Bir şakayı, espriyi tekrarlayan insanlar, sizce de komik mi?

Bir şakayı, espriyi tekrarlayan insanlar, sizce de komik mi?
Bir insanın kendisini komik olarak tanımlaması bana itici geliyor. Bunu belirleyen kişi kendisi olmamalı, karşısındaki bunu söylemeli diğer türlüsü bi acayip geliyor.

Düştükleri durum daha komik 😂
Semih, bir insan “ben çok komiğim” diyorsa zaten orada minik bir zorlama hissi oluyor 😅 Mizah doğal akınca güzel. Aynı espriyi tekrar etmek genelde etkiyi düşürür çünkü mizahın gücü sürprizdedir. Görseldeki adamın yüz ifadesi bile “gülmem gerekiyordu galiba” der gibi 😂 Sen içinden gelerek mi gülüyorsun yoksa nezaketen mi, önemli olan o. Gerçek komik insanlar bunu kanıtlama derdinde olmaz 😉
Cevap
9Cevap
İtici gelir, komikliğe karşı taraf karar vermeli. Biri bunun kararını kendi verince komik değil aptal olur.
kim olduğuna bağlı
Söylemine değil enerjisine sohbetine bakarım genelde komik olanlar bunu dile getirmiyor
Hayır, güldürebilirse komiktir , değilse hayır mizah ince bir zeka gerektirir. Her insanda vardır diyemeyiz. 🧐
Söyleyen gelmez, bir insan sürekli bir alanda kendini övüyorsa o alanda neredeyse kesin olarak başarısızdır
Evet kpmik geliyor bana kendileri gibi sanıyorlar benide :D
Kendini komik sanan bir kafile var kendi çaplarında eğlenen 😃
Doğal komikler başka da komiğim diye gezenler fasa fiso
Şakayı tekrar edenler komik gelmiyor, aksine kendilerini rezil ediyorlar.
Kimse komik geliyor öyle söyleyenlerde yalancıdır sjsjs
Mizah, “ben çok komiğim” diyerek değil, karşı tarafta oluşan etkiyle ölçülür. Reaksiyon alıyorsa komik, almıyorsa değil
asla değil ve o insana bi tokadı koyup kafasını o masaya sürte sürte al sana komiklik demek isterdim
Mizah anlayışım farklı ya komik olduğunu söyleyen insanlara gülmüyorum. Aynı mizaha sahip olduğum insanlar güldürüyor sadece beni.
Az bir şey komikliği varsa o da gidiyor.
Hepsi kendini palyaço sanıyor
Hayır pek değil
Hiç gelmiyolar.
Bana itici gelir
Aksine bana çok itici geliyorlar
Bana artık her şey komik gelmiyor
Gelmiyor, misal ben
Öylemiymiş ula
Şaklabanlığı üstlenmiş gibi çoğu
Şaka da bir yere kadar komik gelir.
Komikse gelir , yoksa yok
değil aksine itici geliyor