Ben mi göremiyorum gerçekten, herkes neden bir ergen kafasında? Nerede böyle erkekler, ne yapıyor?
3 ay
İyi geceler.
Üzgünüm ama hiç zor değil.
İnsanoğlu görmediği veya görmek istemediği bir şeyin olmadığını söylemekten vazgeçmemeye devam ediyor. Bunun fark edilmeyeceğini sanmak çok acı.
Bu nedenle yargılandığını düşünen bir kesim hala var.
Ve hala daha biz kadınları yargılamayın diyen hayli fazla bir kesim var.
Dediğiniz , tarif ettiğiniz durumda birinin değişime ihtiyacı yoktur ki , çünkü olmuş olandır. Bunu söylememdeki asıl neden.
Kadının değişime çok fazla açık olması kendi değişirken beraberindekini ilk başta tercih ettiği şekilden başka bir şekle sokma isteği.
Ve bu öyle bir hal alıyor ki.
Canı sıkıldıkça saç rengini değiştirdiği gibi değiştirmek istiyor.
Kadın için çok normal bir durum bu fakat bir adam için tercihinizi inkar etmiş durumda hissettiriyorsunuz.
Sorunların asıl başladığı nokta.
Bir şeyi kabul etmek haklısın demek değildir.
Bir sorunu hatadan yanlışa varmadan çözüme ulaştırmaktır aslında.
Eğer bir şeyi gerçekten istiyor ve tercih edebileceğine inanıyorsa bireyin kendisi , bunu talep edeceği kişiden önce kendisinde denemelidir. Acaba ne derece yapabiliyor.
Mesela ilgi , sadakat , samimiyet , memnuniyet gibi.
İnsan (kadın veya adam) sıradan olamayacak kadar değerli bir canlıdır.
Hem cinslerinin yorumuyla bir şeyin doğruluğunu oluşturmamalı.
Ambalaja bakmaktan vazgeçmeli.
Eril enerjisi yüksek birini istediğini söyleyip değiştirmeye çalışmamalı.
Kendisinin yapamayacağı bir şey ile ilgili ne karşı taraftan bir talepte bulunmalı , nede kendini beklenti içine sokmalıdır.
Karşı cins eğer erkek arkadaşının / eşinin yanında ilgi veya dikkat çekmek amacı ile tavır , hareket , giyim tarzını normal karşılanmasını bekliyorsa ne o kişinin ahlakına inanılır , nede onun evet diyeceği kişinin ADAMlık vasfına erişmiş olmasına inanılır.
Bir kişi (cinsiyet fark etmeksizin) özel hayatı sosyal medya odaklı şekil alıyor ve yaptığının doğru olduğunu bu ve benzeri şeylere bakarak belirleniyorsa tercihin sonu hiç değişmez.
Adam dediğin kavga etmez.(Tartışır.)
Sonuç odaklıdır.
Otur konuşalım der.
Orta yol bulalım der.
Çözmemiz lazım der.
Ben bunu istedim olacak demez.
Beni sen yönet lafını kadından duymak istemez.
Ben bunu düşünüyorum, senin fikrini merak ediyorum der.
Farklılık arar.
Adamın seveceği kadına özel olabilmesi , kadının adama özel olduğu kadardır.
Yatak odasını paylaşan birinin sadık olamayacağını adı gibi bilir.
Amacım birini veya birilerini suçlamak veya konunun sonunda haklısınız söyleminde bulunmanız değil.
Amacım neden gönülden geçen isteklerin yapılan tercihlere denk gelemediğini göstermektir.
Yukarıda Söylediğim her şey memleketimizde oldu.
Hepimizde izledik.
Bir şeyin kötü olduğunu bilmek yetmez. Aynı seviyede kötü olana kötü olduğunu hatırlatmak tepkisiz kalmamak gerekir.
Çünkü sessiz kalmak kötü olana destek vermiş olmaktır.
Tepki verelim ki farkınızı bir başkası görsün.
Sessiz kalarak veya sıradan biri gibi görünerek kimseye kendinizi gösteremezsiniz.
