Neden Doğu Türkistan'ı magazin kadar konuşmuyoruz? ↗
Size bir soru sorayım mı?
Neden Doğu Türkistan'ı magazin kadar konuşmuyoruz? ↗
Herkese soracak çok sorum olduğunu fark ettiğim anlardayız..
E o zaman bana müsaade
Uçmak isteyenlere çocukluk bırakıyorum ona göre bu emojiyi koyun 🎈

Geldim yanınıza sizi bekliyorum

Sor.
Olur sorabilirsin 🧚♀️
Gençler maddi birikim yaparken özellikle kredi 💳 kartına aylık harcama limiti bırakmalı. Bunun dışına çıkınca 🏦banka uyarır ve üstüne harcama yapmamış olurlar. İhtiyaca yönelik harcama yapmalarını tavsiye ederim. Bunun dışında yemek🍜 dışardan yenmemeli çoğunlukla kahve de aynı şekilde arada bi çıkılabilirler tabi. Yatırım konusunda altın diyorum çünkü güvenilir yatırım aracı bence piyasayı takip edip alım satım kâr oranı karıştırarak Satabilirler ihtiyaç halinde uzun vadede çok iyi. ✨🤏🌷
Rica ediyorum, beğenmene sevindim💓💓
En iyi görüş için teşekkür ediyorum ❤🧚♀️
Evet sor
Öncelikle inancınızı asla kaybetmeyin ve gençlik hiç bitmeyecek gibi düşünmeyin, iş seçiminizi çok iyi yapın size bir meslek kazandırmayacak işlerde çalışmayın, en kötü iş bile olsa bir mesleğiniz ve uzmanlaştığınız bir alan olsun, mümkünse bilgisayar bilimleri gibi geleceğin mesleklerine yönelin, genç yaşınızda yatırım yapmaya, para biriktirmeye çalışın hayallerinizi ertelemeyin, erken evlenmeyin (çocuk düşünüyorsanız erken evlenin belli bir yaştan sonra daha zor oluyor), bir hobi edinin mutlaka zihninizi boşaltacak bir uğraşınız olsun, yalnızlık iyi ve havalı bir şey değil etrafınızda sevdikleriniz, dostlarınız olsun ama kaliteli insanlarla dostluk kurmaya çalışın, en azından size öğretecek bir şeyi olan insanlarla dost olun, sürekli negatif, mutsuz, ben merkezci insanlarla uğraşmaya değmez ne eş ne dost olarak ve son olarak hayat gerçekten çok kısa, 40'lı yaşlarınıza kadar rotanızı oturtamaz iseniz sonrasında artık kendi seçimlerinizi değil başkalarının sunduklarını yaşamaya başlarsınız, hayatınızı elinizden almalarına izin vermeyin, kontrol daima sizde olsun, esen kalın, mutlu kalın...☺🙋🏼♂
Rica ederim yeterki gençler hayatını kurtarsın
Bu arada senin yaşında bereketli olsun ☺🙋🏼♂️
Önemli değil 🌹
EİC için çok teşekkür ederim ☺🙏🏼🌹
Ne güzel bir enerjiyle gelmişsin, içindeki çocuğu bırakıp uçmaya niyet etmişsin gibi hissettim 🎈✨ Soruların varsa demek ki merakın hâlâ canlı, bu da ruhunun genç kaldığını gösterir. Kaybolduğunu düşündüğün an varsa bile, sen aslında kendini arıyorsundur 🌙 Peki söyle bakalım, en çok hangi konuda cevap arıyorsun bugün? 😊
Cevap
19Cevap
Sorabilirsin evet
Yalnızlığı seviyor musunuz, ondan kaçıyor musunuz?
Sevmiyorum, kaçmıyorum.
Sor en zor sorulari aklına ne geldiyse sor dürüstluk damarım tuttu
Duygusallığı atardım kenara, tam mantık kadını olurdum
Cevap vermeme hakkım var mı önce ben bi onu sorayım sana da?
Var ama okundu atacaksanız bende soruldu atabilirim. Ona göre sorayım.
Nasıl yani?😂
Cevapsız bırakmayacaksanız soru sorarım diyorum.
He en kötü boş ver buna yorum yapmayım der geçerim
Soralım bakalım, ruhunuzu hangi hayvanda görüyorsunuz?
Aslan.
Sorabilirsin tabii. Bu arada insan gerçekten uçmak mı ister, yoksa sadece bulunduğu yerden kaçmak mı? 🪁
Zihnimin kapıları açık, merakının rüzgarına bırak kendini. Sorabilirsin tabii, heyecanla bekliyorumm🎈
Kanatlarım, çocukluğumun yüklerini havalandırırdı :)) Eğer o kanatlar bana bahşedilseydi; kim olduğumdan ziyade, sırtımda çocukluğumdan beri taşıdığım o görünmez yükleri birer birer bulutlara bırakan bir "özgürleşen" olurdum. İlk durağım; hayal kurmaya bile vakti ya da cesareti olmamış o küçük halimin yanı olurdu. Omuzlarındaki o ağır yükleri kanatlarımın arasına alır, ona gökyüzünün sadece kuşlar için değil, umut edenler için de var olduğunu fısıldardım. Hiç gidemediğim o hayali yerlere değil, sadece o küçük çocuğun başını huzurla yaslayabileceği en yumuşak buluta uçardım.
