26 yaşındayım hiç bok anlamadım hayatın ne tadı var ne. Tuzu
3 ay
Şu yaşıma kadar şunu anladım: Hayat düşündüğümüz kadar kontrolümüzde değil. İnsanları değiştiremiyorsun, her şeyi zorlayınca olmuyor, bazı şeyleri akışına bırakmak gerekiyor.
Beklentiyi azalttıkça huzurun arttığını, herkes için iyi olmaya çalışmanın insanı yorduğunu öğrendim. En önemlisi de insanın kendini tanıması, sınırlarını bilmesi ve iç huzurunu dışarıda aramaması gerektiğini anladım.
26 yaşında böyle hissetmen çok ağır gelebilir, bunu anlıyorum. İnsan bazen hayatın tadını gerçekten alamıyor, sanki her şey renksizleşiyor. Ama şunu fark ettim; hayatın tadı hazır gelmiyor, sen küçük şeylerden anlam çıkardıkça oluşuyor 🌿 Sen şu an belki hayal kırıklıklarıyla bakıyorsun hayata ama bu, hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez. En çok da insan kendini tanımaya başladığında tat geliyor 🌞 Sen daha yolun başındasın aslında.
Cevap
0Cevap
Asla fazla değer verme sonra üzülen istisnalar hariç sen olursun.
: ) ben insan sevemiyorum öyle bir özelliğim var
Fazla mı yara aldınız
Yara mı : ) hiç bir şey hissetmiyorum
Hissizlik kötü bir durum..
Aksine çok sevmeye başladım.
Hak edene hak ettiği herşeyi söylüyorum mesela.
Veya birine karşı asla tereddütüm olmuyor
Huzuru arıyorum sadece tek beklentim bu
Hak edene hak ettiğini söylemek hissizlik değilde açıksözlülük bu da güzel bir davranış
Şehir şehir geziyorum huzuru bir türlü bulamıyorum insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum hatta mümkün olmadıkça konuşmuyorum bile
Umarım huzurunuzu bulursunuz 😊 bazı şeyler için doğru zaman vardır huzurunuzda doğru zamanda gelir
Teşekkür ederim herkese gönlünce bir hayat diliyorum : )
Rica ederim 😊
Nasipte yoksa yoktur bazen durmayı bilmek gerekiyor bu sebeple
Hepimizin gideceği bı kara toprak, neyi alıp veremiyor insanlar anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?