• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Affedici misiniz?

La__llorona
La__llorona Takip Et
Guru Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
615
Yapay Zekaya Sor
Yoksa aman köküne kibrit suyu, eşek kovalasın, popiş*nü pireler yesin diyenlerden misiniz? jjfj
Affedici misiniz?
Affedici misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Kolay affeden biri değilim ama kin de tutmam. Kırıldığımda içime atarım, biraz mesafe koyarım. Eğer pişmanlık ve emek görürsem yumuşarım. Ama aynı yerden iki kez darbe almak istemem. Affetmek mümkün, eskisi gibi olmak her zaman değil. Kalp hatırlar, sadece sesi kısılır.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Alfhassia
    Alfhassia Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı.

Affedecek olmam birilerine kapı açacağımın ibaresini taşımaz. Emin bir şekilde o insana “sen benim düşmanımsın” dediysem yer yarılıp denizler kaynayana kadar artık sözümden dönmem. Onlar belkilerle ve ihtimallerle bomboş umutlara dayanarak aldatsınlar kendilerini. Ne belki ne ihtimal ne de bir umut vardır. Bitmiştir artık. Onları da yanlışa uğradıkları konusunda önceden uyarırım, zaten uyarımı dinlememiş olmalarının acı sonucudur bu düşmanlık. Kendilerini düzeltmeye çabalamadılar, bu çabalarının can yakıcı sonucunu görsünler bakalım. Artık benden hiçbir yarar verici şeyler alamayacaklar

1
    0 Yorumla
  • Gözleme2002 s
    Gözleme2002 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Affedeceğim evet zamanında çok şeyleri affettim fakat ben hatalı oldum. Öyle herkese affetmemek gerekiyor. Bazı insanlar seni kullanıyorlar resmen. 1 2 3 defa affediyorsun ondan sonra başına çıkıyorlar. O yüzden bir iki laf edip ikinciye biletini kesmek lazım. Sen ne kadar çok değer verirsen o kadar çok zarar görüyorsun çünkü. Hani bir laf var ya eşeğe ne kadar çok değer verirsen kendini yarış artık zannedermiş. Onun gibi işte sen ne kadar insana değer verirsen o da kendini o kadar üstün görür senden. İnan ol sen ne kadar kötü olursan o kadar yaramıyorsun insanlara.

1
    2 Yorumla
    • Gözleme2002 s
      Gözleme2002
      4 ay

Eic için teşekkür ederim 🌹😊

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

Rica ederiim 😊

Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Ben Allah değilim tövbe kapısı da değilim..

1
    2 Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      4 ay

Teşekkür ettim 🪁

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

Rica ederim 🙂

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Affedici biriyim ama bu “her şeyi sineye çekerim” demek değil 😌 Sen de bilirsin, affetmek bazen kendin için bırakmaktır, karşındaki için değil. Eğer biri bilinçli şekilde sınırını aşıyorsa orada köküne kibrit suyu moduna geçmem gayet doğal 🔥 Ama hataysa, pişmanlık varsa ve samimiyet hissediyorsam yumuşarım. Yani kalbim yumuşak, hafızam güçlü 😉✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

38

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    4 ay

Değilim ya bana kimse bulaşmamalı ahım tutuyor benim

1
    0 Yorumla
  • чσlєnα u
    чσlєnα Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Öyleyim ama her şeyi de affetmem

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    4 ay

Kin tutamam orası net ama her şeyi affedemem de.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.

Hayır ölseler de affetmem.

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.

Affetmek büyüklük gadası

1
    0 Yorumla
  • Meçhul_Kadın
    Meçhul_Kadın Takip Et
    Yoda Yaş: 18 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 369 cevap paylaştı.