Bakın bakalım sonra bir köşede oturup bekleyen adam veya adamlar ilk adımı nasıl atıyor.
Düşmek hiç bir zaman sorun değildir.(Yanlış tercih yapmak adına söylüyorum.)
Mesele düştükten sonra kalka bilmektir.
Yinelemek istiyorum.
Ülkemizde adamlık vasfına erişmiş hemcinslerim olduğu kadar , ne istediğini bilen kadınlarımız var.
Fakat kişi kendi hayatı için alacağı kararları belirleme konusunda hep bir üçüncü kişiye kendini muhtaç zannediyor.
Lütfen , yapacağınız tek şey düşünmek.
Analiz etmek.
Sorgulamak.
Kendini fark etmek.
Başkalarının nasıl mutlu olduğuna bakarak kendi mutluluğumuza veya huzurumuza giden yolu belirlememek gerekir.
Bu soruyu sorduğunuz ve yanıt verme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.
Tekrar iyi geceler.
Kadınlar kendilerine çeki düzen verdiğinde bak göreceksin ki, erkekler de düzelicek...
Topluma ve sosyal hayata yön verenler genel anlamda kadınlar, erkekler ise sürekli onların peşinde sebebi ise belli, asıl sorun herkesin kaliteli karakter olsun diye düşünmüyor en güzeli en fiziklisi olsun derdi, hep bir gösteriş felan, kadınlar da hep o gösterişin peşinde, önce kadınlar düzelmeli ki erkekler düzelsin. Yoksa bu döngü böyle devam eder...
Unutmaki kim neyin reklamını yapıyorsa onun fakirdir...
Bence iki tarafta kendi yaşıtları ile aynı sorunları çekiyor işin garip yanı anne babalarımız zamanında tanışmak çok daha zorken onlar hayat arkadası bulup ömürlük olmuşken bizler bu kadar seçenek ve tanışma imkanı varken asla işte hayat arkadasım dediğimizi bulamıyoruz ya çok aceleciyiz ya da eski kalp kırgınlıklarından yenı gelenın kıymetini geç anlıyoruz tanışma seçenekleri artınca galiba işler sürekli tanışmaya döndü umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🌺 🤗
Genelde işimizde gücümüzdeyiz, müsait zamanlarda kafelerde bir kahve içerken görebilir, birşeyleri fikir alışverişi yaparken görebilirsin, akşamları yemeklerde davetlerde belki de biraz fasılda eğlencede nadirende olsa denk gelebiliyoruz, o an tanışmanında pek önemi olmuyor anlık sohbet edebiliyor, ve ya bir şarkıya birlikte eşlik edebiliyoruz aslında heryerdeyiz ancak düzende insanlarda çok bozuk olduğu için arada kaynayıp gidiyoruz :)
Biraz hayal kırıklığı var sesinde, onu hissediyorum 🌿 23 yaşında çevrene baktığında çoğu erkek sana yüzeysel geliyorsa bu senin seçiciliğinle ilgili olabilir. Sen zihinsel derinlik arıyorsan, ergen tavırlar doğal olarak gözüne batıyor. Ahlaklı ve zeki erkek var ama genelde kalabalığın içinde bağırmazlar, daha sakin ortamlarda, üretirken ya da hedeflerine odaklanmış halde olurlar. Sen ortamını değiştirirsen, karşına çıkan profil de değişir ✨🧠
Cevap
43Cevap
zor bu devirde ahlaklı olanı da sevmiyorlar zaten.
Başımızı kaldırıp baksak görecezde neysee şu an hiç o kıvamda değilim ama yok değil bence var
akıllı adam her kadını istemez, seçici oluyorlar.
Şahsen ben de zeki ve ahlaklı kadın arıyorum. Zekâ konusunda üç aşağı beş yukarı uyuştuğum insanlar oldu ancak ahlaklısına da denk gelmek mucize gibi bir şey artık gözümde. Ne diyelim her nasip vaktine esirdir doğru insanı bulana kadar bekleriz.
