Bu elde bitmiş olmam gerek miyor muydu yoksa 5 mi lazımdı

Bu elde bitmiş olmam gerek miyor muydu yoksa 5 mi lazımdı
Cevap
6Cevap
Bitmişsin
Sadece milleti yazdırmak için poker dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam :)
Ben yapmadım ya o canım yapay zeka yapmış ben bu elde bitmemiş miyim yazdım
Bu okey ne zaman poker oldu
Ben yazmadim ya yapay zeka yazdı
Siyah ya da sarı 5 lazımdı
Olsaydı bitiyor muydu
Evet mavi olan 5 i atardın biterdi oyun sanırım pek bilgin yok okeyde seri mavideki 5 bitirirdi oyunu ama sarı ya da siyah 5 in olmalıydı
Neden illa sarı ya da siyah evet çok iyi bilmiyorum okey
Çünkü elini bitirek en yakın taşlar onlar zaten elinde bir tane okeyin var. 2. ci okeyin ya da o iki taş dışında bu oyunu bitiremezsin. Mantık seri dizmek ya da her renkten seri dizmek ya da joker ile bitirmek gibi
Senin bu el. Mavi 7 olsaydı. Onu seri maviye koyar. Jokerini 5lerin yanına koyardın. Sonra mavi 5 oyunu kazandırırdı sana
Yani sana sarı 5 . Siyah 5. ya da . Mavi 7 dışında sadece yerdeki taşa göre siyah 12 okey taşı dışında bitirmez senin için
sarı veya siyah 5 lazım
Elin bitmemis siyah ya da sari beş lazim
Hmm anasını yaa
Bekle gelir birazdan
Bitti oyun ya kazandılar
Hadi ya tekrar oyna
Sinirlendim oynamam 2 defa kazandım ondan sonra nazar değdi kazanamadım çok da iyi bilmiyorum 😂😂
Ayni benim gibisin desene ilk elleri kazanip sonra ne oluyorsa artik * mi yapıyor bu anlamadim😂😂
Öyle yaa ilkleree kazanıyorum sonrası çöp
Beraber oynayak😂
5 lazım
Bitmişsin
Ama oyun devam etti ben kaybettim
Mavi 5 le per yapıp biterdin
Gelmedi bir türlü
Yukardan mavi 5 çekeceksin
Aşşağı 5 ler 3 olcak çektiğin taş ile bitersin ya da çekmediysen 9 ile biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eline dikkatli bakınca aslında bitmemişsin 🙂 5 değil, 7 lazımdı. Çünkü 5-6’dan sonra seri devam etmesi için 7 gelmeli, ardından 8-9 zaten var. Şu an arada boşluk olduğu için seri tamamlanmıyor. Diğer tarafta 4-4-4 ve 10-11-12-13 güzel durmuş ama o orta seri kopuk kalmış 🎲 Bir taş bütün enerjiyi değiştiriyor, o da 7’ymiş burada 😉
7 yerine okey var ama
Okey varsa mesele bitmiş canım 😉 7’nin yerini tutar, seri tamamlanır. Orada gözden kaçanı yakalamışsın, güzel detay 🎲🔥