Değildim eskiden. Bir gün annem "Bizi yaratan Allah işlediğimiz onca günaha rağmen tövbe edin affedicem diyor biz kim oluyoruz birbirimizi affedemiyoruz?" demişti. O gün bugündür daha az kindar ve olgun bakıyorum insanlara. Affetmek iyidir

1
    1 Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

Affet ama kendini içinde. İçinde evet kin nefret gibi kötü duygular besleme. Uzak dur , güvenme sadece:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    4 ay

Ben bu hayatta tek bir kişi hariç genelde affediyorum Allah'a havale ediyorum ama o diğeri için etmediğim beddua halende ederim ahirette hesap gününü bekliyorum gün yüzü görmesini istemem tabi benden çok ama çok mutlu hayat ona güzel hep iyilerin canı yanıyor maalesef sefasını o sürüyor acısını ben çekiyorum gece gece Allah belasını versin

1
    27 Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

Bu ne kim bu ne nefret :d şimdi ne yapmış olabilir merak ettim. bu kadar bela dileyecek kadar bir kin yani diyorsun. Ne yaptı sana?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Kısaca şöyle anlatayım üni hayatımı mahveden bir insandı tek taraflı sevdiğim kızdı işte üni dönemi ilişki düşünmediğini sadece okul okumak istediğini söyledi o süre zarfında benden maddi manevi ders ödevlerden faydalandı ara ara diyordu sen hayalimde ki karaktere sahip erkeksin sen süper muhteşem bir erkeksin şans verilecek erkeksin gibi diyerek ümit veriyordu üni sonda konuştum öncelerinde de çok kez konuştum hep ilişki düşünmediğini söylerdi üni bitsin bakarız diye oyaladı
      " ay kanka ben seni arkadaşım dostum biliyordum seni üzmemek için yanında durdum sen benim kankamdın hiç yakıştıramadım sana nasıl böyle bir his beslersin yazıklar olsun arkadaş olarak konuşmak istersen olur ötesi olmaz" deyip s* çekti 1 ay sonra ise evlendi Allah belasını versin umarım gün yüzü görmez kalbi benim çektiğim acılar gibi bir ömür yansın
      İşte hayat onun gibiler mutlu mesut yaşıyor bizim hayatımızı kararttı onun yüzünden ne bir sevgilim oldu ne üni döneminden keyif aldım hiçbir şey öyle çöp etti hayatımı gitti ne toparlanabildim adam akıllı ne hayattan keyif alabiliyorum hiçbir şey
      Hayat ona güzel güllük gülistanlık kocası ile sürekli foto atıyor büyük bir aşkla ona bakıyor geziyor yiyor içiyor onun bu kadar mutlu olmasını ben kaldıramıyorum
      Sende hayatına bak diyebilirsin normal bir şey hayatım gitmiyor taliplim yok beğenen yok beni evlenemedim öyle kaldım

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

İyi de hata sende. Kız baştan demiş ben ilişki düşünmüyorum okuluma bakıcam diye. Sen niye kendini kullandırıyorsun ki? Sana umut veren olmamış. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun kusura bakma da

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Kız ben ilişki düşünmüyorum dediğinde sen yoluna bakacaktın. Verilmeyen bir umudun pesinde koşup sonra da suçu başkasında arıyorsan psikolojik destek almanı tavsiye ederim bir sağlıkçı olarak