Maalesef kolay değil. Ama endişeye mahal yok, biz nasılsak öylesi de vardır 🐣
Bulursan bizede haber verde, nesli tükenmemiș diyelim 😃
gunumuzde adamini da kadinini da bulmak zor bence evet.
Kişi neye göre ahlaklı sayıyor o önemli mükemmel kimse yok
Ahlaklı edepli olmak için önce helali ve HARAMI bilecek adam olan. Kendi anasının bacısın olduğu düşünerek hareket edecek karşıdaki kadına ona göre davracak..
Bence zor şu dönemde kadın için de söylüyorum erkek için de söylüyorum düzgün bir insana ahlaklı bir insana kalbinde Allah korkusu ve ahiret inancı ile yaşayan bir insana denk gelmek çok zor
sevgili işleriyle uğraşmam, istatistik, nörobiyoloji, biohack, evrimsel psikoloji, psikiyatri, farmakoloji gibi geniş ilgi alanlarım var. zor değil tanıdığım insan da var
Çünkü onu sitiyen kızlar bulmak zor arz talebi doğrur unutmayın
Affdfhh o zaman iananın bulursunuz
Hanry cavil kim bilmem ama çok var merak etmeyin sadece doğru doğruları yerde arayın ve doğru sorular sorma ile
Umarım bulursunuz
Normal insanlar da çok var ama kızlar tercih etmiyor , sıkılıyorlar
çok zor zaten olsa bulabilsem kendim arkadaş olcam
Karşıt cins böylelerinden çabuk sıkılıyor. 😀
evlilik adamıyım tam şu an evlenmek istediğim kız bunalımda ve konuşmuyor
Zor değil, sen hazır olduğunda o seni zaten bulur.
Ne güzel dilekler, umarım gerçekleşir dilediklerin. 🙏🏼
Bana göre, sorunun bir kısmına bunu eklemen gerekiyordu sanırım. Nasıl bir zeka, nasıl bir ahlak sana yeterli gelir, ona göre değişir.
burada çok bulursun jxjxjxj
Var ama beklentiler farklı
Yoo kadınlar yok şöyle olsın yok böyle olsun anladın mı
Kritlerrin nedir mesela
öyle bir sürü erkek varda parası yok ya da çirkin diye bakmıyorsunuz.. İşte herkes gücü yettiği kadar (kadınlarda dahil) zulüm ediyor sonra zulüm görünce ahlak ve zeka arıyor...
Ben de tam da atatürkün dediği gibi sporcu değilim ama zeki ve ahlaklı bir insanımdır.
Aslında var ama siz görmek istemiyorsunuz kendinizi kandırmayın
Bu çılgın ve saçma ortama arada tek tük girip, sonra çıkıp gidiyorlardır demek ki :) 🤷♂️
Ahlaklı Zeki kadın bulmak kolay mı
Çok istiyorsun baby çooook 🤦🏻♀️
Öylesini ararsak ömür geçer
Hepsi aynı model resmen
Bizi bulmaz onlar shdkskd
Zor bu devirde
kolay
Nerede knk
Öncelikle burada öyle biri bulmak zor evet ama gerçekte sürüsüyle var sosyalles bulursun
Zor değil imkansız
Milyonda birin bizi bulmasını beklicez tabi oda varsa
Karşılığında sen ne veriyorsun
Güneydoğuya git bulursun
Geldim bebişim geldim
Senin yaşında birinin bunu sormasına sevindim
Bu tarzın tutulduğunu düşünüyorlar
Bence çevre değiştirin görürsünüz
Sadece zor değil imkansız gibi
Yalnis yerde ariyorsun
Bulamıyorsan sen öyle ol işte
Hayal dünyasından uyan
zor bu devirde
ikiside bende var
Yoo vardır
Gerçekten zor
Çalışıyorum
Zor değil
Nasip hiç farkında olmadan bulursun
Onlar o güzel atlara binip gitti..
Zor evet
Ciddi ilişki düşüncen var mı?
Burdayım 🤷
Arayışın nedir yani ciddi bir ilişki mi?
Yanii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?