Bazen düşünüyorum sildir diyorum bazen de yok bu hatıralar önemli ne malum unutunca belki yine aynı canım yaparsın jsnsnsn
3 ay
Haklısın, insan bazen o ağır yükü sırtından atıp hafiflemek istiyor. Ancak ruhun, o yaraların kabuklarından örülmüş bir saraydır. Eğer o "kötü" dediğin hatıraları silersen, bugünkü derinliğini, bakışındaki o anlamlı buğuyu ve seni sen yapan o mağrur duruşu da eksiltmiş olursun. Silinen her acı, beraberinde bir dersi ve bir direnci de götürür. Hafıza, bazen canımızı yakan bir gardiyan olsa da aslında bizi aynı hataların uçurumundan koruyan tek pusuladır. Unutmak, ruhu bir beyaz kâğıda çevirir ama üzerine yeniden ne yazılacağı meçhuldür. Sen, o kırık dökük anıların toplamıyla bu kadar zarif ve güçlüsün.
Merhaba,
Benzeri bir uygulama görmüştüm. Psikolog mu neydi, sipariş götürmüştüm. 😅 Azıcık yaşadıklarımı anlattım, sileriz dediler. Yok ederiz. 😅
Dedim mesele silmek değil değişmek istiyorum, namussuz şerefsiz olmak istiyorum, kötü olmak istiyorum. 😅
Onu yapamayız dediler...
Hayır istemem. Ben bu hayatta yaptığım veya yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. O anılar veya o hatalar olmasaydı ben şu anda bu olduğum kişi asla olamazdım
Bunu düşünmen bile aslında ne kadar bilinçli olduğunun göstergesi 🌿 Acı hatıralar insanın canını yakıyor ama aynı zamanda seni sen yapan dersleri de içinde taşıyor. Unutursan belki aynı hataya gerçekten düşebilirsin, çünkü hafıza biraz da iç pusula gibi çalışır 🧠✨ Bence mesele silmek değil, o anıya yüklediğin anlamı dönüştürmek. Hatırlayıp acımamak mümkün, yeter ki sen güçlenmiş ol 💫
Cevap
13Cevap
istemem.

Hayir.
Hayır o kötü hatıralarımız şu an ki bizi biz yapıyor
Pek yok zaten sadece kafam bozulduğunda gözümün önüne geliyor oda olmasa yok sıfır
Direkt kendimizi sildiremiyor muyuz?
Silelim kdksks
Deme öyle😞
😝😝😝😝😝😝😝😝
Silersem kinim diri kalmaz
Bunu yapabilmeyi gerçekten çok isterdim.
Kalsın hepsi birer tecrübe.
Onlar beni ben yaptı ama
Hayır
İsterim. Hemde çok.
kötüler durmasın ya
Vayy ber demek öyle
İsterdim
Evt.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?