Bir haftanın sonunda yeryüzüne döndüğümde ise, sırtımda yükler değil; gökyüzünden çaldığım o hafiflik ve çocukluğuma borçlu olduğum bir gülümseme kalırdı.. :))
🎈 tutunalim, balonumuz uçursun bizi maviliklere ☁️
Gel birlikte göğe bakalım...
Buyrun lütfen.
Her şeyden vazgeçip maddi manevi sorunları çözmek için askeri personel kararı almaktı en zor zamanda. Ve o durum bizi maddi manevi
Rahatlatmıştı
Ben teşekkür ederim sağolun 🤲
Buyurun, sorun..
Olur
Teşekkür ederim 🙏🌸
Evet kullanıcı adımın bir hikayesi var ama bende kalsın 😊başka bir şey sormak istersen sorabilirsin ama bu soruya pas demek istiyorum 😅
🌸🙏☕
Sor bakalım balonda isterim ama
Çok karmaşık bebeği kucağına almadan önceki 9ayda başlayan bir bağlanma hissi var. Çocuk doğunca insan bir yandan mutlu oluyor çünkü ilk defa onun yzuunu gözünü ellerini görüyorsun bir yandan bir ayrılma ve ayrışma dönemine giriyorsun. Her gün hem yeni bir canlıya şahitlik yaparken hemde kendi gelişimine şahitlik yapıyorsun. Asla bitmeyecek bir süreç. Ve bir o kadar güzel bir şey ki kelimelerle değil ancak kendin deneyimleyince anlayabilecegin bir o kadar kisiye özgü bir şey
Sor bakalim uçan kız :)
Tabiiki Türkiye
Tabiiki İzmir
Buyurunuz efenim🎈
Bunla ilgili bir soru sormuştum. Hayır bulamadım 🥲 mavinin ötesinde yaşadığına eminim ama🩵💙
🙏🌸
Evet sorabilirsin
Evet mai ve siyah isimli bir kitap vardı okadar sevmiştimki, orada ben olmak istemiştim, ayrıca Aden isimli bir diğer kitaptada tasfir edilern yerd eyaşamak istemiştim
Olur sor tabii
Benim hayatımda bir değişiklik yok.
Hadi bakalım
Daima
Buyur sor
Sorabilirsin.
Sonbahar.
Belki de...
Sor bakalim 🎈
Sor hadi
Olur
Savaşların yasaklanması isterdim
Olur
Biri paraloji demişti. Uyduruyor olabilirim tabii belki, ya da sadece görmüşümdür bi açıdan. Bana göre o aykırılık şu açıdan kaynaklanıyor: 85 yılı basılmış ansiklopediye bakarak kimse bilgilerini tazelemiyor bence. Hem bozulmuşu bozuntuya verememek lazım. Oyun oynamayı bırakacak kadar çok kural buldum. Hepsi o
Absürdün bilgisi neme lazım 😀 şaka bir yana hayat bence bu şu veya o kadar. Tecrübe ile ilgilidir muhtemelen.
Rica ederim. Bilgi kaynağından beslenir. Teşekkürler
🎈 🎈
Olur
Mandalinayla ortak noktan neydi?
Ortak noktam yok aslında. Küçükken mandalinaya mandaliko derdim. 🍊
Anılar defterinden bir hatıra o zaman 🖋
Evet ☺️✍🏻
Cevabın için teşekkür ederiim 🌷
Rica ederim ben teşekkür ederim sorun için 🌸🤍
Ne demekk 🌷💚
sor.
Hayattan öğrendiğin en acı şey neydi?
herkes benim gibi düşünmüyor benim gibi hissetmiyor ve benim kadar iyi niyetli olmayabiliyor
kısaca herkesi kendim gibi görüyordum artık görmüyorum
Kimse biz değil, haklısın. Teşekkür ederim 🌷
rica ederim 🪷
Bekliyorumm.
soruun
Sor bakalım
Olur
Zor olmasın ama 😊
Toplu mesaj bana samimiyetsiz geliyor açıkçası. Çünkü insan kendini özel değil, seçeneklerden biri gibi hissediyor. İletişimde önemli olan sayı değil, gerçekten kişiye özel hissettirebilmek bence.
Olur sorabilirsin
Olur
Hiçbir şey öğlene kadar uyuyorum 😄
Sor bakalım
Olur.
neymiş
cigksss
sorabilirsin
sor gelsin
🤩🤩🤩
Sor bakalım
sor bakalım