Genç yaşta para, başarı, hırs hiçbir şey motive etmiyorsa bu boşluk ve umursamazlık neden oluyor?

Yaşım çok genç varlıklı bir ailede de doğmadım ama mutluluk deyince aklıma mal mülk gelmiyor uzun zamandır mutluluk üzerine düşünüyorum beni ne mutlu ediyor diye belki onaylanmak, başarı ya da ailemi gururlandırmak olabilir ama tam kesin bir cevap yine bulamıyorum. Hep öleceğimin bilincindeyim sanki yarın ölecek gibi yaşıyorum her gün öyle rütbelere falan da artık önem vermiyorum karşımdaki insanı son kullanma tarihi olan bir canlı olarak görüyorum eskiden çok büyük hırslarım vardı o plaket alınacak, şu sınavdan yüksek alınacak, en güzel ben olacağım, en çok beni sevmeli gibi sonra baktım hep benden daha iyileri var (tabi kötüler de) e bunlar gelip geçici bazen çok yalnızsın ve ne için bu kadar stres yapıyorsun şeklinde düşünmeye başladım.

Ama dezavantaj olarak motive olacak bir şey bulamıyorum

Güncellemeler
4 ay
Ben depresyonda falan mıyım? Ama hiç olmadığın kadar enerjik bir kişiyim de şu aralar ortamları en çok güldüren en çok sesi çıkan kızım ama sonra gece olunca ya da yalnız kalınca boşluk gibiyim
Genç yaşta para, başarı, hırs hiçbir şey motive etmiyorsa bu boşluk ve umursamazlık neden oluyor?