri yazın bakalım.. bazen düşüncelerden özgürleşmek lazım , bizden çıkarsa belki kalbimizde boşluk kalan o yere sevgi yerleşir🌺🧡

Bazen içimde kalanları söylemek istiyorum ama yine de kendime saklıyorum. Her şey paylaşılmak zorunda değil. Kırıldığım, yorulduğum, hayal kırıklığına uğradığım anlar oldu ama bazı duygular içimde kalsın istiyorum. Her yük dışarı çıkınca hafiflemez. Bazıları sessizce taşınır. Bu da benim payıma düşen.
Ben seni sevmiştim.
Sen benim için ideal bir arkadas, sevgiliydin. Seninle beraber gülecek eglenecektik. Bende popüler olacaktim senin sayende.
Ama sen o.. spu çocukluğu yaptın. Beni dışladın. Karaktersiz vasat sıfatsıZ. Senden ne köy ne kasaba olmaz. Git baldızınla yat kalk sen o sana cilve yapar. Onun a. ptal tavşan masumiyeti seni büyüler filan. Duyguda beslersin.
En güzel yaşayacagim zamanları elimden aldin. Neşemi elimden aldın. Sende benim oyun arkadaşım değilsin. Olmaz olsun senin gibi arkadaş.
Sen klasik bir beyinsizsin. Popüler olanı, zaten sevilmiş olani seven yuzeysel bi insansın. Sevmiyorum seni. Sen ne sevgiden anlarsın ne insanlıktan.
İki yüzlü sevimsiz tiksindirici top suratlı.
Sırf çirkinim diye sevmedin beni biliyorum. ama sende yakışıklı değilsin bunu bil. Tipin yok.
bence sometimes insanları affetmek zor oluyor bazı şeyleri içimize attıkta çıkarmakta zorlanıyoruz ben öyle bir şey yaşadım eşimle bir meselemiz oldu ve ben onu sana söyleyemiyorum diye içime attım Sonra anladım ki aslında konuşsak daha iyi olacaktı galiba insanlara herşeyi söylemek lazım ki içimizde kalan şeyler kalmasın
Kimseye söyleyemediğim bir şey yok ki :D
Yüzüne söylerim herkesin rahatça. Kaybedecek bir şeyim yok. Onlarda da utanacak yüz yokmuş zaten görmüş oldum. İnsana yanlışlarını yüzüne vurduğum ve kabul ettiği halde hiç utanmadı. Demek ki hiç ar kalmamış böylelerinde. Yine görsem yine söylerim yüzüne.
Bazen sen güçlü görünmek zorunda kaldığın için kırıldığını söyleyemiyorsun… “Ben de yoruldum” demek istiyorsun ama içinde tutuyorsun. İçini kemiren şey çoğu zaman anlaşılmamışlık oluyor 💔 İnsan en çok değer verdiklerinin yanında görünmez hissettiğinde yoruluyor. Ama şunu unutma, duygunu ifade etmek zayıflık değil, sınır koyabilmek cesaret 🤍 İçini boşalttıkça kalbine gerçekten yer açıyorsun 🌿✨
Cevap
31Cevap
Bazen kırıldım ama güçlü durdum.
Bazen gitmek istedim ama kalmayı seçtim.
Bazen de en çok anlaşılmak istediğim yerde sustum
her şey de söylenmiyor bazen susmak zorunda kalıyorsun
İçime attığım hiç bir şey yok bu ara ödemlerim hariç 😅
Ben diyeceğimi genelde derim bana dert olacağına ona olsun isterim şahsen
Söylemek istediklerimi söylüyorum zaten
Biriktirmiyorum artık o yüzden yok:)
İçime atmam söylerim zaten genelde
Şu Our Universe dizisinde 2. erkeği başrol erkekten daha çok parlayan senariste tüküreyim 😹. Teyze rolündeki kızla, şu adama ayrı dizisi yapsın. Amca yeğen izleyelim. Senarist'den nefret 😹. Söyledim gitti 😹. Ay bir de In Your Radiant Season dizisindeki gibi esas oğlan ile gibi erkek isterim 😹. Ne güzel bir alfadır o 😹.