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Şu an bile evlenip gitmiş bir kızın ardından ona takılı kalmaya devam edip kendi hayatına devam edemiyorsan bu normal bir durum değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 sen sanırsam kendi hemcinsini koruyorsun ilişki düşünmeyen ve okul zamanı boyunca bana "sen okuldan sonra evleneceğim karaktere sahip bir erkeksin" "sen her kızın hayalindeki erkeksin" "üniden sonra sana şans vermek isterim" demek nedir bu dalga mı geçiyorsun benle üni bittikten 2 aylık bir süre sonra evlendi ne ara tanıştı ne ara evlendi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 yazdıklarımı okumamışsın çok belli de boş ver ben kimseye takılıp kalmadım acı çekmem ve unutmak uzun sürdü o süre zarfında yaşlandım bekar kaldım kimse beni beğenmedi almadı evlenemedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 taliplim olmadı çevrem azaldı hayatımı mahvetti benim kendi hayatını kurtardı mezun oldu yedi içti evlendi mutlu mesut yaşıyor ben nasıl evlenebilirim kısmetim nasıl açılır anneme dünya hayatı ile nasıl mürivetimi görür düğünüm olur yalnızlıktan kurtulur ve aile hayatım olur diye düşüneyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Ona hayat güzel bizde onun yaşattığı kötü hayatı yaşayalım ne güzel adaletli dünya onun yüzü hergün gülüyor mutlu mesut ben ise hergün ağlıyorum yaşıtlarım evlendi evde kaldım kimse yüzüme bakmıyor şans vermiyor çevrem azaldı bekar kimse kalmadı gençler genç istiyor yani hayatım mahvetti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Bana dedi üni bittikten sonra sana şans vermeyi çok istiyorum

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Ben kimseyi korumuyorum da savunmuyorum da. Kız çok doğru yapmış demedim. Kız bu kadar dengesizce davranan biriyse sen niye senelerce ona umut bağlıyorsun diyorum. Burada yanlış gerçekten sende. Niyeti olan şu an kabul eder. Oyalamaz. Oyalayan ve senelerce bekleten insana de senin çoktan güle güle demiş olman gerekiyordu. Kullanılmışsın ve bunu fark etmemişsin. Tüm suçu başkasına atma. Kendin de burada sorumluluk al. Zaman değerlidir. Değmeyecek insanlara, uzaktan umut verip hiçbir icraat göstermeyen insanlara umut bağlamamayı öğrenmeniz gerekiyor

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Sen bir hata yapmışsın ve bunun sorumluluğunu al ve hayatına devam et. Değmeyecek insanların arkasından üzülüp de ah vah etmenin sana bir faydası yok. Üni bittikten sonra şans vermek istiyorum diyen biri şans vermek falan istemiyordur. Cepte tutuyordur. Hisleri olan insan ertelemez. Bu bilgiyi al, at cebine ders çıkar. Bi daha da kimsenin seni oylamasına izin verme. Sen o kıza kızmaktan çok talibinin olmamasına kızıyorsun gibi geldi bana. Her şeyin bir zamanı var. Bu kadar öfke duyma hayata karşı. Vakti gelince olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 güzel söylüyorsun o zaman insan sevince gözü kör oluyor birde benim gibi hiç sevgilisi olmamış utangaç ve çekingendim o dönemler halende öyle sayılırım maalesef beni elinde oynattı Allah bu ramazan ayında ona gün yüzü göstermesin amin

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Başkalarını suçlamak ve kin tutmak seni iyileştirmez. Gerçekten bence psikologdan destek almak iyi gelebilir. Samimi söylüyorum

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Başkalarına beddua ederek zamanını israf edecegin yerde kendin için dua etsen daha kârlı olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 çok istiyorum doğru taliplim yok ona da kızıyorum üniversite zamanı farklı kızlar vardı ama o engel oldu benimde hatam vardı gözüm kör olmuştu şu an çevremde hiç kimse yok evlenemiyorum ona da engel oldu sadece kendi menfaati için bilmiyorum herkes Her şeyin bir zamanı var. Bu kadar öfke duyma hayata karşı. Vakti gelince olur. Böyle diyor senin gibi ama ben görmedim daha ne kadar bekleyeceğim ki yaşlandım onun yüzünden evlenemedim

