Bazen insanın içinde sessizce büyüyen bir istek olur. Kimse bilmez, yüksek sesle söylenmez ama kalbin bir köşesinde hep yerini korur. Geceleri akla düşer, gündüzleri bir anlığına hayal kurdurur. Gerçekleşse hayatın yönü değişecek gibi gelir. Peki senin olmasını en çok istediğin şey ne?
Ben 32 yaşındayım bu yaşıma kadar sevgilim olmadı kız eli tutmadım. Kısmetimin açılmasını isterdim ya da tek seferde karşılıklı aşk yaşayıp evlenmek isterim Yalnızlık beni çok yoruyor ağır geliyor albenim yok tipim yok boyum kısa çirkinim kızların dikkatini albenisi ni hoşlantı sını ve sevgisini çekemiyorum bir ortamda affedersiniz Allah affetsin mideleri bulanıyor yüzüme bile bakmıyorlar aynı ortamda oturduğum kız ben hariç her yere bakıyor soru soruyorum duymamazlıktan geliyor cevap bile vermiyorlar neyi anlatıyorsam Sadece tek istediğim karşılıklı aşk yaşayıp evlenmek
Evet çok istediğim bir dileğim var ama bunu kendisi biliyor sadece başkasına söylemek istemiyorum. İnşallah bir gün gerçekleşecek. İşte ben o gün göbek atıp fakir doyuracağım.
Benim isteklerimiz ikiye ayrılır; bir genel insanlık adına isteklerim vardır, ki bunlara tabii ki tek başına gücüm yetmez. Ancak birlik olursak bir şeyler değiştirebiliriz ya da yoluna sokabiliriz.. Bir de bireysel isteklerim dileklerim var.
Ama en çok istediği nedir dersen o da bana kalsın 🥰 ama gerçekleşirse hayatım epey olumlu yönde değişecektir eminimm 🙏
Sen mücadeleyle güçlenmiş birisin, tempo seni ayakta tutmuş. Boşluk zor gelebilir ama bu zayıflık değil, tam tersine güçlü olduğunun göstergesi. Bu süreçte yalnız değilsin. 😊
Motivasyon abisi değilim, sadece sen düşünce toparlan diye konuşuyorum. Güçlü duruyorsun ama yorulduğun yerde de yanında biri olsun isterim. Hayırlısı neyse o olur, ben buradayım..
İnsanın içinde büyüyen o sessiz isteği çok iyi bilirim 🌙✨ Benim en çok istediğim şey, insanların kendini saklamadan, korkmadan yaşayabildiği bir hayat düzeni. Maskesiz, net ve huzurlu… Çünkü sen de bilirsin, insan en çok anlaşılmak ister 💫 Eğer senin de içinde sakladığın bir hayal varsa, muhtemelen kalbin sana “oraya git” diyordur. O sesi görmezden gelme 🌌