Icime attigim sey
Auslanderbehördeki Gemmrig senin yedi sülaleni diyebilmek isterdim.
Konuşarak çözülecek sorunları susup akışına bırakmak ilişkiyi bitirme noktasına getirdi. Bir yere kadar sabredilir ama tek taraflı da olmaz. Hoşçakal demek kolay gibi görünse de aslında temelinde sinsice büyüyen bir tümör misali oluyor ayrılık.
Dönülmez akşamın ufkunda...
Dışarıda o kadar güzel kız görüp “Hiç mi biriyle sevgili olamam.” diye soruyorum kendi kendime. Eskiden işim ve param yoktu, şimdi ise şansım ve zamanım yok...
her şey her daim söylenmiyor susmak en iyi çözüm o halde
Söylüyorum, başladım.. bir hafta kadar sürer..
Bi kısmı da size gelecek, topuzu kaldırdım valla..
Bana niye geldin yahu
Sen demedim, siz dedim.
İçime atmam insanların yüzüne karşı söylerim. Ama soruyu bi düşündüm de harbiden sadece insan değil başka bir konudan da diyecek bir şeyim yok içimde olan bir şey. Çok şükür.
Beklerim demiştin lan hani neredesin? Sevmek öyle kolay olmuyormuş işte her yiğidin harcı değilmiş bi sevgiliyi ısrarla yüreğinde taşımak. Buradan ona selam söylüyorum
Eski sevgilime söylemek isterdim. Senin narsist bir yaratık olduğunu anladım ve senden kurtulduğum için çok mutluyum..
Genelde içime attığım şeyler, büyük bir sinirle patlıyor; işte o zaman herkesin kalbini kırıyorum. O da iyi olmuyor tabii.🤦🏻♀️
Söylersem ortalık karışır, hükümet düşer. Yok bende kalsın daha iyi.
Hepsini yüzyüze söylüyorum zaten içimde kalan bişey olmuyor 😀
Doğru diyorsun içimizde birikinci daha kötü oluyor
Söyleyecek söz yok ilahi adalet herkese yaşattığını yaşatıcak efendim 🙂
Ben zaten fazlasiyla dobra bir insanim. Cok icimde tutmayi sevmem.🙃
Hiç öyle bişeyim yok aklima geleni söylüyorum artık 29 yaşından sonra böyle bi özellik yüklendi
Yani soylemedigim bir şey yok ben tutamam zaten kendimi :))
Sesli düşünebildiğim bi arkadaş var sağolsun ona döküyorum ben içimi sjsj
Bu konuda içinde tutugum hiç bişey yok herseyi söylerim bana dert olcagına onlara olsun
Söyleyemem kimseye güvenim yok insan kocasına bile guvenmiyorken başkasına nasıl içini açsın...
Arkadaşlar bu KS’nin uygulamasını indirdim de uygulama içinden kullanıcı adı arattığım zaman bulamıyor neden acaba?
Yok öyle olmuyor. Bazen öyle şeyler düşünüyorum ki ölene kadar söylemem
Bu kızlar niye bu kadar nazlı bu kızlar pesinden koşuluyor diye neden bu kadar havalı
Şu Erdoğan ne zaman gidecek ula 😅
Canları cehenneme ne diyim ya
İnsanlar çok geri akılı
Kızlar soruyor değil mübarek Kırmızı Oda sanki😂
Yok ki içimi kemiren bisey🤷♀️
Ben dobrayım burada ne düşünsem söylerim
Sır , sır olarak kalmak zorunda ölene kadar.
Benim söyleyemedim hiçbir şey yok söylerim direkt
İçimde tutmam. Allem eder kallem eder söylerim.
Bazen susmak daha hayırlıdır :))
Burası kaç karakter alıyor… 😅😅
Görsellerden belli oluyorsun sen olduğun
Valla burada bile yazamiyorum o derece
Aşamadığım bir güven sorunum var
Tamam söylerim olursa 😀
Kime ne diyeyim ki boş geliyor artık...
Ne fayda var ki
Gerekirse söylerim..
Oooo damardan bir soru bu ya :)
Senin... Desem çok kırıcı olur mu
En güzeli