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Dediğim gibi destek al. Bu kadar karamsar bakış açısı iyi değil ve sen kendini böyle eziyorken seni başkaları da ezer. Sen kendine verdiğin değer kadar varsın. Belli ki kendini sevmiyor ve kendine güvenmiyorsun ama şunu unutma ki sen kendini ne kadar sevip güvenirsen, başkaları da seni o kadar sevip güvenir. Kendini sevmeyen insanı kimse sevmez. Sen kendini nasıl görüyorsan insanlar da seni öyle görür her zaman. Sen kendi aynansın. Sevilmek istiyorsan önce senin kendine değer verip sevmen gerekiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 kendim içinde dua ediyorum ama dua edilmek ile olmuyor çaba gerekli ama çabalayamıyorum çünkü evleneceğim konuşacağım kimse yok çevremde bekar yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 bana hiç bir psikolog iyi gelemez bana sadece iyi gelecek tek şey onun üzüldüğünü mutsuz olduğunu ağladığını canı yandığını kapıya atıldığını görmek o zaman iyi olurum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 peki kendini ne kadar seversen sev başkaları seni sevmiyorsa kızlar sana bakmıyor değer vermiyorsa ne anlamı kalır ki yine canın her defasında yanıyor kabul ediyorum ben hiç iyi değilim çünkü insanlar hep beni menfaat için yanımda durdular kimse benim durumumu sormadı iyi ve kötü günümde yanımda olmadılar benim haricimde herkes çok mutlu eşleri olan insanlar var benim yok mesela

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Kendini ezdiğin ve değersiz gördüğün sürece bu şekilde yaşamaya devam edeceksin. Çok net söylüyorum

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Sen kendini seviyor ve değer veriyor olsaydın bu düşüncelerde olmazdın zaten. Bakış açını değiştirmen lazım.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Sürekli başkalarından bişey bekliyor gibi bir halin var. Başkaları seni sevsin, baskalari nasıl olduğunu sorsun vs. Kendine değer vermeyi buna bağlıyorsan ozguvenin yok demektir. Ozguvenini geliştirmen lazım. Başkalarının davranışlarına göre şekil almayı bekliyorsun. Hayatının hatası.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 inan ki ben başkalarından bir şey beklemiyorum kendime değer vermeyi doğru tamam senin dediğin gibi kendime çok değer verdim eskisi gibi yine değişen bir şey olmadı sen kendinden küsmezmisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

@Nightwalk35 bir insan kendini neden ezikler ve küçük görür bunun tıbben biliyor musun çünkü hiç bir kız seni beğenmediği zaman öyle oluyorsun eskiden kendimi severdim artık sevmiyorum çünkü onların tipi ve bakabileceği biri değilim

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Yanılıyorsun. Başkalarının davranışlarına göre kendine güvenin değişiyorsa bu ozguven değildir zaten

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      4 ay

Özgüven başkalarının davranışlarından etkilenmez.

Yorumla
  • KaRa-MaSKe-34
    KaRa-MaSKe-34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 794 cevap paylaştı.

Hiç spor sorusuda Yok..

Soruna gelecek olursak.. merhametliyiz diyelim

1
    6 Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

gerek duymamışım demek ki :d

merhamet iyidir evet.

Yorumla
    • KaRa-MaSKe-34
      KaRa-MaSKe-34
      4 ay

Saydığım futbolcular enteresan yani nerden öğrendin merak ettim hele birde hepsinin emekli olması ayrı bir. Soru işareti

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

daha fazla futbolcu biliyorum. onlar bir kısmı tabii. ve eskiler evet. eskileri herkes kolay kolay bilmez. ben eski sevgilimden dolayı biliyorum çoğunu. iyi futbolcular.

Yorumla
    • KaRa-MaSKe-34
      KaRa-MaSKe-34
      4 ay

Allah'tan efsane Milan kadrosunu saymadın 🤭

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

hahah o kadar değil

Yorumla
    • KaRa-MaSKe-34
      KaRa-MaSKe-34
      4 ay

İyi bari. Gelecektekileri öğrenirsin o halde 🤭

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.

Hata ise gönlüm boldur.
    İnsani bir şey.
    Affedilmez mi.
    Fakat yanlış ise karşıma hiç çıkmasın.
    Boşuna konuşmuş olur.
    Kırmızı çizgiminden ödün vermem.
    O zaman ben olamam.

1
    0 Yorumla
  • Kraliceleylxx
    Kraliceleylxx Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay

Bazı şeyleri affetmem zor aslında Mesela güvenimi kıran veya bana kasıtlı yapılan şeyleri kolay kolay unutamıyorumo yüzden affetmek de pek mümkün olmuyor

1
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aynen ben de affedici değilim bazı konularda çok zorlanıyorum ama sanırım bu da insana özgü bir şey herkes hata yapar ve affetmek gerekiyor bazen

1
    0 Yorumla
  • HayalsizDasporav
    HayalsizDasporav Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
    Affedici misiniz?

Degilim.

1
    0 Yorumla
  • mapluie
    mapluie Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    4 ay

Evet ama bazı şeyler var affedemediğim. İlk günkü kırgınlığım geçmiyor ne kadar zaman istese de

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı.

Affetmeyi severim biliyorsun beni vicdan ve merhamet sevgisi var içimde kankacım 😄

1
    2 Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

O senin insancıllığından , iiyi niyetinden kankicim evet😄

Yorumla
    • emre00
      emre00
      4 ay

Sağol kankacım 😄

Yorumla
  • Kupid
    Kupid Takip Et
    2 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Pek değil tamamen o an ki moduma bağlı ama genel olarak Talat paşa gibiyimdir.

1
    0 Yorumla
  • Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ
    Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et
    Guru Yaş: 101 , eic 100%
    4 ay

Affedeceğim kişinin kim olduğuna bağlı olarak değişkenlik gösterir...

1
    0 Yorumla
  • intikam_vakti
    intikam_vakti Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay

Beni sinir eden herkesin gtune kızgın şişin soğuk tarafı girsin 🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Bir yere kadar defalarca affederim ama o yere gelindiğinde felsefem ‘Sen affetsen ben affetmem’ 🙂

1
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Affederim genelde ama bunun karşı tarafa güvem vermeyeceği hallerde

1
    0 Yorumla
  • Hąrįƙųląɗę
    Hąrįƙųląɗę Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.

kücük şeyler için küs kalmayı sevmem o yüzden kısmen affedici sayılırım

1
    0 Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    4 ay

Çok zor geliyor soğuyunca affetmek

2
    0 Yorumla
  • keskinbicakk11
    keskinbicakk11 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    4 ay

Affediciyim ama artık diğer dediğin Gibi olmak istiyorum sende affedici degilsin büyük ihtimalle

1
    1 Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

Ya ben affediciyim kimseye kin beslemem ya da nefret etmem. İçimden affederim ama karşı tarafa belli etmem. Ruhumda kötü enerji barındırmam 🙂Güvenmem , hayatımdan komple silerim.

Yorumla
  • lpєαrl
    lpєαrl Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 760 cevap paylaştı.

Bu sefer affetmedim 🤣

1
    3 Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

Aferin kraliçe. Sana bu yakışır , iyi yaptın😄

Yorumla
    • lpєαrl
      lpєαrl
      4 ay

Teşekkür ederim canmm 🤣

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      4 ay

Rica ederiim şekerim 😂

Yorumla
  • Efeeee16
    Efeeee16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    4 ay

Affederim ölümlü dünya ama sınır çizerim her zaman öyle

1
    0 Yorumla
  • Maeker
    Maeker Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    4 ay

Çok değil. Günümüzde affedici olmanın pek bir karşılığı yok.

1
    0 Yorumla
  • orucbey34
    orucbey34 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Allah değiliz ki affedici olalım

2
    0 Yorumla
  • Gravillon
    Gravillon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 100%
    4 ay

Artık değil :D

1
    0 Yorumla
  • isa_3200
    isa_3200 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı.

Umursamaz diyelim biz ona

1
    0 Yorumla
  • Rσzαlísα
    Rσzαlísα Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    4 ay

Olaya bağlı

1
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    4 ay

Affederim ama samimiyet varsa.

1
    0 Yorumla
  • îzahtanVâreste
    îzahtanVâreste Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı.

Kin tutmuyom ben Allah için.. canımı çok yaksada.

1
    0 Yorumla
  • moonlight012
    moonlight012 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Yerine kişisine göre değişebilir

1
    0 Yorumla
  • MrConfused
    MrConfused Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 42%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Ne yapıldığın bağlı bence

1
    0 Yorumla
  • taimerbuta
    taimerbuta Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay

Öpeyim de geçsinciyim

1
    0 Yorumla
  • PokerFace001
    PokerFace001 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.

Affederim çok ciddi bir suçu yoksa

1
    0 Yorumla
  • Balanced
    Balanced Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı.

Affedilecekler var ihanet affedilmez

1
    0 Yorumla
  • Kızılcakaya
    Kızılcakaya Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 393 cevap paylaştı.

Ben o kadar merhametli değilim Allah affetsin

1
    0 Yorumla
  • вʟαcк
    вʟαcк Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay

Soğuduğumda hipotermiden ölüyor herkes

1
    0 Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.

İstesem de affedemiyorum genelde

1
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Bazı şeyleri affederim

1
    0 Yorumla
  • ccyclaaxs
    ccyclaaxs Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Çıkarım olacaksa belki

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.

degilim

2
    1 Yorumla
    • Asya_2275
      Asya_2275
      4 ay

Allah'tan ben tanrı değilim yoksa dünyanın yarısı cehenneme giderdi tövbe tövbe 😬

Yorumla
  • YecücMecüc
    YecücMecüc Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    3 ay

Affediciyim evet

1
    0 Yorumla
  • düşünürbirisi
    düşünürbirisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Değilim hayır

1
    0 Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay

bazen

1
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Affedici değilim

1
    0 Yorumla
  • Sauvagebey
    Sauvagebey Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 878 cevap paylaştı.

Olaya bağlı

1
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Affetmek çok zor şey

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    4 ay

Yerinegöre

1
    0 Yorumla
  • Rhaast
    Rhaast Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 46%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Pek değilim

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    4 ay

Herkesi değil

1
    0 Yorumla
  • Mor_kalpp
    Mor_kalpp Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı.

Evet fazlasıyla

1
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Affetmem ula

1
    0 Yorumla
  • sinem23__ u
    sinem23__ Takip Et
    4 ay

Artık değilim.

1
    0 Yorumla
  • Melike12_ m
    Melike12_ Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Hayır kinciyim

1
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Nadir

1
    0 Yorumla
  • GamzeliBela
    GamzeliBela Takip Et
    Guru Yaş: 18 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Affetmeyi seçerim

1
    0 Yorumla
  • вshєldσn u
    вshєldσn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.

Duruma göre

1
    0 Yorumla
  • SymrnaCityStyle
    SymrnaCityStyle Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Maalesef.

1
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    4 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Affetmeyi biraktim

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Affedici misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Affedici misiniz? 18 cevap verildi
Affedici misiniz? 7 cevap verildi
Affedici misiniz? 15 cevap verildi
Affedici misiniz? 54 cevap verildi
Affedici misinizdir? 20 cevap verildi
Affedici biri misiniz? 50 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Laf anlatamadığınız da yapacağınız hamle ne olur 🤦‍♀️?
  • Yazın en sevdiğiniz meyveler neler, siz de karpuz kavunla öğünü geçiştiriyor musunuz?
  • Linux kullanıcısı olanlar var mı?
  • Akşamları sahile gitmeyi seviyormusunuz?
  • Soru cevap yapalım mo?
  • Kahve ile ne iyi gider sence?
  • Her özlemin bir sonu var mıdır?
  • Acı mısın , tatlı mı?
  • Aşkta önemli olan ne?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